02-foods-prevent-cancer-broccoli
مصرف کلم بروکلی فایده های زیادی برای سلامتی مان دارد این و می تواند مانع ابتلای ما به انواع عارضه های خطرناک جانبی مانند سرطان شود

محققان توصیه می کنند با خوردن کلم بروکلی سالم بمانید و ریسک ابتلا به بیماری قلبی، دیابت، آسم و سرطان را کاهش دهید.

محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا دریافته اند که ژن های داوطلب کنترل کننده تجمع ترکیبات فنولیک در کلم بروکلی وجود دارد. به گفته محققان، مصرف ترکیبات فنولیک، از جمله فلاوونوئیدها، با کاهش ریسک بیماری قلبی عروق کرونر، دیابت نوع۲، آسم و چندین نوع سرطان مرتبط است.

جک جاویک، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ترکیبات فنولیک دارای فعالیت آنتی اکسایشی خوبی هستند و شواهد زیادی نشان می دهد که این فعالیت ضداکسایشی بر مسیر بیوشیمیایی مرتبط با التهاب در پستانداران تاثیر دارد.»

وی در ادامه عنوان می کند: «ما به التهاب نیاز داریم چراکه التهاب و تورم، واکنش به آسیب یا صدمه به بدن است، اما در مواردی هم این التهاب مرتبط با آغاز شماری از بیماری های تخریبی است. افرادی که رژیم غذایی شان متشکل از میزان مشخصی از این ترکیبات باشد، کمتر در معرض خطر رویارویی با این بیماری ها قرار دارند.»

محققان با آزمایش بر روی کلم بروکلی، کل محتوای فنولیک آن و توانایی شان در خنثی سازی رادیکال های اکسیژن را در تحقیقات سلولی مورد بررسی قرار دادند. سپس آنها از تکنیک ژنتیکی موسوم به آنالیز مکانی ویژگی کمّی برای تحقیق در مورد ژن های دخیل در ایجاد فنولیک ها استفاده کردند.

با شناسایی این ژن های درگیر در این ترکیبات، محققان به فواید تغذیه ای کلم بروکلی و خانواده سبزیجات این گیاه نظیر کلم پیچ و گل کلم پی بردند.

خبر خوب دیگر این است که ترکیبات فنولیک، پایدار و بی طعم هستند، و این بدین معناست که این سبزیجات را می توان پخت بدون آنکه کیفیت سلامت خود را از دست دهند.

هنگامیکه این سبزیجات مصرف می شوند، ترکیبات فنولیک جذب شده و به سوی نواحی معینی از بدن هدایت می شوند یا در کبد تجمع می یابند. فلاوونوئیدها از طریق جریان خون منتشر شده و بدین ترتیب التهاب از طریق فعالیت اکسایشی آنها کاهش می یابد.

مهر،

ارسال شده در 5 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • علت مرگ یسرا حیدری موسوی چیست؟
  • درصد اطمینان به تست های خانگی
  • احیای هر نوع بافت آسیب دیده بدن با این گیاه
  • مردان یا زنان کدامیک زودتر لاغر می شوند؟
  • قرص هاي روان گردان خشنونت در جامعه را افزايش مي‌دهند
  • افزایش بیماران مالزیایی مبتلا به ویروس زیکا
  • ویژگی هایی که سبب می شوند مردان عاشق شما شوند
  • خطرات ناشی از مصرف خودسرانه داروهای خواب آور
  • داروهای غیر تجویزی برای آکنه
  • فواید خواب شبانه
  • کاپ کیک جدید با پاستای صدفی
  • فاکتورهایی که ارتباطات جنسی را نابود می‌کنند
  • مفهوم استقلال در زندگی
  • مصرف بي رويه و خودسرانه دارو علائم آلرژي را تشديد مي کند
  • نوبرانه های این فصل و خاصیت های بی شمار آنان
  • محبوبترین ها

  • لیمو ترش و استفاده دائم از آن
  • هر روز از این دو میوه بخورید
  • پرتقال خونی را دست کم نگیرید
  • تاثیر سبزیجات بر سیستم ایمنی بدن
  • مواد غذایی تاثیرگذار بر دفع مواد زاید از بدن
  • کاهش چشمگیر کلسترول خون با قارچ دنبلان
  • میوه ها و سبزیجات برای سلامتی مفیدند نه برای لاغری
  • اطلاعاتی کامل در ارتباط با غذاهای ضد سرطان (2)
  • خواص شیرین بیان را با هم مرور می کنیم
  • خاصیت های بی نظیر درمانی سرکه سیب
  • مصرف این مواد خوراکی را هرگز فراموش نکنید
  • آنغوزه گیاهی کوهی و کم یاب
  • پوششی که عمر سبزیجات و میوه های تازه را دو برابر می کند
  • با یبوست و نفخ با روش طبیعی مقابله کنید
  • عکس هایی از خرما و خواص آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است