3256
زنجبیل خاصیت های درمانی زیادی برای افراد مصرف کننده دارد بارها در مورد آن صحبت کرده ایم می خواهیم از ویژگی های آب زنجبیل بیشتر بدانیم

زنجبیل نه تنها به عنوان ادویه در غذاها استفاده می شود، بلکه خواص متعددی هم برای افراد مبتلا به سرماخوردگی، سوءهاضمه، تهوع دوره بارداری و گلو درد دارد.

اگر جویدن این گیاه تند را دوست ندارید، می توانید یک لیوان آب آن را بنوشید و از خواص متعدد آن بهره مند شوید. در ادامه به فهرستی از خواص این گیاه اعجازانگیز اشاره می شود.

کمک به کنترل دیابت: زنجبیل دارای ویژگی های ضددیابت است و مطالعات متعددی نشان داده اند که این گیاه به کاهش سطح گلوکز خون افراد دیابتی و حتی افراد غیردیابتی کمک می کند. نوشیدن یک لیوان آب زنجبیل به کنترل سطح قندخون به هنگام ناشتا نیز کمک می کند.

تاخیر روند پیری فکر و ذهن: به دلیل وجود ترکیبات فنول و فلاونوئید در زنجبیل، این گیاه دارای خواص محافظ نورون ها هم هست. آب زنجبیل بخصوص به افزایش سطح پروتئین مغز کمک کرده و در نتیجه سلامت مغز را حفظ می کند. کاهش سطح پروتئین مخصوصا در میانسالی منجر به بروز مشکلاتی نظیر الزایمر و سایر اختلالات روانی می شود.

مبارزه با سرطان: زنجبیل دارای چندین فنولیک بیواکتیو و ترکیبات تند ادویه ای فرّار نظیر شوگائول و پارادول است. طبق مطالعات، عصاره زنجبیل دارای خواص ضدسرطان است که به کنترل سرطان پروستات کمک می کند.

حفاظت در مقابل سرطان معده-روده: زنجبیل یکی از پرکاربردترین گیاهان دارویی برای درمان حالت تهوع، اسهال، سوزش معده، نفخ شکم، از دست دادن اشتها، عفونت، سرفه، و برونشیت است. مطالعات تجربی نشان داده اند که زنجبیل و عناصر فعال آن از جمله ۶-جینجرول و ۶-شوگائول دارای فعالیت های ضدسرطانی در مقابله با سرطان روده-معده هستند.

کاهش کلسترول: ازآنجائیکه این گیاه به کنترل سطح گلوکز کمک می کند، آب آن هم بر کاهش کلسترول تاثیرگذار است.

تسکین درد ورم مفاصل: عصاره زنجبیل دارای خواص تسکین دهنده درد هم هست و بسیار برای افرادی که از درد مزمن زانو رنج می برند مفید است.

نحوه تهیه آب زنجبیل: ابتدا زنجبیل ها را خوب شسته و پوست آن را بگیرید. سپس آنها را ورقه ورقه کرده و همراه کمی آب درون میکسر بریزید و کاملا مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را درون لیوان ریخته و آب نصف لیمو را در آن بچکانید. در صورت تمایل کمی عسل هم به آن اضافه کنید. اب زنجبیل شما آماده است.

مهر

ارسال شده در 2 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • داروهای ضد فشارخون برای پیشگیری از پاركینسون
  • بهترین شیرینی برای خوردن با چای
  • اندازه گیری فشار داخل چشمی با تونومتری
  • جالب ترین نکات برای بهاری کردن منزل
  • نژادهای مختلف ایگوانای خانگی
  • آیا بلند قدها به بیماری قلبی مبتلا نمی شوند؟
  • اهمیت دادن به سلامتی در سال جدید
  • مقابله با دیابت به وسیله شیردهی
  • همه چیز درمورد فواید و مضرات عرق نعنا
  • این مواد غذایی خواب آور هستند
  • استفاده بالای داروهای مسکن و این خطر
  • آسیب های قلبی و زیاده روی در ورزش
  • تصاویر دستگاه اتوسکوپ
  • پنی سیلین ، آلرژی زای کشنده
  • مدفوع و درآوردن خرجی با آن
  • محبوبترین ها

  • جویدن ناخن و ایجاد درد در معده
  • آقایان حواستان به سرطان کلیه باشد
  • ۱۰ هزار ایرانی مبتلا به بیماری «راه ابریشم»
  • بررسی تازه ترین آمار اهدای خون در کشور
  • پرداختی های دولت به سازمان تامین اجتماعی
  • شناسایی 37 مورد مالاریا در هرمزگان
  • دندان درد ؛ هشدار زودهنگام حمله قلبی
  • اهدای خون با وجود مالاریا و زیکا
  • نگرانی مسئولان از پایین آمدن سن پوکی استخوان
  • با این اختراع، رگ بیماران راحت پیدا میشود
  • بررسی سن از لحاظ قلبی
  • ویژگی هایی یک ماهی تابه مناسب
  • دستورالعمل های جادوئی برای تهیه پاک کننده های خانگی
  • با خط قرمزهای کم آبی بدن آشنا شوید
  • منتقل کننده اصلی ویروس کرونا مشخص شدند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است