963
آیا محصولات لبنی می توانند عاملی برای ابتلا به آکنه محسوب شوند دانستنی های مهم در مورد این خوراکی ها کدامند چه توصیه هایی باید در این زمینه نظر بگیریم

در حالی که عوامل متعددی موجب بروز آکنه می شوند، به نظر می رسد محصولات لبنی هم در این زمینه مقصر هستند.

محصولات لبنی برای سلامت استخوان ها فوق العاده هستند، اما در برخی افراد هم می توانند موجب بروز آکنه شوند.

به گفته متخصصان تغذیه، هورمون های موجود در شیر گاو موجب تحریک غدد چربی می شوند که عامل بروز آکنه هستند. هم شیرهای ارگانیک و هم شیرهای پاستوریزه، همگی حاوی هورمون های عامل بروز آکنه هستند.

همچنین شیر حاوی مقدار زیادی چربی و قند است که می تواند باعث تشدید آکنه شود. لاکتوز موجود در شیر با علل بروز واکنش های آلرژیک در بسیاری از افراد مرتبط است. همچنین محصولات لبنی حاوی پروتئین های کازئین و آب پنیر هستند که می تواند منجر به بروز التهاب شود.

شایان ذکر است به دلیل کلسیم موجود در شیر و فواید آن، نمی توان آن را از رژیم غذایی حذف کرد. از اینرو توصیه محققان آن است که حتما در این مورد با پزشک مشورت شود.

مهر

ارسال شده در 9 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • در فصل بهار برای “سلامت پوست” چه ورزشی خوب است
  • با طب سنتی و توصیه های آن برای لاغرشدن
  • زمان مصرف میوه برای مردان
  • عفونت مجاری ادرار، از علت تا درمان
  • موبایل و بالا رفتن وزن در کودکی
  • سکونت در قوری غول پیکر!
  • دانستنی های مهم در مورد تلگرام
  • دلمه فلفل قرمز و گردو
  • علل ایجادکننده و درمان نفروتیک
  • مقابله با آسیب های خیانت
  • بازیابی موهای از دست رفته
  • مشاجره در خانواده و تهدید سلامت روانی اعضا
  • با این نوشیدنی چه تنقلاتی مفید است!
  • با آب اکسیژنه با اطمینان سبزیهارا ضدعفونی کنید
  • کیک بادامی بدون آرد و روغن
  • محبوبترین ها

  • سالاد شنبلیله داخل فلفل قرمز
  • آموزش کرپ مرغ به همراه سبزیجات
  • با گل کلم پاستای کاربونارا درست کنیم
  • چطوری کوفته ملس بپزیم
  • رژیم گندم و این فایده ها
  • بادمجان خوردن به سبک مردم ترکیه
  • رسپی بقچه لقمه ای پربرکت
  • املت خرس عروسکی برای کودکان
  • دسر خامه ای آلبالو
  • پیراشکی لانه مرغ با خمیر یوفکا
  • درست کردن نبات در منزل را یاد بگیرید
  • پیراشکی پنیر با یوفکای باقلوا
  • گوزلمه گل آفتابگردان
  • رسپی برنج با کدو
  • ترشی لوبیا سبز با تخم مرغ
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است