ttt

ابتدا درجه حرارت را تمیز شسته دقت کنید از آب سرد استفاده شود زیرا آب داغ باعث می شود جیوه در لوله درجه حرارت بالا رفته و بشکند. سپس درجه حرارت را خوب تکان دهید تا جیوه به مخزن برگردد. جهت این امر قسمت بالای درجه حرارت را محکم به دست بگیرید و از مچ دست خود آن را بتکانید. چند بار این کار را تکرار کنید که جیوه تا مخزن پایین برود.
برای کودکان نبایستی درجه حرارت را در دهان آنها گذاشت و برای اندازه گیری حرارت سنج را زیر بغل یا در مقعد کودکان بگذارید. در موقعی که حرارت سنج را زیر بغل طفل می گذارید بازوی کودک را محکم به بدن بچسبانید و دو دقیقه صبر کنید. در زمانی که می خواهید از راه مقعد حرارت بدن کودک را اندازه بگیرید نوک جیوه ای حرارت سنج را با روغن وازلین چرب کنید تا حرارت سنج راحت تر وارد مقعد شود. کودکان شیرخوار و نوزاد را به پشت بخوابانید با یک دست پاهایش را بالا بگیرید و با دست دیگر با احتیاط نوک حرارت سنج را با فشار آهسته داخل مقعد او کنید تا زمان خروج حرارت سنج پاهای کودک را بالا نگه دارید و سعی کنید دو طرف باسن او را به هم بچسبانید و 2 دقیقه صبر کنید. برای کودکان بزرگتر آنها را به شکم روی ران خود بخوابانید با دست چپ پاهایش را محکم نگه دارید. در بچه هایی که زیاد تقلا می کنند آنان را بین دو ران خود محکم نگه دارید تا پاهایش را تکان ندهد.
بعد از استفاده از درجه حرارت آن را خوب تکان دهید و با آب صابون ولرم یا محلول ضد عفون کننده بشوئید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

ارسال شده در 28 خرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • برای کنترل مشکلات مختلف در رابطه بخوانید
  • له معجون آسان
  • اهمیت صبحانه خوردن برای دختران جوان
  • سالاد اتم- سالاد سیر کننده
  • تزریق ویتامین سی و کاهش رشد تومورهای سرطانی
  • رفلاکس در سنین پایین و تشخیص آن
  • قصه خواندن برای اطفال
  • همه چيز در مورد عوارض خود ارضايي
  • 3 نکته مهم برای کارمندان
  • نوشیدنی های خطرناک برای مینای دندان
  • در مورد درد هنگام انجام ارتودنسی
  • راه حل مناسب برای حس خود کم بینی
  • در کودکان تاثیر اعتماد و امنیت چگونه است
  • انتخاب وعده های سالم برای مدرسه
  • با هویج و شیر و سیب نوشیدنی خوشمزه درست کنید
  • محبوبترین ها

  • فوت و فن های مهم برای تهیه آش رشته
  • با کرفس 6 نوع غذای سالم درست کنید
  • با این روش به راحتی پشمک خانگی درست کنید
  • پیده مرغ و پنیر
  • تهیه خورش قیمه به روش مجلسی
  • بهترین ظرف های آشپزخانه
  • چگونه از آلوی سیاه تارت درست کنیم؟
  • طرز تهیه پنه گل کلم
  • پودینگ دوشاب
  • کیک شکلاتی کدو حلوایی بدون آرد و روغن
  • یک غذای ایتالیایی با سس مخصوص
  • عاشورا- غذای ترکیه در ماه محرم
  • نوشیدنی سالم که برای هر چهار فصل مناسب است
  • سالاد شنبلیله و گردو
  • کیک پنیر و سیب زمینی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است