5484
می خواهیم در این مطلب نوعی افطاری مقوی را به شما معرفی کنیم این منوی غذایی برای افراد روزه دار بهترین گزینه تغذیه ای محسوب می شود

یک متخصص طب سنتی یک افطاری مقوی تشریح کرد و بر ضرورت خوردن دو وعده غذای اصلی صبح و شام تأکید کرد.

ناصر رضایی پور درباره یک افطاری مقوی اظهار داشت: 20 دقیقه مانده به اذان مغرب از 4 مغز گردو, فندق, پسته و بادام درختی از هر کدام یک قاشق غذاخوری نیم کوبش را داخل یک لیوان شیرداغ ریخته شود و یک قاشق غذاخوری عسل یا دو عدد خرمای بدون هسته به آن اضافه کنید, یک نعلبکی روی آن بگذارید و 20 دقیقه صبر کنید.

به گفته وی فعل و انفعالاتی در آن اتفاق می‌افتد, موادش جابجا می‌شوند و حالا به افطار که رسیدید اگر خرما انداختید خرماها را دربیاورید و آرام آرام میل کنید و بعد قاشق قاشق از این ترکیبی که درست کردید میل کنید. خیلی زود انرژی به بدن را برمی‌گردد و ضعف افراد برطرف می‌شود، این ترکیب سنگین نیست, نفخ و مشکل نیز ایجاد نمی‌کند.

ضرورت خوردن دو وعده غذای اصلی صبح و شام

این متخصص طب سنتی ادامه داد: دو وعده اصلی غذا چه در طب ایرانی چه در آیات و روایات ما وعده صبحانه و شام است. ابتدای روز و آخر شب باید غذا خورد، یعنی اگر کسی می‌خواهد وعده‌ای را حذف کند باید ناهار را حذف کند.

رضایی پور اضافه کرد: اگر توجه کنید, این دقیقاً الگوی رمضانی است, سحری و افطاری که می‌توانید برنامه‌هایتان را تنظیم کنید که حتماً سحری و افطاری بخورید و وعده سحر نباید حذف شود.

وی خاطرنشان کرد: سیب و آب سیب، تقویت‌کننده معده، قلب و مغز است و مصرف سحرگاهی سیب یا آب آن، موجب می‌شود که فرد در طول روزه‌داری از عطش و التهاب معده، کاهش تمرکز و بی‌حوصلگی دور باشد, در مطالعات جدید نیز نقش سیب در بهبود عملکرد مغز نشان داده شده است.

تسنیم