مشاوره زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه

 okra-health-benefits1

 بامیه در این فصل به وفور یافت می شود از خاصیت های مختلف آن اطلاعی دارید میدانستید می تواند بسیاری از عارضه ها و بیماری های شما را برطرف کند؟

این سبزی پر فیبر به دلیل مقادیر بالای فیبر محلول و غیرمحلول معروف است. بامیه معمولا در دستورآشپزیهای زیادی استفاده می‌شود و بخشی از برنامه‌های غذایی مغذی است زیرا برای قلب فایده دارد.

 بیایید نگاهی سریع به مزایای کلیدی بامیه برای سلامتی داشته باشیم.

مزایای بامیه برای سلامتی

۱. مقادیر بالایی از فیبر:

معروف است که میزان فیبر غذایی بامیه بالا است و بسیاری از متخصصان بهداشت و سلامت آن را به دلیل منافعی که برای گوارش دارد توصیه می‌کنند. این فیبرها با آسان کردن حرکات روده در بدن به فرآیند هضم کمک می‌کنند.

۲. دیابت:

معروف است که بامیه به پیشگیری از ابتلا به دیابت کمک می‌کند. این سبزی حاوی میزان زیادی فیبر است و همین جلوی این بیماری را می‌گیرد.

۳. مقدار مناسبی فولات:

فولات موجود در بامیه “نقص لوله‌ی عصبی” را در نوزادان تازه متولد شده کاهش می‌دهد. بنابراین مصرف آن به زنانی که دوره‌ی پیش از بارداری را سپری می‌کنند یا باردار هستند به شدت توصیه شده‌است.

۴. مزایای ویتامین کا:

ویتامین K کوفاکتوری در فرآیند انعقاد خون است و همچنین نقش مهمی در تقویت استخوان‌ها در بدن ما ایفا می‌کند.

۵. آسم:

آسم نیز با گنجاندن بامیه در برنامه‌ی غذایی قابل درمان است. به افرادی که مبتلا به آسم هستند به شدت توصیه می‌شود که بامیه مصرف کنند.

۶. یبوست:

بامیه با فراهم کردن امکان جذب مناسب‌تر آب، حرکات بدن را جهت دفع تضمین می‌کند و بنابراین مانع یبوست می‌شود.

۷. گرمازدگی:

بامیه مانع گرمازدگی می‌شود.

۸. سرطان روده‌ی بزرگ

اعتقاد بر این است که تمام بیماری‌ها در روده‌ی بزرگ شروع می‌شود؛ با اضافه کردن بامیه به برنامه‌ی غذایی‌تان از ابتلا به سرطان روده و بیماری‌های مرتبط، تا حد زیادی جلوگیری کنید.

۹. چاقی:

با مصرف منظم بامیه، به صورت خام یا پخته، می‌توانید به میزان زیادی جلوی چاقی را بگیرید. چاقی لزوما به دلیل مصرف غذاهای چرب و پرکالری نیست. کمبود مواد مغذی نیز می‌تواند باعث بروز چاقی شود.

۱۰. کلسترول:

این سبزی جذب کم‌تر کلسترول را تضمین می‌کند و به این ترتیب از بیماری‌های قلبی و کسالت که به دلیل وجود کلسترول در خون است جلوگیری می‌کند. ماده‌ی اصلی که در بدن باعث بروز چاقی و بیماری‌های قلبی می‌شود، کلسترول است.

تا این‌جا مزایای بامیه را برای سلامتی مرور کردیم، بیایید به باقی مطلب بپردازیم.

فواید بامیه برای پوست

۱۱. فیبر غذایی برای سلامتی پوست- بامیه سرشار از فیبر غذایی است. در سوخت و ساز نیز تاثیر زیادی دارد و بنابراین مشکلات گوارش را از بین می‌برد. گوارش خوب، در پوستی که ظاهری سالم دارد، نمایان می‌شود.

۱۲. ویتامین ث برای پوست جوان‌تر- ویتامین ث موجود در بامیه در واقع به حفظ ظاهر جوان پوست کمک می‌کند. به ترمیم بافت‌های بدن کمک می‌کند. این هم به نوبه‌ی خود پوست‌تان را جوان‌تر نگه می‌دارد و باعث می‌شود که پرطراوت‌تر به نظر برسد.

۱۳. از پیگمنتاسیون (رنگدانه‌دار شدن) پوست پیشگیری می‌کند- مواد مغذی موجود در بامیه باعث پیشگیری از رنگدانه‌دار شدن پوست می‌شود. بامیه برای جوان‌سازی دوباره‌ی پوست و اصلاح آسب‌ها مفید است.

فواید بامیه برای مو

۱۴. موهای سالم و شاداب – اگر از موهای ناسالم خود خسته‌اید، مصرف بامیه را امتحان کنید تا سلامت و شادابی را به آنها برگردانید. بامیه را با کمی آب بجوشانید تا لعاب (موسیلاژ) شفافی به‌دست بیاید. این لعاب را می‌توانید برای برگرداندن شادابی موهای‌تان به کار ببرید.

۱۵. نرم‌کننده‌ی مو- همان لعاب تهیه شده را می‌توانید به عنوان نرم‌کننده‌ی مو به کار ببرید. موهای‌تان را بشورید و آب اضافی آنها را بگیرید. لعاب آبکی را را روی موهای‌تان ماساژ بدهید و سپس خوب آبکشی کنید.

۱۶. مرطوب‌کننده‌ی پوست کف سر- بامیه یک مرطوب‌کننده‌ی بسیار عالی برای پوست خشک و خشن سر است. این سبزی موهای‌تان را نرم می‌کند و مانند دیگر لوازم آرایشی موجود در بازار مضر نیست و برای کسانی که موهایی سرکش، مجعد و بی‌جان دارند، فوق‌العاده است.

