52567576.cmsبا خوردن گردو سلامت دستگاه گوارش خود را تضمین کنید این ماده خوراکی فواید بسیاری برای پیشگیری از امراض گوارشی دارد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است

به گفته محققان، مصرف گردو با تغییر در باکتری های روده، مانع از بروز سرطان روده می شود.

تیمی از محققان دانشگاه کنتیکت آمریکا دریافته اند موش های که ۷ تا ۱۰.۵ درصد از کل کالری مصرفی شان شامل گردو بود، کمتر مبتلا به سرطان روده شدند.

به گفته محققان، این تاثیر در موش های نر بسیار بارزتر و مشهودتر بود، بطوریکه اگر گردو را به عنوان بخشی از رژیم غذایی مشابه رژیم مردم آمریکا مصرف می کردند، ۲.۳ برابر کمتر دارای تومورهای سرطانی بودند. این میزان مصرف معادل خوردن حدود ۳۰ گرم گردو در روز توسط انسان هاست.

دکتر دنیل روزنبرگ، محقق اصلی این مطالعه، در این باره می گوید: «نتایج ما برای اولین بار نشان می دهد مصرف گردو موجب کاهش احتمال ابتلا به تومور روده می شود. اسناد و شواهد زیادی وجود دارد که خوردن گردو فواید زیادی برای سلامت از جمله مسائل مربوط به سرطان دارد.»

وی در ادامه می افزاید: «این مطالعه نشان می دهد که گردو همچون یک پروبیوتکی برای سلامت روده ها عمل می کند که در نتیجه از روده ها در مقابل تومور محافظت می کند.»

گردو مملو از ترکیبات مهم و باارزش غذایی بالاست. در بین سایر مغزیجات آجیلی دارای بیشترین اسیدچرب پلی اشباع نشده است؛ همچنین دارای بالاترین نسبت اسیدهای چرب اُمگا-۳ تا اُمگا-۶ بوده و دارای میزان بالای نوعی ویتامین E با ویژگی های ضدسرطانی است.

مهر،

ارسال شده در 12 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ورزش چگونه قند خون بیماران دیابتی نوع دوم را کنترل می کند؟
  • خطر این مواد غذایی را جدی بگیرید
  • قدم به قدم با کودک تا یک سالگی
  • روغن اوکالیپتوس همه کاره ضروری
  • کاهش ریسک ابتلا به دیابت و بیماری قلبی با کودکی قوی
  • مهمانی ها و تخریب رژیم غذایی افراد
  • مراقبت های لازم برای تهیه دمنوش
  • چگونه پودینگ انبه درست کنیم
  • عکس های کاهو و کلم چینی
  • باقلوای چین دار خانگی
  • سفر با کشتی
  • تاثیر نوشیدنی های رژیمی بر کم شدن وزن
  • برای سرما خوردگی چه سوپی مفید است
  • افراد مبتلا به فشار خون به دریاچه ارومیه نروند
  • یک دنیا خاصیت برای توت سفید
  • محبوبترین ها

  • ویژگی های شفا دهنده موز
  • عکس هایی از تره و خواص این گیاه
  • سوسنبر و خواص باورنکردی آن
  • گیاهخواری و وگانیسم چه تفاوت هایی دارند
  • استفاده از انواع میوه های این فصل
  • عکس هایی از انجیر و خواص آن
  • درباره خاصیت میوه دورین بخوانید
  • درمان مشکلات هورمونی با مواد طبیعی و سالم
  • عکس هایی از گیاه مارچوبه و خواص این گیاه
  • عکس هایی از زردچوبه و خواص آن
  • غذاهای تند و تیز را به این علت میل کنید
  • درمان طبیعی عفونت ادراری با میوه ها
  • 9 منفعت آب طالبی نارنجی
  • املاح و مواد معدنی و ارزش غذایی کیوی
  • فواید کلم قرمز را باهم مرور میکنیم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است