آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد

اگر می خواهید از شر سرطان پروستات در امان بمانید بهتر است در مصرف آجیل بکوشید و سعی کنید از مصرف دانه های روغنی غافل نمانید

می گویند سرطان پستان پروستات رایج ترین نوع سرازن در میان مردان است، سرطانی که با وجود همه پیشرفت های علمی هم چنان می تواند جان مبتلایان به خود را بگیرد. به همین علت، دانمشندان در صدد کشف راه های مختلف برای پایان بخشیدن  به این درد هستند، راه هایی که طیف گسترده ای از درمان خانگی تا درمان دارووی پیچیده را شامل می شود.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا زندگی، شاید در نظر شما چندان منطقی جلوه نکند ولی یکی از راه های ساده و مؤثر برای درمان سرطان پروستات مصرف روزانه مقدار مشخصی مغز آجیل است. محققان پس از انجان آزمایش های متععدد به این نتیجه رسیده اند که آجیل می تواند افراد مبتلا به سرطان پروستات را از خطر مرگ نجات دهد؛ البته در میان انواع و اقسام مغزهای موجود، بادام هندی، گردو، پسته و فندق سهم بیشتری در متوقف ساختن آسیب های این بیماری دارند.

بنا بر همین مطالعات، احتمال مرگ بیمارانی که در هفته حداقل پنج بار آجیل می خورند 34 درصد کمتر از آنهایی است که تنها ماهی یک بار سراغ ظرف آجیل می روند؛ چرا که آجیل نقش چشم گیری در کاهش گسترش علائم و آسیب های این بیماری دارد. بر اساس اطلاعات موجود، مصرف یک فنجان آجیل در طول روز تأثیر به شدت مثبتی بر سلامت جسم انسان دارد. از آنجایی که آجیل ارتباط مسقیمی با افزایش حساسیت و مقاومت برابر انسولین دارد نقش بهدسزایی در جلوگیری از پیشرفت سلول های سرطانی پروستات ایفا می کند. همین مسأله منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نیز می شود.

وجود مقادیر قابل توجهی چربی های اشباع نشده، پروتئین های با کیفیت، ویتامین، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی اجیل را به یکی از شگفت انگیزترین خوراکی های بدل کرده است. مجموعه این ترکیبات منجر به آن شده است که آجیل ضمن محافظت از قلب، از ابتلا به انواع سرطان های جلوگیری کند، خواص ضد التهابی داشته باشد و هم چون یک آنتی اکسیدان قوی عمل کند. به تمامی این دلایل، دانشمندان توصیه اکید می کنند که آجیل را به بخش جداناشدنی و همیشگی سبد غذایی روزانه خود بدل کنید.

منبع scienceworldreport

انتهای پیام

#
5 1000
ارسال شده در 4 تیر 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x