سلیاک درمان سلیاک بیماری سلیاک برطرف کردن سلیاک ابتلا به سلیاک
سلیاک در چه افرادی ایجاد می شوند نشانه های مهم برای ابتلا به آن را در ادامه  مطلب به شما معرفی خواهیم کرد

 کارشناسان به افراد دچار بیماری سلیاک توصیه می کنند که با رعایت برخی نکات بهداشتی می توانند سلامت خود را حفظ کنند و از یک زندگی طبیعی در کنار ابتلا به این بیماری درکنار سایر اعضای خانواده لذت ببرند.
گفتنی است،  افراد مبتلا به سلیاک به گلوتن که همان پروتئین گندم است حساسیت دارند و پرزهای روده آنها نمی تواند این مواد پروتئینی را بشکند و به همین دلیل دچار مشکلاتی چون درد شکم، نفخ و اسهال، خستگی ، کم خونی، سردرد، درد مفاصل، کاهش وزن، بروز راش های پوستی، قاعدگی های نامنظم، ناباروری، عوارض حاد دردوران بارداری (سقط جنین، زایمان زودرس) ، بیماری های مزمن خود ایمنی چون دیابت و نوعی از تیروئید نیز می شوند.
بررسی ها نشان می دهند،  در صورت عدم درمان که در حال حاضر به داروهایی کنترل کننده مشکلات گوارشی و به طور ویژه رعایت رژیم غذایی محدود می شود فرد با مشکلاتی چون سرطان لنفوم، بیماری های قلبی عروقی، مشکلات عصبی چون بی حسی و سوزن سوزن شدن دست و پا دچار می شود و حتی امکان دارد جان خود را از دست بدهد.
کارشناسان براین اساس به افراد توصیه می کنند چنانچه بویژه در میان اعضای درجه اول خانواده خود فرد مبتلا به بیماری سلیاک دارند حتماً با مراجعه به پزشک و انجام تست آزمایش خون یا بیوپسی از روده از ابتلا یا عدم ابتلای خود به این بیماری مطلع گردند تا هر چه سریعتر با شناسایی رژیم غذایی و کنترل دارویی جلوی پیشرفت بیماری را بگیرند.
افراد مبتلا به سلیاک باید غذاهایی خاص مصرف کنند که در آنها پروتئین گندم به کار نرفته باشد، پروتئین گندم در بخش اعظمی از مواد غذایی و حتی غیر غذایی به طور مثال در محصولات زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد و توصیه متخصصان این است که افراد مبتلا حتماً سعی کنند از محصولات خانگی استفاده کنند و تا حد امکان از مواد غذایی فرآوری شده استفاده نکنند همچنین این دسته از افراد باید حتماً لیبل روی مواد غذایی و حتی موادی چون خمیر دندان را بخوانند زیرا ممکن است در مواد تشکیل دهنده آن گلوتن وجود داشته باشد.
منبع:
 باشگاه خبرنگاران جوانMedical Daily

ارسال شده در 4 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • آب پیاز و عسل درمان طبیعی ریزش مو
  • تاثیر آب گوجه فرنگی بر سلامت انسان
  • املاح و مواد معدنی سبوس برنج
  • چرا اغلب اوقات ناراحتم؟
  • تجربه قویترین حس لامسه
  • استفاده از لوازم برقی و خطر بیماری قلبی!
  • 6 مزایای استفاده از تخم مرغ برای مو
  • هشدار!بیماری های غیر واگیردار را جدی بگیرید
  • زیبایی ران ها با این روش ها
  • برنامه غذایی برای افرادی که غلظت خون دارند [فیلم]
  • برای گرم مزاجها بابونه زیان دارد
  • انتقال هپاتیت سی با این روش های خطرناک
  • تهیه سالاد با سیب زمینی و سبزیجات
  • با هلیله سیاه بیشتر آشنا شوید
  • آمار نگران کننده سکته مغزی در ایران
  • محبوبترین ها

  • درصد چاقی در کودکان ایرانی
  • آلودگی های خطرناک و تهدید کننده کامپیوتر
  • سرگرمی مهمترین دلیل عضویت کاربران در شبکه های اجتماعی
  • اندازه گیری ضربان قلب با صندلی ماشین
  • معرفی مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک
  • تجویز نسخه های بیمارستانی، مشکلی برای افراد مسن
  • مدیر ۲ شغله جدید در وزارت علوم
  • از جمله عوارض تحمل دردهای طاقت فرسا
  • وزن والدین چه تاثیری بر روند رشد کودکان می گذارد
  • پسر نوجوان 18 ساله آتش نشان
  • رفع خستگی یا خواب آلودگی با این خوراکیها
  • ضربه به شنوایی از عوارض کمبود این ویتامین در بدن
  • ته تلخ خیار، مفید ترین قسمت خیار
  • چگونگی زندگی این کودک بدون بینی
  • زایمان با نوعی جهش خاص ژنتیکی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است