index

با وجود اینکه روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان (پلی فنول ها )، چربی های غیر اشباع است که میتواند سطح کلسترول بد LDL را پایین و سطح کلسترول خوب HDL را بالا ببرد، بهترین انتخاب برای پخت و پز نیست. چرا؟ زیرا روغن زیتون دارای نقطه دود پایین تری نسبت به دیگر روغن ها است ( نقطه ای که روغن در آن دود میکند و برای روغن زیتون این نقطه دمای 365 و 420 درجه است ). وقتی روغن زیتون به این نقطه میرسد مزایای آن شروع به کاهش میکند و تبدیل به روغنی مضر برای بدن میشود. پس اگر در درجه حرارت بالا پخت و پز میکنید روغن زیتون را کنار بگذارید. البته استفاده از روغن زیتون به عنوان سس سالاد و یا پخت و پز در دمای متوسط بسیار مفید است

دکتر کرمانی

ارسال شده در 12 تیر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تازه ترین راه حل های درمانی برای پوسیدگی دندان
  • برای بیماران قند خون بالا دندانپزشکان چه توصیه هایی می کنند
  • اطلاعاتی مفید در مورد چای و کافئین موجود در آن
  • گذران تعطیلات اطفال در تابستان
  • از تغذیه تا سلامت سالمندان گرامی، سرمایه های کشور
  • فضولی در زندگی زناشویی
  • این خوراکیها انیشتین وجودتان را کور می کنند!
  • چه میوه هایی را با پوست نخوریم
  • رژیم هایی که به عوض لاغر شدن، سبب چاقی می شوند!
  • واکنش ذهن در صورت به اندازه نخوابیدن چیست؟
  • اعتقادات رایج در زمینه مراقبت از مو
  • عوارض جوان کننده های صورت را متخصصین بوتاکس نمی گویند
  • جلوگیری از سردرد تنشی با این روش ها
  • تصاویر یونیت معاینه گوش و حلق و بینی
  • توصیه های متخصصین در زمینه عفونت های ویروسی
  • محبوبترین ها

  • پولیپهای روده چگونه تشخیص داده می شوند
  • بررسی علل ابتلا به سرطان استخوان
  • پوک شدن استخوان ها با داروهای تحریک کننده
  • ارتباط سرماخوردگی و خواب آلودگی
  • تاثیر ویتامین E و سلنیوم در کاهش ریسک سرطان روده
  • راهکار های قطعی درمانی عفونت سینوس ها
  • از تشخیص تا درمان فیبرومیالژی
  • علائم و درمان تاندونیت را باهم مرور میکنیم
  • علائم بارز درعارضه نقرس
  • علائم و درمان بیماری هیرشپرونگ
  • علت ورم کردن مغز چیست؟
  • شایع ترین مریضی های بچه دبستانی ها
  • گاستروپارزی – علل، علائم و درمان
  • خال سرطانی چه شکلی است؟
  • مراحل مختلف عارضه سیفلیس را بشناسید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است