دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
2745676
بهترین روش مصرف میوه در این فصل از سال چیست در این روزهای گرم بهتر است بیشتر از میوه ها یآبدار مصرف کنید تا به سلامتی تان آسیبی وارد نسازید

یک کارشناس طب سنتی با بیان قوانین میوه خوردن از نگاه طب سنتی, طرز تهیه شربتی مناسب در تابستان را تشریح کرد.

سید جواد علوی درباره قوانین میوه خوردن اظهار داشت: بین خوردن میوه و غذا باید دست کم 2-1/5 ساعت فاصله باشد چون در غیر این صورت، موجب سوء هاضمه می‌شود.

به گفته وی پس از میوه‌های تر مانند سیب و انگور و هندوانه نباید بلافاصله آب نوشید وگرنه موجب نفخ شدید و سنگینی معده می‌شود. در همراهی میوه‌ها باید به گرمی و سردی آنها توجه شود همچنین دو میوه نفاخ نباید همزمان استفاده شوند.

این کارشناس طب سنتی بیان داشت: سیب و انگور را می‌توان به عنوان غذا خورد ولی هندوانه و خربزه و طالبی برای این کار مناسب نیستند.

علوی بیان داشت: سیب شیرین را می‌توان به همه توصیه کرد؛ گرم مزاج ها می‌توانند سیب ملس استفاده کنند. خوردن فالوده سیب با نصف استکان گلاب و کمی شکر یا نبات، موجب تقویت ذهن و قوای بدن می‌شود.

وی افزود: زیتون حتما باید همراه غذا خورده شود نه پیش و پس از آن. انجیر و آلو برای رفع یبوست در رمضان مناسب‌اند و حتما باید رسیده و شیرین باشند؛ خوردن میوه‌های نارس موجب سوء هاضمه می‌شود.

شربت انجیر مناسب فصل تابستان

این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: برای تهیه شربت انجیر می‌توان تعدادی انجیر خشک را در یک ظرف آب گرم ریخته شود و 24 ساعت خیس بخورد سپس می‌توان آب آن را جداگانه به صورت خنک و انجیرها را هم جدا مصرف کنید البته می‌توان انجیر را در گلاب خیساند که اثرات آن خیلی بهتر می‌شود.

علوی خاطرنشان کرد: اگر شربت انجیر را قبل از غذا مصرف شود به عنوان یک ملین خوب و بدون عارضه محسوب می‌شود که علاوه بر اینکه نوشیدین مناسب در تابستان است, بسیار مقوی بدن بوده و به بدن انرژی می‌رساند.

تسنیم

5 1000
ارسال شده در 7 تیر 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x