شکستگی تخم مرغ ترک خوردگی تخم مرغ پوسته تخم مرغ آلودگی تخم مرغ
بهتر است تخم مرغ را درون یخچال قرار ندهید چون اکثر خانواده ها بدون شست و شو این ماده خوراکی را درون یخچال میگذارند و این امر موجب پخش شدن میکروب های آن ها درون فضایی یخچال خواهدشد

تخم‌مرغ یکی از رایج‌ترین اقلام درون یخچال و غذایی مقوی محسوب می‌شود. شاید سهولت در تهیه را بتوان به عنوان مهمترین ویژگی تخم‌مرغ‌ها برشمرد و آن را دلیلی برای محبوبیتش دانست.
در سال‌های اخیر، بحث‌هایی در فضای مجازی به صورت غیر رسمی در خصوص نحوه نگهداری تخم‌مرغ و این‌که آیا نگه داشتن آن در یخچال درست است یا غلط، مطرح شد.
در جریان این بحث‌ها عده‌ای بیان کردند نگهداری تخم‌مرغ در یخچال کار اشتباهی است. به عقیده آنان، افرادی که از تخم‌مرغ‌های نگهداری شده در یخچال استفاده می‌کنند، بیشتر در معرض خطر باکتری “سالمونلا” هستند.
سالمونلا نوعی باکتری است که باعث مسمومیت شدید و ورم معده می‌شود و بسته به سن افراد و ایمنی بدن ممکن است مرگبار ظاهر شود.
این باکتری از طریق مرغ‌های بیمار به تخم‌مرغ منتقل می‌شود. به گفته مرکز کنترل بیماری‌ها، یک عدد از هر 10 هزار تخم مرغ ممکن است ناقل این باکتری باشد.
از آنجایی که این باکتری بو و ظاهر تخم‌مرغ را تغییر نمی‌دهد، تشخیص مرغ‌های سالم از مرغ‌های مبتلا به سامبولا عملاً غیر ممکن است.
در حال حاضر اخبار مربوط به نگهداری تخم‌مرغ‌ها ضد و نقیض به نظر می‌رسد. اما عموماً توصیه شده از مصرف تخم‌مر‌هایی که پوستشان شکسته است، پرهیز شود. همچنین متخصصان بر این باورند تخم‌مرغ‌های خام به احتمال بالاتری باعث انتقال باکتری‌هایی مثل سالمونلا به بدن می‌شود.
رادیوی عمومی ملی آمریکا (NPR) به تازگی در گزارشی جنجالی اعلام کرده است که نباید تخم مرغ‌ها را در یخچال نگه داشت. به گزارش این شبکه رادیویی: «قبل از این‌که تخم‌مرغ‌ها به عموم عرضه شوند، اقدامات لازم مثل بررسی، ردیابی و شستشوی تخم‌مرغ‌ها و واکسیناسیون مرغ‌ها از سوی شرکت‌ها صورت می‌پذیرد. از این رو مردم نباید نگران آلوده بودن تخم‌مرغ‌های عرضه شده به بازار باشند».
این در حالی است که “ماریان گریولی”، متخصص اطلاعات فنی در بخش خدمات “بازرسی و امنیت غذایی” با اشاره به خطر ابتلا به بیماری‌ها و مسمومیت‌های ناشی از خوردن تخم‌مرغ بیان کرد: «خوردن تخم مرغ‌هایی که بیش از دو ساعت در دمای اتاق نگهداری شده‌اند، مضر است».

5 1000
ارسال شده در 27 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • از این ماهی های خطرناک و سمی دوری کنید
  • لباس گذاشتن در حمام ممنوع!
  • منابع مفید برای دریافت ویتامین آ
  • دلیل شیوع اوتسیم در بین پسران ایرانی
  • تزریق دارو به بیمار از راه دور
  • خواص لبو
  • معرفی لیمو ترش و خواص آن
  • کوفته مرغ و بلغور
  • محبوبترین ها

  • سالاد سیب زمینی دو رنگ
  • آموزش مرحله ای مزه دار کردن پاستای صدفی
  • نوع دیگری از رشته خطایی با شیر و فندق
  • خطر آرسنیک با پخت برنج به روش معمولی
  • چگونه در ترکیه نان تست خانگی درست می کنند
  • شیرینی ساده با شربت نسکافه
  • کیک زردآلو بدون روغن (کیک رژیمی)
  • چطوری سوپ پنیر و کلم بروکلی تهیه کنیم
  • رپورتاژ

  • هدفم از کاهش وزن، رسیدن به یک عدد نبود!
  • بهترین کلینیک تخصصی کاشت مو کدام است ؟
  • ارائه خدمات ویژه سلامت و زیبایی دندان در کلینیک دیبا
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما