41742
مصرف کره تا کنون برای بیماران قلبی مضر تلقی شده است در صورتی که می تواند برای این افراد بی خطر و مفید نیز باشد و در برابر ابتلای آن ها به دیابت بسیار مفید باشد

مطالعه جدید محققان نشان می دهد هیچ ارتباطی بین مصرف کره و افزایش ریسک بیماری قلبی یا سکته وجود ندارد.

پژوهش های محققان دانشگاه تافتس ماساچوست نشان می دهد شاید مصرف کره با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط باشد، اما افزایش این ریسک بی نهایت اندک است. حتی کره نقش محافظتی نسبی در مقابل ابتلا به دیابت نوع۲ دارد.

دکتر داریوش مظفریان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در مجموع نتایج ما نشان می دهد که نباید مصرف کره در رژیم غذایی را بیش از اندازه کاهش یا افزایش داد.»

کره دارای چربی اشباع شده نسبتا بالایی است که به طورکلی چربی «بد» محسوب می شود. به گفته محققان، بررسی تاثیرات کلی مصرف برخی غذاهای مشخص شاید عوارض بدی به همراه داشته باشد، اما ترکیب آنها باهم در یک غذا، مثل کره، ممکن است تاثیر متفاوتی بر سلامت فرد گذارد و هیچ یک از خواص مضر خود را که به تنهایی داراست نداشته باشد.

در این مطالعه، محققان اطلاعات ۹ مطالعه قبلی را که در مجموع شامل بیش از ۶۳۶ هزار نفر در ۱۵ کشور جهان بود را به مدت ۱۰ تا ۲۳ سال بررسی کردند. در طول این مدت، ۲۸,۲۷۱ نفر فوت کردند؛ ۹۷۸۳ نفر مبتلا به بیماری قلبی تشخیص داده شدند؛ و ۲۳,۹۵۴ نفر مبتلا به دیابت نوع۲ شدند.

میانگین مصرف روزانه کره این افراد از یک سوم قاشق چایخوری در روز تا ۳ قاشق چایخوری در روز بود.

محققان دریافتند یک وعده مصرف روزانه کره (۱۴ گرم یا حدود یک قاشق چایخوری) با ۱ درصد افزایش ریسک مرگ در طول این دوره مرتبط است. از سوی دیگر، این میزان مصرف کره در روز، با ۴ درصد کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع۲ نیز مرتبط بود.

همچنین محققان دریافتند هیچ رابطه ای بین خورن کره و تشخیص بیماری قلبی در افراد مشخص نشد.

البته به گفته دکتر مظفریان، باید تحقیقات بیشتری در مورد تاثیر کره بر کاهش احتمال ابتلا به دیابت انجام شود. در مطالعات قبلی، رابطه بین مصرف چربی های لبنی موجود در ماست و پنیر و کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ مشخص شده بود.

مهر،

ارسال شده در 12 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تصاویر وسیله ای وی اف
  • نوزادان مستعد کم خون شدن
  • اعجازی برای رفع جای بخیه!
  • اگر وسواس دارید سراغ به بروید
  • تورم در زبان و این مشکلات
  • بدین وسیله کلسترول بالا را مغلوب کنید
  • تاثیر ویتامین b12 در ایجاد آکنه
  • اگر از آمپول می ترسید بخوانید
  • ضرورت درمان به موقع مشکل سینوزیت
  • انتقال انواع بیماریها با استفاده از وسایل دیگران
  • آنفولانزا نوع A را جدی بگیرید
  • ژله خوراکی محبوب اطفال
  • اگر به دنبال راهی برای درمان بد غذایی کودک خود هستید بخوانید
  • روش طبخ و تهیه انواع پاستا
  • نکات و توصیه های مهم برای موهای چرب
  • محبوبترین ها

  • بیماری کبد با پوست چیکار میکند؟
  • محو کردن لکه های قهوه ای پوست با طب سنتی
  • خشک شدن لب
  • ۶ شیوه سریع و آسان برای رها شدن از دست جوش ها
  • این روزها داشتن موهای مصنوعی،آسانتر از همیشه است
  • ماسک ویتامین ب برای زیبایی پوست
  • موهای خاکستری را چگونه زیبا نشان دهیم
  • پاک نکردن آرایش و این بیماری مهلک
  • کدام ماتیک قرمز برازنده شماست
  • موی زائد را چگونه می توانیم از میان برداریم
  • لاک آبی مناسب چه کسانی است؟
  • چهره خوانی برای شناسایی و تشخیص انواع بیماریها
  • ماساژ صورت را از دست ندهید
  • توصیه متخصصان پوست درباره استفاده از برق لب
  • نکته هایی کمیاب درباره کرم ضد آفتاب
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است