۱۷. با شوره‌ی سر مبارزه می‌کند- بامیه وضعیت کلی پوست سر را بهبود می‌بخشد و با شوره‌ی سر مبارزه می‌کند. این سبزی پوست سرتان را مرطوب می‌کند و شوره را از آن دور نگه می‌دارد.

۱۸. موهایی درخشان- بامیه، زمانی که برای شستشوی مو به کار رود، درخششی عالی به موهای‌تان می‌دهد. شما می‌توانید هر از گاهی نرم‌کننده‌ی همیشگی‌تان را به کار نبرید و از موهای‌تان به شیوه‌ای طبیعی مراقبت کنید.

بامیه جدای از مزایای ذکر شده در بالا، فواید دیگری نیز دارد، از قبیل:

۱. بهبود سیستم ایمنی
۲. بهبود قوه‌ی بینایی
۳. کاهش وزن
۴. جلوگیری از یبوست
۵. جلوگیری از کم خونی
۶. جلوگیری از دیابت

چگونه بامیه‌ خوب را تشخیص بدهیم؟

اگرچه استفاده‌ی موضعی از بامیه فواید زیادی دارد، اما نمی‌توانیم از فواید خوراکی آن غافل باشیم. اغلب ما در پاسخ به این سوال که چگونه بامیه‌ی خوب را تشخیص می‌دهید، چیزی برای گفتن نداریم. در ادامه یک راهنمای عالی می‌بینید که کمک‌تان می‌کند فرآیند انتخاب بامیه را بهتر درک کنید.

۱. بامیه‌های کوچک‌تر – همیشه به دنبال بامیه‌های کوچک باشید زیرا آنها تردتر هستند و در مقایسه با بامیه‌های بزرگ که سفت و زمخت هستند، طعم بهتری دارند.

۲. رنگ روشن- به دنبال بامیه‌هایی باشید که رنگ‌شان روشن و سبز است. ممکن است بامیه‌ای پیدا کنید که رنگ کبود یا قرمز تیره دارند. این نوع هم برای آشپزی استفاده می‌شود اما نوع سبز آن به وفور استفاده می‌شود.

۳. پوسته‌ای سالم و بدون لکه- هنگام انتخاب بامیه، دنبال انواع سالم و بدون لکه‌ آن‌ باشید. چنین بامیه‌ای تازه است و از درون خراب نشده‌است.

۴. سفتی- سفتی بامیه را چک کنید. هرچند بامیه‌های کوچک‌تر اصولا ترد هستند، اما نباید خیلی نرم باشند.

شیوه‌ نگهداری بامیه

۱. بامیه‌ را باید به صورت نشسته نگهداری کنید.

۲. می‌توانید آن را در یک کیسه‌ی کاغذی بریزید یا حتی لای روزنامه بپیچید. اگر کیسه‌ی کاغذی ندارید، می‌توانید آن را در کیسه‌ی پلاستیکی سوراخ‌دار نگهداری کنید.

۳. آن را در گرم‌ترین نقطه‌ی یخچال‌تان نگهداری کنید. به این شکل می‌توانید آن را حداقل به مدت سه روز نگه دارید.

۴. بامیه‌‌ وقتی در محیط خیلی سرد نگهداری شود، زودتر فاسد می‌شود. بنابراین اطمینان حاصل کنید که آن را در گرم‌ترین قسمت یخچال‌تان بگذارید.

۵. اگر می‌خواهید به مدت طولانی‌تر بامیه‌ها را نگهداری کنید، خیلی راحت آنها را در آب جوش بیندازید و سرشان را بگیرید و در فریزر بگذارید.

نکاتی برای مصرف بامیه

۱. قبل از پختن بامیه، آن را خوب بشورید و آبکشی کنید.

۲. پس از شستن، با استفاده از یک حوله‌، آن را کاملا خشک کنید.

۳. سپس می‌توانید آن را در یک زیپ‌کیپ بریزید و تا روز بعد در یخچال بگذارید. به این ترتیب هنگام پختن لزج نخواهد شد و برای فریز کردن نیز مناسب‌تر خواهد بود.

۴. بامیه‌ را بلافاصله بعد از خارج کردن از یخچال داخل غذا بریزید. می‌توانید آن را درسته یا خرد شده استفاده کنید.

۵. همیشه قبل از ریختن آن داخل غذا، سر و ته‌اش را بگیرید.

۶. اجازه ندهید آب بیندازد، تا لزج نشود.

نکاتی برای پخت و پز

۱. برای جلوگیری از لزج شدن بامیه، آن را قبل از افزودن سایر ادویه‌ها کمی در روغن تفت بدهید. این کار تا حد زیادی لزجی بامیه‌ را کم می‌کند. بامیه را از تابه بردارید وکنار بگذارید و آن را زمانی اضافه کنید که باقی غذا را آماده کرده باشید.

۲. قبل از استفاده آن را در سرکه یا آب لیمو خیس کنید. یکی دیگر از گزینه‌ها این است که کمی آب‌لیمو یا سرکه به غذا اضافه کنید تا لزج بودن بامیه‌ کم شود.

۳. بامیه را به مدت ۳۴ دقیقه در آب جوش قرار بدهید تا از میزان لزج بودن‌اش کم شود و زمانی آن را به غذا اضافه کنید که تقریبا پخته باشد.
ترجمه:تحریریه سایت کسب و کار بازده_سارا فیضی

منبع:healthdigezt

سایت بازده،

 

5 1000
ارسال شده در 8 تیر 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x