622
عارضه نقرس چه ممنوعیات غذایی دارد افراد مبتلا چه ممنوعیات غذایی دارند و چه پرهیزهای غذایی باید داشته باشند توصیه متخصصین به این افراد چیست؟

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: یکی از بیماری های شایع امروزی (نقرس)است که به دلیل ته نشین شدن اسید اوریک اضافی خون در مفاصل ایجاد می شود.
انوشه ادامه داد: نقرس در اثر خوردن گوشت و مرغ بویژه گوشت قرمز ایجاد می شود و باعث قرمزی، تورم و گرگرفتگی درد و التهاب یک یا چند مفصل شده که بیشتر در انگشت شست ،پاشنه پا، قوزک پا، زانو و ارنج نمایان می شود.
مبتلایان به نقرس بهتر است از گوشت سفید استفاده کنند و میزان مصرف این دسته از مواد غذایی یک یا دو بار در هفته باشد. بیماران مبتلا به نقرس می‌توانند از انواع ماهی‌ها استفاده کنند اما تنها نوع ماهی که مصرف آن برای بیماران منع شده ماهی قزل آلا و کولی است.
وی اذعان داشت:رژیم غذایی مناسب و قرار دادن میوه و سبزیجات تازه در سبد غذایی برای درمان نقرس توصیه می شود و همچنین این افراد باید از خوردن گوشت قرمز،حبوبات،قارچ،اسفناج،مارچوبه،دلو جیگرپرهیز کنند.
انوشه گفت:در کنار رعایت رژیم غذایی مناسب مصرف مکرر آب در طول روز و قبل از خواب تاکید شده زیرا نوشیدن آب اسید اوریک اضافی را از بدن دفع می کند، همچنین بیماران مبتلا به نقرس می توانند برای درمان از قرص “کولشیزسین” با تجویز پزشک استفاده کنند.
انوشه اظهار داشت: همچنین قرار دادن پاها در آب ونمک، ورزش و تنفس در هوای پاک کمک شایانی به درمان نقرس می کند.
باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 9 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • کمک به رفع افسردگی با کاهش وزن
  • رژیم مدیترانه ای و پیشگیری از آلزایمر
  • رژیم ۲۱ روزه لاغری لاغرشو – روز سوم
  • نجات بیماران سکته مغزی در ساعات اولیه
  • بررسی جراحی کوچک کردن معده
  • بهترین مواد غذایی قبل تمرین ورزشی
  • نشستن زیاد و آسیب به ریه
  • تاثیر مصرف پروتئین ها بر کنترل قند خون
  • افزایش سلامت واژن
  • خوردنی هایی که دارای ملین های طبیعی هستند
  • ورزش کردن درشب چه پیامدهایی دارد؟
  • نکاتی در رابطه با وسواس کودک
  • هرگز ادرار خود رانگه ندارید
  • لبو خوراکی پرخاصیت شب یلدا
  • نکات ریز درمورد نگهداری از میوه
  • محبوبترین ها

  • آیا کمبودهای تغذیه ای در بیماران چاق شکل جدیدی از سوء تغذیه است؟
  • 10 ماده مقوی که در خوراکی های حیوانی نیست
  • آیا با تغذیه صحیح ایدز قابل پیشگیری است؟
  • خوراکی هایی که توانایی حافظه شما را دو چندان می کنند
  • لاغری با این مواد غذایی برای صبحانه
  • چرا پیاز قرمز برای سلامتی خوب است؟
  • شیر مادر و تاثیر آن بر وضعیت جسمی و روحی کودک
  • غذاهای پرکالری را بشناسید
  • مصرف ماهی سالمون با این مواد خوراکی
  • چاقتان می کند اگر سرپا غذا بخورید
  • نظر متخصصین درباره میوه خشک شده
  • با غذاهایی که شما را خشمگین می کند آشنا شوید
  • تغییرات مغز با خوردن شکلات
  • نگرانی هایی درمورد اضافه وزن کودکان این نسل
  • توصیه دکتر احمد درستی درباره تغذیه ماه رمضان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است