فواید زنجبیل روغن زنجبیل خواص زنجبیل خواص روغن زنجبیل تهوع یا نفخ اختلال کار معده
زنجبیل خاصیت های درمانی زیادی برای افراد مصرف کننده دارد بارها در مورد آن صحبت کرده ایم می خواهیم از ویژگی های آب زنجبیل بیشتر بدانیم

زنجبیل نه تنها به عنوان ادویه در غذاها استفاده می شود، بلکه خواص متعددی هم برای افراد مبتلا به سرماخوردگی، سوءهاضمه، تهوع دوره بارداری و گلو درد دارد.

اگر جویدن این گیاه تند را دوست ندارید، می توانید یک لیوان آب آن را بنوشید و از خواص متعدد آن بهره مند شوید. در ادامه به فهرستی از خواص این گیاه اعجازانگیز اشاره می شود.

کمک به کنترل دیابت: زنجبیل دارای ویژگی های ضددیابت است و مطالعات متعددی نشان داده اند که این گیاه به کاهش سطح گلوکز خون افراد دیابتی و حتی افراد غیردیابتی کمک می کند. نوشیدن یک لیوان آب زنجبیل به کنترل سطح قندخون به هنگام ناشتا نیز کمک می کند.

تاخیر روند پیری فکر و ذهن: به دلیل وجود ترکیبات فنول و فلاونوئید در زنجبیل، این گیاه دارای خواص محافظ نورون ها هم هست. آب زنجبیل بخصوص به افزایش سطح پروتئین مغز کمک کرده و در نتیجه سلامت مغز را حفظ می کند. کاهش سطح پروتئین مخصوصا در میانسالی منجر به بروز مشکلاتی نظیر الزایمر و سایر اختلالات روانی می شود.

مبارزه با سرطان: زنجبیل دارای چندین فنولیک بیواکتیو و ترکیبات تند ادویه ای فرّار نظیر شوگائول و پارادول است. طبق مطالعات، عصاره زنجبیل دارای خواص ضدسرطان است که به کنترل سرطان پروستات کمک می کند.

حفاظت در مقابل سرطان معده-روده: زنجبیل یکی از پرکاربردترین گیاهان دارویی برای درمان حالت تهوع، اسهال، سوزش معده، نفخ شکم، از دست دادن اشتها، عفونت، سرفه، و برونشیت است. مطالعات تجربی نشان داده اند که زنجبیل و عناصر فعال آن از جمله ۶-جینجرول و ۶-شوگائول دارای فعالیت های ضدسرطانی در مقابله با سرطان روده-معده هستند.

کاهش کلسترول: ازآنجائیکه این گیاه به کنترل سطح گلوکز کمک می کند، آب آن هم بر کاهش کلسترول تاثیرگذار است.

تسکین درد ورم مفاصل: عصاره زنجبیل دارای خواص تسکین دهنده درد هم هست و بسیار برای افرادی که از درد مزمن زانو رنج می برند مفید است.

نحوه تهیه آب زنجبیل: ابتدا زنجبیل ها را خوب شسته و پوست آن را بگیرید. سپس آنها را ورقه ورقه کرده و همراه کمی آب درون میکسر بریزید و کاملا مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را درون لیوان ریخته و آب نصف لیمو را در آن بچکانید. در صورت تمایل کمی عسل هم به آن اضافه کنید. اب زنجبیل شما آماده است.

مهر

5 1000
ارسال شده در 2 تیر 1395 توسط با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی | 1,616 بازدید
دیدگاه خود را ارسال کنید ( ۱ دیدگاه )

تایید کنید که ربات نیستید !!!

پیشنهاد سردبیر

  • راه تشخیص برونشکتازی و درمان
  • خرید یخچال با در نظرگرفتن برخی ویژگی ها
  • دستور پخت مینی کیش مرغ و پنیر
  • عوارض جانبی تهیه عکس از جنین
  • چطوری عارضه داروهای گوارشی را پایین بیاوریم؟
  • نمونه رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به کرون
  • واکسن آنفلوانزا برای کودکان زیر دو سال مضر است
  • 6 راه حل برای افزایش انگیزه
  • محبوبترین ها

  • اثر بخشی رفتار درمانی شناختی
  • فواید روزانه 15 دقیقه خنده
  • تغییرات کلی در نحوه زندگی
  • علل کاهش روابط اجتماعی بین ایرانیان
  • در حضور فرزندان چگونه عشقمان را بروز دهیم؟
  • چطوری شخصیت انسان بر روی وزن ما تأثیر می گذارد (قسمت اول)
  • توصیه هایی به والدین برای کارنامه فرزند
  • نزاع بین زوجین و علل و عوامل بروز آن
  • رپورتاژ

  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما