lecture-four-burns-first-aid-25-638
سوختگی ها را برچه اساسی درجه بندی می کنند انواع مختلف سوختگی بر چند نوع است تغییرات پوستی در هر یک به چه صورت است توضیحاتی در این باره برایتان داریم

عضو انجمن حمایت از بیماران سوخته، انواع سوختگی‌های بدن به همراه توصیه‌های لازم در این‌باره را تشریح کرد.

،شهرزاد تقوی درباره نوع سوختگی‌ها اظهار داشت: انواع سوختگی‌ها به 3 درجه تقسیم بندی می‌شوند که شامل سوختگی درجه یک، که فقط لایه سطحی پوست را درگیر می‌کند و علائم آن شامل درد٬ قرمزی و تورم پوست است. همچنین سوختگی درجه 2 که علاوه بر لایه سطحی٬ لایه زیرین آن را هم دچار آسیب می‌کند و علائم آن شامل درد٬ قرمزی٬ تورم و ایجاد تاول است و در نهایت سوختگی درجه 3 که لایه عمقی پوست را هم درگیر می‌کند و به آن سوختگی تمام ضخامت هم گفته می‌شود. در این حالت تغییر رنگ پوست به رنگ سیاه یا سفید دیده می‌شود و ممکن است بی حسی در ناحیه آسیب دیده به وجود بیاید.

وی گفت: سوختگی‌ها را می‌توان بر اساس اهمیت آنها به دو نوع جزئی و شدید تقسیم بندی کرد که سوختگی‌های جزئی شامل سوختگی درجه اول که در هر کجای بدن و سوختگی درجه 2 در اندازه کوچکتر از 5 تا 7 سانتی متر است.

عضو انجمن حمایت از بیماران سوخته ادامه داد: سوختگی‌های شدید شامل سوختگی درجه 3، سوختگی درجه 2 با اندازه ای بزرگتر از 5 تا 7 سانتی متر و سوختگی درجه 2 روی دست‌ها٬ پاها٬ صورت٬ کشاله ران٬ باسن و مفاصل بزرگ نام برد و ممکن است در بعضی موارد هم زمان بیش از یک نوع سوختگی در بیمار مشاهده شود.

تقوی اظهار داشت: درمان فوری و به موقع در سوختگی‌های شدید می‌تواند باعث پیشگیری از ایجاد اسکار٬ ناتوانی و بد شکل شدن اندام‌ها در بیمار شود.

عضو انجمن حمایت از بیماران سوخته خاطرنشان کرد: سوختگی در ناحیه صورت٬ دست‌ها٬ پاها و اندام‌های تناسلی بسیار جدی و مهم است

تسنیم

ارسال شده در 12 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • در مورد حرمت نفس بیشتر بدانیم
  • هشدار پزشکان به این گونه خود درمانی ها در سالمندان
  • موبایل را بدست بگیرید تا عادت سیگار کشیدن را ترک کنید
  • لب به سخن گشودن دختران
  • پیشگیری از شیوع افسردگی
  • کاپوسکا با روغن زیتون
  • فواید استرس خوب
  • تصاویر شیکر راکر
  • چطوری از منفعتهای هندوانه برای تندرستی آگاه شویم
  • کسانیکه قهوه می خورند بخوانند
  • میانسالی و خطرات تهدیدکننده آن
  • روشی بسیار جالب و ساده برای اندازه گیری غذاهای مصرفی
  • 3 راه حل برای اجتماعی شدن
  • چگونه عمرم را زیاد کنم؟
  • مضرات سس ها و چاشنی های مختلف
  • محبوبترین ها

  • تغذیه در آخر شب
  • درمان خانگی یبوست با نان سبوس دار
  • به روش طبیعی مراقب سلامتی پروستات باشید
  • با غذاهایی که شما را خشمگین می کند آشنا شوید
  • چند خاصیت فوق العاده عالی چای سیاه
  • مواد غذایی حاوی فولیک اسید، ضامن سلامتی جنین
  • تحمل نکردن لاکتوز و کاهش خطر ابتلا به سرطان
  • ابتلا به اختلالات هورمونی با مصرف نکردن صبحانه
  • مبتلاشدن به کم خونی با رژیم گیاهی
  • فاکتورهای پرخطر ابتلا به سوءتغذیه را بشناسید
  • متراکم کردن استخوانها با نوشیدن چای
  • خامه صبحانه و عوارض آن
  • تخم مرغ را با فلفل سیاه مزه دار کنید
  • انتخاب ناهار برای محصلین
  • وزن کم کردن نیز اصول خود را دارد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است