index

با وجود اینکه روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان (پلی فنول ها )، چربی های غیر اشباع است که میتواند سطح کلسترول بد LDL را پایین و سطح کلسترول خوب HDL را بالا ببرد، بهترین انتخاب برای پخت و پز نیست. چرا؟ زیرا روغن زیتون دارای نقطه دود پایین تری نسبت به دیگر روغن ها است ( نقطه ای که روغن در آن دود میکند و برای روغن زیتون این نقطه دمای 365 و 420 درجه است ). وقتی روغن زیتون به این نقطه میرسد مزایای آن شروع به کاهش میکند و تبدیل به روغنی مضر برای بدن میشود. پس اگر در درجه حرارت بالا پخت و پز میکنید روغن زیتون را کنار بگذارید. البته استفاده از روغن زیتون به عنوان سس سالاد و یا پخت و پز در دمای متوسط بسیار مفید است

دکتر کرمانی

5 1000
ارسال شده در 12 تیر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • رژیم غذایی متعادل چه خصوصیاتی دارد
  • استرس مهمترین دلیل تپش قلب
  • به یاد سپردن در مردان
  • ضد دردی که قویتر از همه مسکنها است
  • هر آنچه در مورد میگرن باید بدانید
  • تحمل نکردن لاکتوز و کاهش خطر ابتلا به سرطان
  • معلم تربیت بدنی باید چه خصوصیاتی داشته باشد
  • آموزش جذاب بودن
  • محبوبترین ها

  • نوجوانی و تغییرات مخصوص به خود
  • علت کم‌ حرف‌ ترشدن زوجین چیست
  • علاج خشم و خشونت
  • اتفاقات ناگوار پس از جدایی
  • فعالیت کودک درون
  • 12 کلید طلایی برای داشتن خانواده ای گرم و صمیمی
  • آلودگی صوتی در محل کار چه تاثیرات مخربی برای فرد دارد؟
  • تاثیرات استرس بر درک و فهم
  • رپورتاژ

  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • بهترین کلینیک تخصصی کاشت مو کدام است ؟
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • کلینیک پوست و لیزر سیندخت
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما