6358

از قارچ به عنوان یک کاهش دهنده وزن می توانید استفاده کنید قارچ یکی از موثرترین خوردنی های چربی سوز به شمار میرود که می توانید در رژیم غذایی تان از آن استفاده کنید

قارچ ها مزایای بسیار زیادی برای سلامت دارند و معمولا به خاطر بی رنگ بودنشان نادیده گرفته می شوند. برنامه غذایی سرشار از میوه و سبزیجات رنگارنگ به خاطر مزایای فراوانش برای سلامت توصیه می شود، اما چون قارچ رنگ خاصی ندارد بدان معنا نیست که ارزش مواد مغذی اش پایین است. قارچ ها کم کالری هستند، پروتئین نسبتا بالایی دارند و می توانند منابع خوبی از فیبر و مواد مغذی را برای بدن مهیا کنند. به همین دلایل قارچ برای کاهش وزن می تواند مناسب باشد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت دکتر کرمانی، قارچ به عنوان یک عامل کاهش وزن طرفداران زیادی دارد، برخی ستارگان مشهور دنیا برای کاهش وزن غذاهایی سرشار از قارچ میل می کنند و می گویند چنین غذاهایی توانسته در کاهش وزن و تثبیت آن کمکشان کند.

با این حال متخصصان تغذیه می گویند چیز خارق العاده ای درباره قارچ و کاهش وزن وجود ندارد. بلکه مانند دیگر سبزیجات، می تواند جای غذاهای پرکالری را بگیرد و کمک کند برای مدت زمان بیشتری احساس سیری کنید.

کم چرب، سرشار از پروتئین و فیبر

یک وعده ۱۰۰ گرمی قارچ کمتر از ۵۰ کالری، کمتر از ۱ گرم چربی، تنها ۷ گرم کربوهیدرات، حدود ۴ گرم فیبر، و حدود ۱.۵ گرم پروتئین دارد.

اگر قارچ ها را در یک وعده غذایی میل کنید، می توانند به سیر کردنتان کمک کنند، چون سرشار از فیبر هستند. از آنجا که کالری شان پایین است انرژی زیادی به بدن نمی دهند.

ویتامین ها و مواد معدنی مفید در قارچ ها

یک وعده ۱۰۰ گرمی قارچ می تواند برای بدن حدود ۵۰۰ میلی گرم پتاسیم، که ۱۵ درصد نیاز روزانه است فراهم کند. دریافت کافی پتاسیم به دلایل فراوانی مهم است از جمله نگه داشتن قند خون در سطح سلامت.

بسیاری از افراد بالغ به سختی می توانند مقدار پتاسیم مورد نیاز خود در طول روز را تامین کنند، بنابراین اضافه کردن قارچ به برنامه روزانه می تواند به تقویت سطح پتاسیم بدن کمک کند.

قارچ ها منبعی از ماده معدنی سلنیوم هستند، که در میان میوه ها و سبزیجات زیاد پیدا نمی شود.

سلنیم به سم زدایی بدن، سیستم ایمنی، کاهش التهاب، و حتی نبرد با سلول های سرطانی کمک می کند.

دیگر ماده مغذی کم یابی که در قارچ پیدا می شود ویتامین D است. بسیاری از غذاها منابع مناسبی برای ویتامین D نیستند، اما روی قارچ ها می توان حساب کرد. قارچ ها همچنین منبع مناسبی از ویتامین های B و آهن هستند.

در کنار اینکه قارچ ها حاوی مقادیر بالا مواد مغذی، فیبر و پروتئین هستند، می توانند مزایای دیگری هم برای کاهش وزن داشته باشند، اما روشن کردن این رابطه ها همچنان به تحقیقات نیاز دارد.

محققان متوجه شده اند عصاره قارچ می تواند در باکتری های روده موش ها تغییر ایجاد کند، و این می تواند برای مبارزه با چاقی و اضافه وزن خبر امیدوار کننده ای باشد.

