5741
دانه های گیاهان در چه زمینه هایی برای سلامتی مان مفید هستند دانه های غلات چه خاصیت های درمانی برای ما به همراه دارند در زمینه درمان بیماری های مختلف تاثیری دارند یا خیر؟

کارشناسان به افراد توصیه می کنند برای افزایش طول عمر  سعی کنند در طول روز از غلات در رژیم غذایی خود استفاده کنند.
براساس تحقیقات افرادی که در طول روز 2 الی سه بار به همراه  وعده های غذایی خود از غلات استفاده می کنند تا 20 درصد کمتر با خطر مرگ زودرس مواجه می شوند.
محققان دانشگاه هاروارد بر این اساس خوردن مواد غذایی چون گندم و جو سبوس دار,برنج قهوه ای, آرد ذرت و یا ذرت بو داده شده کم نمک را به افراد پیشنهاد می کنند.
پژوهشگران این نتایج را با مطالعه بر روی بیش از 800 هزار زن و مرد از کشورهای انگلستان، ایالات متحده و کشورهای حوزه اسکاندیناوی به دست آورده اند.
به گفته محققان در دانه های غلات، فیبر وجود دارد که می تواند باعث تنظیم قند خون و بهبود سطح کلسترول آن شود که در نهایت باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت می شود.
 خوردن فیبر باعث تقویت بدن ،کنترل اشتها و حفظ تناسب اندام در افراد نیز می شود.
در عین حال کارشناسان توصیه می کنند افراد خوردن مواد غذایی چون آرد سفید که در نان های صنعتی به کار می رود را تا حد امکان کاهش دهند زیرا آرد سفید با از دست دادن سبوس فاقد مواد مغذی و مفید برای حفظ سلامت بدن است.
کارشناسان مصرف روزانه 48 گرم غلات سبوس دار در روز را برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید می دانند که معادل سه برش به اندازه کف دست از نان سبوس داراست.
غلات سبوس دار را می توان به تنهایی و یا به همراه ماست ، بر روی سالاد، با انواع غذا ها و یا به تنهایی مصرف کرد.
منبع: health

ارسال شده در 28 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • بی خوابی های شبانه نوزادان با این عوامل
  • غذاهای خانگی و مقابله با دیابت
  • اهمیت مصرف مکمل در کنار منابع غذایی
  • رژیم لاغری و عوارض ناشی از کمبود ویتامینها و مواد معدنی
  • مختصری درباره دستگاه تولید مثل زن
  • اهمیت فعالیت افراد سالمند پس از بازنشستگی
  • آیا نوزاد به ورزش نیازی دارد ؟
  • هوش در روانشناسی
  • نکاتی در رابطه با گرفتن نبض
  • مراقبت برای پیشگیری از سقط
  • زنگ خطر برای اطفال با این اسباب بازی ها
  • بلیچینگ و این عوارض
  • عوامل مختلف تولید کننده خرخرشبانه
  • بررسی نژاد گربه سایبرین
  • موز چوبی شکلاتی
  • محبوبترین ها

  • خوراکی از سیب زمینی و خامه در فر
  • فقط با 200 کالری پیتزا درست کنید
  • شیرینی قفس سیب- آموزش تصویری
  • آموزش خوراکی از گوشت استخوان دار در زود پز
  • تهیه ماءالشعیر طبیعی در منزل
  • موز چوبی شکلاتی
  • آشنایی با انواع پنیرهای مخصوص پخت و پز
  • روش سوپ ترش با لیمو
  • عاشورا- غذای ترکیه در ماه محرم
  • غذای سیر کننده- نخودفرنگی و سیب زمینی
  • نان لوکوم
  • دلمه برگ مو با سیب زمینی
  • دلمه فلفل قرمز و گردو
  • یک سینی استیک کبابی به روش مارتا استورات
  • دسر توت فرنگی جالب و لذیذ
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است