کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
مصرف کلم بروکلی مصرف خیار کلم بروکلی فواید کلم بروکلی خیار ارزش غذایی کلم بروکلی
مصرف کلم بروکلی فایده های زیادی برای سلامتی مان دارد این و می تواند مانع ابتلای ما به انواع عارضه های خطرناک جانبی مانند سرطان شود

محققان توصیه می کنند با خوردن کلم بروکلی سالم بمانید و ریسک ابتلا به بیماری قلبی، دیابت، آسم و سرطان را کاهش دهید.

محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا دریافته اند که ژن های داوطلب کنترل کننده تجمع ترکیبات فنولیک در کلم بروکلی وجود دارد. به گفته محققان، مصرف ترکیبات فنولیک، از جمله فلاوونوئیدها، با کاهش ریسک بیماری قلبی عروق کرونر، دیابت نوع۲، آسم و چندین نوع سرطان مرتبط است.

جک جاویک، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ترکیبات فنولیک دارای فعالیت آنتی اکسایشی خوبی هستند و شواهد زیادی نشان می دهد که این فعالیت ضداکسایشی بر مسیر بیوشیمیایی مرتبط با التهاب در پستانداران تاثیر دارد.»

وی در ادامه عنوان می کند: «ما به التهاب نیاز داریم چراکه التهاب و تورم، واکنش به آسیب یا صدمه به بدن است، اما در مواردی هم این التهاب مرتبط با آغاز شماری از بیماری های تخریبی است. افرادی که رژیم غذایی شان متشکل از میزان مشخصی از این ترکیبات باشد، کمتر در معرض خطر رویارویی با این بیماری ها قرار دارند.»

محققان با آزمایش بر روی کلم بروکلی، کل محتوای فنولیک آن و توانایی شان در خنثی سازی رادیکال های اکسیژن را در تحقیقات سلولی مورد بررسی قرار دادند. سپس آنها از تکنیک ژنتیکی موسوم به آنالیز مکانی ویژگی کمّی برای تحقیق در مورد ژن های دخیل در ایجاد فنولیک ها استفاده کردند.

با شناسایی این ژن های درگیر در این ترکیبات، محققان به فواید تغذیه ای کلم بروکلی و خانواده سبزیجات این گیاه نظیر کلم پیچ و گل کلم پی بردند.

خبر خوب دیگر این است که ترکیبات فنولیک، پایدار و بی طعم هستند، و این بدین معناست که این سبزیجات را می توان پخت بدون آنکه کیفیت سلامت خود را از دست دهند.

هنگامیکه این سبزیجات مصرف می شوند، ترکیبات فنولیک جذب شده و به سوی نواحی معینی از بدن هدایت می شوند یا در کبد تجمع می یابند. فلاوونوئیدها از طریق جریان خون منتشر شده و بدین ترتیب التهاب از طریق فعالیت اکسایشی آنها کاهش می یابد.

مهر،

5 1000
ارسال شده در 5 تیر 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x