854874
بهتر است تخم مرغ را درون یخچال قرار ندهید چون اکثر خانواده ها بدون شست و شو این ماده خوراکی را درون یخچال میگذارند و این امر موجب پخش شدن میکروب های آن ها درون فضایی یخچال خواهدشد

تخم‌مرغ یکی از رایج‌ترین اقلام درون یخچال و غذایی مقوی محسوب می‌شود. شاید سهولت در تهیه را بتوان به عنوان مهمترین ویژگی تخم‌مرغ‌ها برشمرد و آن را دلیلی برای محبوبیتش دانست.
در سال‌های اخیر، بحث‌هایی در فضای مجازی به صورت غیر رسمی در خصوص نحوه نگهداری تخم‌مرغ و این‌که آیا نگه داشتن آن در یخچال درست است یا غلط، مطرح شد.
در جریان این بحث‌ها عده‌ای بیان کردند نگهداری تخم‌مرغ در یخچال کار اشتباهی است. به عقیده آنان، افرادی که از تخم‌مرغ‌های نگهداری شده در یخچال استفاده می‌کنند، بیشتر در معرض خطر باکتری “سالمونلا” هستند.
سالمونلا نوعی باکتری است که باعث مسمومیت شدید و ورم معده می‌شود و بسته به سن افراد و ایمنی بدن ممکن است مرگبار ظاهر شود.
این باکتری از طریق مرغ‌های بیمار به تخم‌مرغ منتقل می‌شود. به گفته مرکز کنترل بیماری‌ها، یک عدد از هر 10 هزار تخم مرغ ممکن است ناقل این باکتری باشد.
از آنجایی که این باکتری بو و ظاهر تخم‌مرغ را تغییر نمی‌دهد، تشخیص مرغ‌های سالم از مرغ‌های مبتلا به سامبولا عملاً غیر ممکن است.
در حال حاضر اخبار مربوط به نگهداری تخم‌مرغ‌ها ضد و نقیض به نظر می‌رسد. اما عموماً توصیه شده از مصرف تخم‌مر‌هایی که پوستشان شکسته است، پرهیز شود. همچنین متخصصان بر این باورند تخم‌مرغ‌های خام به احتمال بالاتری باعث انتقال باکتری‌هایی مثل سالمونلا به بدن می‌شود.
رادیوی عمومی ملی آمریکا (NPR) به تازگی در گزارشی جنجالی اعلام کرده است که نباید تخم مرغ‌ها را در یخچال نگه داشت. به گزارش این شبکه رادیویی: «قبل از این‌که تخم‌مرغ‌ها به عموم عرضه شوند، اقدامات لازم مثل بررسی، ردیابی و شستشوی تخم‌مرغ‌ها و واکسیناسیون مرغ‌ها از سوی شرکت‌ها صورت می‌پذیرد. از این رو مردم نباید نگران آلوده بودن تخم‌مرغ‌های عرضه شده به بازار باشند».
این در حالی است که “ماریان گریولی”، متخصص اطلاعات فنی در بخش خدمات “بازرسی و امنیت غذایی” با اشاره به خطر ابتلا به بیماری‌ها و مسمومیت‌های ناشی از خوردن تخم‌مرغ بیان کرد: «خوردن تخم مرغ‌هایی که بیش از دو ساعت در دمای اتاق نگهداری شده‌اند، مضر است».

ارسال شده در 27 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • بدون مراجعه به پزشک از کجا بدانیم حامله ایم
  • پیش بینی طول عمر با استفاده از ژن
  • سوراخ کردن پوست و اعضاء مختلف بدن
  • اکسیر ترک سیگار
  • تهیه معجون با سبزه
  • دستور قدیمی ژاپنی برای جوانی پوست
  • ورزشکاران چطور غذا بخورند
  • نوشیدنی جوان کننده مغز افراد مسن
  • ساییدن دندان در زمان خوابیدن
  • مضرات خوشحالی ناگهانی برای قلب و عروق
  • همه نکات درباره مکمل آمینو اسیدهای زنجیره‌ای bcaa
  • افزایش متابولیسم بدن با خوردنی های پاییزی
  • موارد مضر برای زندگی زناشویی
  • درمان آرتریت روماتوئید به روش تغذیه ای
  • اسموتی آب نارگیل- اسموتی زیبایی
  • محبوبترین ها

  • بدون فر روی گاز پیتزا درست کنید ( پیتزای ترکیه)
  • نان موز میان وعده ای خوشمزه
  • سالاد ماکارونی و قارچ
  • خوراک لوبیا،غذایی خوشمزه برای گیاهخواران
  • تارت موز با آموزش گام به گام
  • حلقه های سیب زمینی
  • دسر شکلاتی مستطیلی
  • رسپی مافین متفاوت :شام آسان و کم کالری
  • رسپی خوراک مرغ با مزه باور نکردنی
  • آموزش آب آلوئه ورا و اسموتی آلوئه ورا( تصویری)
  • آموزش درست کردن سوپ تام یام: سوپ تایلندی
  • سالاد تن ماهی با بادمجان کبابی
  • پیتزا در قالب تارت
  • با رنگ ها و طعم های مختلف سالاد مکزیکی درست کنید
  • کوفته بوقلمون با سس سیب
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است