1424525آیا از بهداشتی و سالم تهیه شدن بستنی های سنتی اطلاعی دارید این نوع بستنی ها چه عوارضی برای سلامتی مان خواهند داشت باعث بروز چه مشکلاتی در افراد مصرف کننده می شوند

درباره عوارض ناشی از بهداشت بستنی سنتی و فالوده ها گفت: اگر فرآیند تهیه این بستنی و فالوده ها با آلودگی همراه باشد، به راحتی مصرف کننده را هم درگیر می سازد.
وی با اشاره به آزمایش روی نمونه‌ای از بستنی سنتی ها افزود: در این آزمایش نشان داده شد که بسیاری از آنها آلوده به نوعی عوامل بیماری‌زا هستند که در اثر شرایط حمل و نقل، نگهداری، تولید و تهیه محصول و حتی استفاده از مواد اولیه نامرغوب به وجود می آیند و در نهایت منجر به عفونت‌، آلرژی های غذایی و مسمویت‌ها می شوند.
اولیایی با بیان اینکه در برخی موارد بیماری‌های گوارشی نیز ظاهر می شوند، اظهار داشت: عوارض حاصل شده از هردلیل فوق الذکر می تواند در بدن ماندگار شده و مشکلات عدیده‌ای را برای فرد ایجاد کند.
وی اعلام کرد: بستنی های متشکل از مواد اولیه آلوده مثل شیر و خامه‌ای که پاستوریزه نیستند یا بارمیکروبی بالایی دارند، می توانند منجر به بیماری‌ شوند، همچنین زعفرانی که در بستنی سنتی وجود دارد اگر رنگ مصنوعی باشد آلرژی های غذایی را به بار آورده  و در دراز مدت باعث زمینه سازی بروز بعضی سرطان ها می شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به آلودگی های ناشی از فرآیند تولید بیان کرد: ابزار یا ظروف مصرفی در تهیه محصول، اگر استاندارد لازم را نداشته باشند و حتی دارای خراش باشند، می توانند مواد شیمیایی را به محصول نفوذ داده و آن را آلوده کنند.
اولیایی توصیه کرد: بهتر است اماکن نظارت براینگونه محصولات کار خود را دقیق تر از قبل انجام دهند و مصرف کنندگان هم بستنی های سنتی و فالوده را از اماکن معتبر و بهداشتی مورد تایید خریداری کنند.
وی با تاکید بر اینکه بهتر است در این راستا محصولات شناسنامه دار خریده شوند، ادامه داد: بعنوان مثال شرایط حاکم بر کارخانه ها( به دلیل نظارت بالا) به مصرف کنندگان این اطمینان را می دهد که محصولات آنها بهداشتی تر از سایر مغازه ها و اماکن است.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف بستنی سنتی و فالوده تنها از لحاظ تهیه بهداشتی نگران کننده است، یادآور شد: این محصولات با رعایت نکات می توانند دسرهای دلپذیری بخصوص برای تابستان باشند و درصورتی هم که فرد مبتلا به بیماری خاصی ( مثل دیابت، چاقی یااضافه وزن)  نباشد حتی نشاسته فالوده ها نمی توانند به او ضرری برساند.
انتهای پیام/

ارسال شده در 2 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • باطری های گوشی های سامسونگ به مشکل برخوردند
  • فشار خون، قاتل خاموش را جدی بگیرید
  • چند نکته برای درمان آفتاب سوختگی
  • استفاده از توت فرنگی و این فواید
  • چگونه نوروپاتی دیابتی تشخیص داده می شود؟
  • اختلال در هضم غذا با این موارد
  • آیا به قرص خواب نیاز دارید؟
  • بررسی و چگونگی نظریه های روان شناسی
  • در مورد رنگ کردن موها متخصص پوست چه توصیه ای میکند؟
  • علت بروز دلدرد بعد از خوردن میوه
  • عفونت ادراری در دوران سالمندی
  • وقتی آمار قاچاقچیان تجهیزات پزشکی رو به افزایش است!
  • شرحی از رژیم غذایی با کربوهیدرات پایین
  • مبتلا شدن به سرطان روده با این فاکتورهای پرخطر
  • مواردی برای کاهش ریسک های مانیکور و پدیکور
  • محبوبترین ها

  • ماساژ صورت را از دست ندهید
  • سیگار نکشید تا موهایتان نریزید
  • ترویج شادی در زندگی و رفع کسلی و یکنواختی
  • دلایل خشک شدن پوست و درمان آن
  • خارش و گزش در قسمت بازو
  • در استفاده از رژلب این 4 اشتباه را انجام ندهید
  • شیوه هایی برای تمیز جلوه دادن موها
  • چرا خانمهای ترکیه زیبا هستند
  • آموزش حرفه ای ریمل زدن
  • در صورت اصرار بر برنزه کردن پوست بهترین روش چیست؟
  • مراقبت از بدن در برابر لوازم آرایشی
  • عمل جراحی بینی زیر20 سال ممنوع
  • با این سه ماده طبیعی شوره سر را درمان کنید
  • جذابیت بیشتر با آرایش ملایم یا آرایش زیاد؟
  • پوست صورت در افراد مختلف
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است