موضوعات

اهمیت خام خوردن این مواد غذایی

 Tips-for-building-a-strong-immune-system-as-you-age-1

توصیه می کنیم این مواد غذایی را به حالت خام مصرف کنید و از پختن و یا سرخ کردن آن ها پرهیز کنید چون با این کارها موجب از بین رفتن خاصیت های آن ها  خواهید شد

تعدادی از اقلام غذایی، مواد مغذی خود را حین فرایند پخت و حرارت از دست می دهند و به همین دلیل بهتر است خام مصرف شوند.

،فرقی هم نمی کند شیوه پخت کباب کردن باشد یا آب پز کردن یا بخارپز کردن و غیره. در اینجا 8 ماده غذایی را که به صورت خام حاوی ویتامین و مواد مغذی بیشتری هستند، معرفی شده اند:

چغندر: دلایل بسیاری برای مصرف چغندر وجود دارد: این گیاه سرشار از فیبر، ویتامین ث، پتاسیم، منگنز، فولات و ویتامین ب است و نشان داده شده مصرف منظم آن برای تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از التهاب و کاهش فشار خون موثر است. باید این نکته را بدانید که طبخ چغندر باعث می شود یک چهارم فولات خود که برای تقویت سیستم ایمنی و رشد جنین موثر است را از دست بدهد. به همین دلیل باید چغندر را به صورت خام به وعده های غذایی خود اضافه کنید.

کلم بروکلی: سرشار از ویتامین ث، کلسیم، پتاسیم و حتی پروتئین است. مطالعات زیادی تاکید کرده اند که کلم بروکلی بهتر است خام مصرف شود چون این روش خوردن آن ماده موجود در کلم بروکلی به نام سولفورافان را که یک ترکیب برای کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها است را بیشتر جذب می کند.

پیاز: حاوی ماده مغذی گیاهی به نام آلیسین است که می تواند منجر به کاهش میزان گرسنگی شود، از سرطان جلوگیری کند، بهبود سلامت قلب را افزایش دهد و حتی از فشار خون بالا جلوگیری کند. خوردن پیاز به صورت خام باعث می شود که بیشترین میزان از این ترکیب را جذب بدن کنید.

فلفل قرمز: اکثر مردم این تصور را دارند که میزان ویتامین ث در پرتقال از همه میوه ها و سبزیجات بیشتر است در حالی که فلفل در این زمینه از پرتقال سبقت گرفته است. فلفل بعلاوه سرشار از ویتامین های گروه ب مانند ب 6، ویتامینEو منیزیوم است. پخت و پز فلفل حتی به مدت کوتاه باعث می شود که خواص ویتامین ث خود را از دست بدهد و برای همین شما باید آن را خام به رژیم غذایی تان اضافه کنید.

آجیل: انواع آجیل مانند بادام، گردو، بادام زمینی، فندق و … سرشار از چربی های ضروری برای کاهش کلسترول، جلوگیری از تشکیل لخته خون و حفظ سلامت عروق است. آجیل همچنین منبع بسیار مفید پروتئین است. باید بدانید که بو دادن و تفت دادن آجیل باعث از بین رفتن برخی مواد معدنی در آن مانند آهن و منیزیوم می شود.

توت: مخلوط میوه های خشک مانند توت و آجیل به سرعت در حال تبدیل شدن به گزینه های محبوب به عنوان میان وعده است. اما باید دانست که خشک کردن میوه هایی مانند توت باعث از بین رفتن آب آنها و کاهش میزان سیری می شود. همچنین ویتامین ها و مواد معدنی توت با خشک کردن آن از بین می رود.

نارگیل: محققان به این نتیجه رسیده اند که آب نارگیل حاوی مواد مغذی زیادی است و گوشت آن دارای اسیدهای چرب سالمی است که به سلامت قلب و مغز کمک زیادی می کند. بنابراین بهتر است نارگیل به صورت خام و میوه معمولی مصرف شود.

سیر: سیر شهرت جهانی دارد و سرشار از آلیسین؛ منگنز، ویتامین ب 6، ویتامین ث، سلنیوم و فیبرها است و مصرف آن به صورت خام خیر زیادی برای بدن دارد. نتایج پژوهش ها نشان می دهد که مصرف سیر خام به میزان دو تا سه بار در هفته خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد. توصیه می کنیم در افزودن سیر خام به سالادها و ساندویج هایتان شک نکنید.

