بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
چرابرخی افراد در این ماه دچار سوزش سردل می شوند علل مهم برای ایجاد این عارضه چیست چرا به این حالت دچار می شویم تغذیه ما در افطار و سحر تا چه حد در این امر تاثیرگذار هستند

دکتر ناصر ابراهیمی دریانی متخصص گوارش گفت: چند عامل در ایجاد سوزش سر دل دخیل است ازجمله پرخوری، بدخوری، تندخوری که در وعده افطار اکثر افراد آن را رعایت نمی کنند.
این متخصص گوارش درباره سوزش سر دل درروزه داران گفت: رفلاکس معده مهمترین دلیل سوزش سر دل  به هنگام افطار در ماه رمضان است و این رفکلاس ناشی از نوع غذا خوردن روزه داران است.
وی ادامه داد: به هنگام مهمانی های افطار که چند نوع غذا سرو می شود معمولا روزه داران به خوردن یک نوع اکتفا نکرده و اقدام  به خوردن چند نوع غذا می کنند، به طور مثال آش رشته به همراه پیازداغ، کشک و نخود و لوبیا  که خود عامل ایجاد رفلاکس  است صرف می شود.
دریانی تصریح کرد: همچنین برخی پس از صرف آش رشته به خوردن شعله زرد، زولبیا بامیه که معمولا با روغن های سوخته درست می شوند تمایل داشته و همین امر رفلاکس و بازگشت غذا از معده به مری را به تشدید و درپی آن سوزش سر دل اتفاق می افتد.
این متخصص گوارش گفت: برخی افراد روزه دار نیز پس از افطار عادت به دراز کشیدن دارند که این امر نیز موجب بازگشت غذا از معده به مری است و مسبب سوزش سر دل است.
وی در ادامه تاکید کرد: مصرف نوشیدنی هایی مانند آب، چای، نوشابه های گازدار در بین غذا نیز سوزش سر دل را در افراد روزه دار به همراه دارد .
دریانی اظهار داشت: استفاده از سس گوجه فرنگی ، ادویه جات، سرکه و خیار شور سوزش معده را افزایش می دهد.
این متخصص گوارش ادامه داد: افراد سیگاری با تصور اینکه بعد از افطار سیگار ضرری ندارد اقدام به کشیدن این مخدر کرده و این امر نیز بلافاصله پس از صرف غذا فرد را دچار سوزش سردل می کند.
وی با اشاره به اینکه بیمارانی که با این عارضه مواجهند به هنگام افطار اقدام به خوردن سریع غذا می کنند،گفت: این افراد با استفاده از داروهای TPF ، امپرازول ، لنزاپرازول و غیره نیم ساعت قبل از سحری از این عارضه پیشگیری کنند.
باشگاه خبرنگاران؛
#
5 1000
ارسال شده در 12 تیر 1395 توسط با موضوع بیماری ها
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • ویژگی های مهم همسر آینده از نظر خانم ها
  • افزایش خطر بیماری قلبی با دیابت بارداری در دوران میانسالی
  • سوپ عدس و رشته
  • مشکل در نیروی جنسی با این داروها
  • سن یائسگی و روشهای درمانی آن
  • برنامه ریزی برای جراحی پیوند سر انسان
  • 5 چیز که سوزش معده را بدتر می کند
  • تاثیرات مختلف ماساژ در زنان باردار و نوزادان
  • محبوبترین ها

  • صحبت کردن به طور خصوصی با کودک
  • مضطرب شدن در روز اول مدرسه
  • گزیده ای از برخی نکات روانشناسی درباره کودک
  • پرستار بچه و کنار آمدن کودک تان با وی
  • یادگیری زبان خارجی به کدام بچه ها کار درستی نیست؟
  • خواب به صورت فردی
  • هرآنچه سلامت کودک شما را تهدید می کند
  • درباره استرس های مدرسه بیشتر بدانیم
  • رپورتاژ

  • آیا شیر گاو کلسیم مورد نیاز مادران در دوره شیردهی را تأمین می‌کند؟
  • زیبایی و جوانسازی پوست در کلینیک یکتا
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • دكتر عليرضا فقيهى فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x