index

با وجود اینکه روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان (پلی فنول ها )، چربی های غیر اشباع است که میتواند سطح کلسترول بد LDL را پایین و سطح کلسترول خوب HDL را بالا ببرد، بهترین انتخاب برای پخت و پز نیست. چرا؟ زیرا روغن زیتون دارای نقطه دود پایین تری نسبت به دیگر روغن ها است ( نقطه ای که روغن در آن دود میکند و برای روغن زیتون این نقطه دمای 365 و 420 درجه است ). وقتی روغن زیتون به این نقطه میرسد مزایای آن شروع به کاهش میکند و تبدیل به روغنی مضر برای بدن میشود. پس اگر در درجه حرارت بالا پخت و پز میکنید روغن زیتون را کنار بگذارید. البته استفاده از روغن زیتون به عنوان سس سالاد و یا پخت و پز در دمای متوسط بسیار مفید است

دکتر کرمانی

ارسال شده در 12 تیر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چگونگی شرح واقعیت “مرگ” برای کودک
  • چربی خون را با این رژیم غذایی کاهش دهید
  • ایجاد بوی دهان با عفونت در لثه و مشکلات گوارشی
  • خوراک مرغ با عطر ترخون
  • کودکان و رویاهایشان
  • مواجهه موی سفید در اوج جوانی
  • بررسی رژیم غذایی مناسب یک هفته ای
  • تصاویر دستگاه پیس میکر
  • مهمترین و پرمصرف ترین ویتامین های مورد نیاز اطفال
  • آموزش تصویری تمرین ورزشی در محل کار
  • اسرار چاقی و تنبیه را اینجا بخوانید
  • رفع مشکلات خواب با این نوع طب
  • پیتزای طرح دار (گل)
  • در ماههای پایانی ،سال عسل را فراموش نکنید
  • موسیقی و تاثیرات آن بر روی کاهش استرس
  • محبوبترین ها

  • دلیل تمایل افراد جامعه به مهمانی رفتن
  • شباهت اختلالات افسرده خویی با افسردگی اساسی
  • ویتامین آرامش دهنده
  • نقش غدد جنسی در بلوغ
  • محیط و زمان مطالعه
  • بدترین خصوصیات اخلاقی مردانه
  • مهار تضعیف روحیه
  • تنش نسبی است یا عینی
  • جالب و مهمترین اسرار مردانه
  • استرس مزمن در پی استفاده از شبکه های اجتماعی
  • پی بردن به راز شخصیت از روی کیف
  • عواقب منفی استرس شغلی
  • پیامدهای روانی کاهش و یا نبود امنیت در شغل
  • همه چیز در مورد افراد بهانه جو
  • اطلاعات کامل درباره خیانت در زناشویی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است