منبع: activebeat

آوای سلامت

 

همکار دکتر سلام

29 خرداد 1395

مطالب مرتبط

  • از 50 سال سن شان بیشتر شده؟پس این مواد غذایی را فراموش نکنید
  • معجزه در این نوشیدنی های گیاهی است
  • سرکه سیب را قبل از غذا بخورید،لاغر شوید
  • چاق شدن با مصرف گوشت قرمز،درست یا غلط؟
  • بررسی عوامل مختلف تاثیرگذار بر میل جنسی
  • با این نوشیدنی معجزه آسا، سه روزه لاغر شوید
  • منوی غذایی مناسب برای ناهار مدرسه
  • روش تهیه اکسیر جوانی
  • دیابتی ها این صبحانه را مصرف کنند
  • آیا ماست در افسردگی تاثیر میگذارد؟
  • درست غذا بخورید، پر مو نشوید!
  • چه مقدار قند در روز مصرف می کنید؟
  • برای کاهش وزن باید تلاش کنیم یا نه؟
  • روغن ماهی تقویت کننده ای مقوی برای سلامت مغز
  • عملکرد مغز را با روغن ماهی حفظ کنید
  • پربازدیدترین مطالب

  • چگونه با لیمو ترش لاغر شویم
  • یک دنیا عارضه با مصرف جگر مرغ
  • پنج غذای مشکل ساز در فصل تابستان
  • در آشپزخانه مواد غذایی را هم خانه تکانی کنید
  • با این رژیم غذایی به راحتی وزن کم کنید
  • فواید روی برای سلامتی
  • چای سبز برای صبحانه بهتر است
  • تا حد امکان مصرف این خوراکی ها را کم کنید
  • تعدادی از خواص درمانی عسل
  • برای لاغر شدن شیر سرد بنوشید
  • همه چیز درمورد ارزش غذایی چغاله‌بادام و گوجه‌سبز
  • بیماران میگرنی چه ویتامینی بخورند
  • سویا و مصرف آن در بانوان یائسه
  • برنامه غذایی مراقبت از کودکان و بزرگسالان
  • راه حلی برای رفع آلرژی به بادام زمینی و تخم مرغ
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • یک خوشه انگور ، یک دنیا خواص
  • چطور استرسمو کنترل کنم؟
  • آیا بوسیدن همسر خوب است؟
  • ارکان رابطه عاشقانه سالم چیست؟
  • آنچه که باید درباره تنبیه کردن کودک بدانید
  • والدین در خصوص حرف زدن نوزاد نوپا نگران نباشند
  • بدن خوشبوی نوزاد،چرا؟
  • آیا استفاده از روروک برای نوزادان کار درستی است؟
  • سادگی از یاد رفت و شادی مصنوعی شد!
  • چربی سوزی با کمک آب میوه های طبیعی
  • بررسی پوشک و عوامل تحریک کننده پوست کودک
  • تحرک و فعالیت فیزیکی و هموفیلی
  • معرفی انواع فوق تخصص های پزشکی
  • نکات مهم برای انتخاب پزشک
  • 6 عادت صبگاهی که زندگی را شیرین میکنند
  • پیشنهاد سردبیر

  • تنها راه به دنیا آمدن نوزادان از مادران معتاد به تریاک
  • فرار از مشکلات قلبی با خوابیدن در عصر
  • کمک به باروری آقایان با رعایت این توصیه ها
  • مقدار پروتئین موجود در یک عدد تخم مرغ
  • پیامدهای خطرساز فیبرم رحمی
  • پایین آوردن فشار خون با متدهای آسان
  • بدخواهان سلامت دهانی خردسالان
  • مسافرت رفتن با زنان حامله
  • مدیریت و کنترل داشتن بر زمان
  • بازیگران چگونه وزن خود را کاهش می دهند؟
  • در مورد ورزش و تغذیه بانوان این دروغها بسیار متداول شده است
  • زنان و سردی در زندگی زناشویی
  • سندرمی که با اضطراب داشتن ،به شما حمله می کند
  • افزایش خطر بستری شدن به دلیل هیپوگلایسمی با مصرف ترامادول
  • توصیه هایی جهت افزایش فعالیت در جامعه
  • 
       
    
    x