تحقیقات جدید روی باکتری های روده نشان داده نوع این باکتری ها در سیستم گوارش با کاهش وزن رابطه دارد.

اینکه دقیقا چه نوع قارچ هایی می توانند بیشترین تاثیر را داشته باشند هنوز به تحقیقات بیشتر نیاز دارد.

هشدار در رابطه با قارچ ها

اگر در جنگل یا باغ قارچی پیدا کردید و می خواستید آن را بخورید ابتدا باید از یک متخصص درباره آن بپرسید، برخی قارچ ها می توانند کشنده باشند و یا عوارض جانبی منفی در پی داشته باشند.

قبل از خرید مکمل های حاوی عصاره قارچ نیز باید حتما با پزشک متخصص صحبت کنید، مخصوصا اگر دارو مصرف می کنید. مصرف هر نوع مکملی می تواند با داروهایی که می خورید تداخل داشته باشد.

قارچ ها را به روش های مختلف میل کنید

قارچ ها متنوعند و شکل و اندازه های مختلفی دارند. قارچ ها را می توانید گریل کنید، در ساندویچ استفاده نمایید، جایگزین گوشتش کنید و یا با دیگر سبزیجات مخلوطش کنید.

قارچ های کوچکتر را می توانید در پیتزا، املت و یا حتی در سالاد استفاده نمایید.

به خاطر داشته باشید قارچ حاوی مزایای فراوانی برای سلامت است، اما دیگر سبزیجات نیز مزایای خاص خود را دارند.

برای داشتن برنامه غذایی سالم به دنبال راهی باشید که از قارچ و دیگر سبزیجات بیشتر در برنامه غذایی خود استفاده کنید.

ارسال شده در 26 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • متا آمفتامين (4-MTA) چه ماده ی مخدری است؟
  • آمار سکته مغزی در پایتخت فجیع است
  • برای بهبود رابطه زناشویی تان بخوانید
  • سلولیت را چگونه در خانه درمان کنیم؟
  • تشخیص ایدز توسط خودتان
  • درباره واكسن زگيل تناسلى بیشتر بدانیم
  • لاغر بودن افراد مقتصد در مقایسه با ولخرج ها،چرا؟
  • مقدار کافی کلسیم برای هر فرزند نوپا
  • بازیابی بینایی پس از ورود چاقو به سر
  • با فواید روغن زیتون آشنا شویم
  • زنان و رفع دپرسینگ پس از بچه دار شدن
  • درمان مشکلات ناشی از سرماخوردگی با شکلات
  • کسانیکه کلسترول بالا دارند از بربرین استفاده کنند
  • املاح مهم و ضروری برای بانوان حامله
  • نکاتی مهم در رابطه با غذای مصرفی خانم های باردار
  • محبوبترین ها

  • خوردنی های دستکاری شده ژنتیکی
  • شیوه های کاربردی لاغری با آبمیوه طبیعی
  • با خواص معجزه آسای توت فرنگی آشنا شوید
  • چطوری قهوه نوشیده می شود
  • آیا کالری منفی واقعا به کاهش وزن کمک میکند؟
  • با مصرف کربوهیدرات به همراه رژیم گیاهخواری لاغر شوید
  • چرا این همه بر استفاده از زردچوبه و ادویه کاری تاکید شده است
  • 10 خوراکی که بدن ما به آن محتاج است
  • در پائیز از غذا های مناسب این فصل استفاده کنید
  • برخی خوراکی ها را نباید دوبار گرم کرد!
  • ورزشکاران به چه مقدار پروتئین نیاز دارند
  • تغییرات غذایی برای برطرف کردن ورم صبحگاهی
  • مکمل های غذایی مناسب هر شخص
  • از گوشت قرمز پرهیز کنید
  • میزان مصرف شکلات برای هرنفر در هفته
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است