کنترل قند خون عوارض دیابت در خانم‌ها دیابت قند خون دیابت

 دیابتی ها از چه میوه هایی می توانند استفاده کنند فواید این میوه ها برای امراض قندی چیست کنترل دیابت و پیشگیری از افزایش قندخون با استفاده از این میوه ها میسر خواهد بود

محققان دریافتند میوه‌هایی با شاخص گلیسمی پایین برای افراد مبتلا به دیابت مناسب‌تر است.

مصرف بعضی از میوه‌ها برای افراد مبتلا به دیابت مضر است و افراد دیابتی باید بدانند که چه میوه‌هایی را مصرف کنند.

میوه‌هایی مثل توت فرنگی، سیب، کیوی و پرتقال، شاخص قند خون پایینی دارند و می‌توانند سطح قندخون افراد مبتلا به دیابت را کنترل کنند.

به گزارش ساینس، بر اساس یافته‌های موسسه ملی دیابت و دستگاه گوارش(NIDDK) ، میوه یکی از غذاهای سالم برای افراد مبتلا به دیابت و مصرف آن در رژیم غذایی بسیار مهم است.

کارشناسان اظهار می‌کنند: افراد مبتلا به دیابت بیشتر از میوه‌های تازه یا منجمد استفاده و کمتر از میوه‌های فراوری شده مصرف کنند.

از یافته‌های این بررسی که در ” Medical News Today ” به چاپ رسیده است، نتیجه گرفته می‌شود افراد مبتلا به دیابت سعی کنند کمتر از آب میوه‌های آماده و کنسرو میوه استفاده کنند، زیرا شاخص قندخون در این مواد بسیار بالا است.

اکثر میوه‌ها شاخص گلیسمی پایینی دارند. میوه‌هایی مثل سیب، موز، آووکادو، گیلاس، انگور، کیوی، گریپ فروت، شلیل، انواع توت‌ها، آلو، هلو، پرتقال، گلابی و توت‌فرنگی شاخص گلیسمی کمتر از 55 دارند. گلیسمی میوه‌هایی مثل هندوانه و خرما بالاتر از 70 است و میوه‌هایی مثل انجیر، ملون، آناناس و انبه گلیسمی با شاخص متوسط بین 56 تا 69 دارند.

مصرف پنج وعده میوه و سبزیجات در روز توصیه شده است. یکی از راهکارهای مردم در ایالات متحده پرکردن نیمی از بشقاب با میوه و سبزیجات و نیمی دیگر با پروتئین و غلات است.

ایسنا،

 

ارسال شده در 11 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع دیابت

پیشنهاد سردبیر

  • لیزر و به دست آوردن اندام متناسب
  • عادت ماهیانه در مرحله شیردهی
  • جشن نوشیدنی سالم برای خانم های باردار
  • اهمیت نفس کشیدن صحیح موقع ورزش
  • معمول ترین سوالات در زمینه زناشویی
  • با این ترفند ساده با اگزمای پوستی خداحافظی کنید
  • شیوه های طبیعی برای پیشگیری از سفید شدن موها
  • خواب مناسب برای سنین پایین
  • نوزادم چه ویتامین هایی می خواهد
  • شام خود را مدیترانه ای کند
  • تضمین سلامتی بدن با مصرف پروتئین ها
  • استفاده از عسل برای بهبود زخم ها
  • انجام لیزیک و لازک چشم با چه شرایطی انجام می شود
  • نودل مالزی رسپی سالم
  • آموزش تصویری ترشی لوبیا سبز
  • محبوبترین ها

  • آموزش تهیه دلمه با فلفل دلمه ای
  • پیده پنیر و جعفری
  • با هویج و شیر و سیب نوشیدنی خوشمزه درست کنید
  • سوپ بنفش
  • خوراک لوبیا سفید با شیر
  • له معجون با نان تست
  • گوزلمه تخم مرغ و پنیر
  • بقچه سرکه ای
  • سالاد مغذی برای سیستم ایمنی بدن
  • مرغ سرخ کرده با طعم تند
  • شیرینی نشاسته و فندق
  • کیک با طعم شکلات
  • کیک موز هرمی شکل
  • آموزش تهیه ساندویچ ترکیبی کرفس با تخم مرغ
  • آبمیوه ای برای سلامت مغز و هوشیاری ذهنی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است