دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
 35
 نوتلا علاقمندان زیادی دارد این صبحانه مقوی و پرخاصیت را می توانید در خانه و به آسانی تهیه کنید روش تهیه نوع سالم و بی ضرر و بدون مواد افزودنی غیرمجاز را در ادامه مطلب برایتان آورده ایم با ما همراه باشید

شاید شما هم جزء کسانی باشید که رژیم غذایی‌تان به شما اجازه نمی‌دهد با خیال راحت نوتلا نوش جان کنید. عده‌ای نوتلا (Nutella) را همان شکلات فندقی می‌پندارند، با این تفاوت که در نوتلا شکر بیشتری یافت شده و ممکن است در آن مواد غیرسالم نیز وجود داشته باشد.
در طرز تهیه نوتلای خانگی هیچ شکر مصنوعی به کار نرفته و در عوض از مواد ارگانیک و طبیعی استفاده می‌شود.
توجه کنید با دستورالعمل زیر می‌توان یک فنجان نوتلا تهیه کرد، که در صورت نگهداری مناسب حداکثر یک هفته ماندگاری دارد.
توصیه می‌کنیم جهت دستیابی به بهترین نتیجه، از عسل ارگانیک و تازه استفاده کنید.
همچنین اگر تهیه نمک صورتی هیمالیا برایتان مقدور نیست، حذف آن مشکلی ایجاد نمی‌کند (البته مزه نوتلا کمی تغییر خواهد کرد).
مواد لازم
پودر شکلات بدون شکر 6 قاشق غذاخوری
فندق دو فنجان
روغن نارگیل 3 قاشق چایخوری
شیره برنج یک دوم فنجان
عسل تازه و ارگانیک دو سوم فنجان
نمک هیمالیا صورتی یک هشتم قاشق چاخوری
طرز تهیه
1.توستر را بر روی دمای 176 درجه سلسیوس (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
2.فندق‌ها را روی ورقه آلومینیوم ریخته و تنها یک لایه از فندق را به صورت هموار بر روی ورقه ایجاد کنید. به مدت 12 دقیقه فندق‌ها را توست کنید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیایند.
3.در مرحله بعدی، آن‌ها را از توستر خارج کرده و روی حوله تمیزی قرار دهید. حوله را به خوبی فشار دهید تا پوسته شل فندق‌ها خارج شود. اگر تعدادی از پوسته‌ها به فندق چسبیده بودند، مسئله‌ای نیست.
4.صبر کنید فندق‌ها کاملاً خنک شوند. سپس آن‌ها را در میکسر قرار داده و دستگاه را فعال کنید.
5.سپس مواد دیگر را به میکسر اضافه کنید. در ابتدا نصف شیره برنج را به میکسر بیافزایید (یعنی یک چهارم فنجان). میکس را تا جایی ادامه دهید که مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. اگر غلظت مخلوط حاصله رضایت شما را جلب نکرد و تمایل دارید نوتلای رقیق‌تری را تهیه کنید، مابقی شیره برنج را درون میکسر بریزید.
اکنون، نوتلای خانگی‌تان آماده شده است. می‌توانید آن را درون ظرفی کوچک و سربسته قرار دهید و ظرف را در فریزر نگه دارید.
انتهای پیام/
5 1000
ارسال شده در 13 تیر 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ

پیشنهاد سردبیر

  • همه چیز درمورد رادیونیکز درمانی
  • شیوه های غذایی که تاثیرات نامطلوبی در تغذیه و سلامت انسان دارد
  • خوراکی های تاثیرگذار بر قند خون
  • نباید خواب تان در شب کمتر از 7 ساعت باشد
  • خوبی ها و بدی های نوشیدن هشت لیوان آب
  • کاهش شیوع هپاتیت با خارج شدن خون های آلوده از چرخه انتقال خون
  • برای پایین آمدن چربی این نسخه ورزشی را بدانید
  • سرد بودن دست و پاها
  • محبوبترین ها

  • چالش های شما بعد از رسیدن به وزن دلخواه
  • سوخت و ساز بدن و کمک به طول عمر
  • چرا برخی افراد با چاقی بیگانه اند؟
  • لطفا صاف بنشینید
  • دست چپ، معیاری برای تشخیص سن استخوانی
  • تاثیرات مفید افزایش تمرکز ذهن
  • سرحال آوردن مغز با این کارها
  • مهمترین عوامل خواب آلوده کننده رانندگی
  • رپورتاژ

  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت دکتر خیرخواه
  • پیشگیری از چین و چروک صورت با لیفت نخی
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • کلینیک فوق تخصصی آندوسکوپی وکولونسکوپی بدون درد
  • دکتر فرهت مجید فر جراح اندودونتیک دندان ها
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x