کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی

fiber

اگر بخواهیم بدانیم فیبر در کدام گروه غذایی یافت می شود باید بگوییم فیبر در گیاهان یافت می شود. فیبر به دلیل  اسکلت گیاه به تابت بودن شکل و  ساخت  آن خیلی کمک  می کند. انسان ها قادر نیستند فیبر را هضم کنند به همین دلیل زمانی که غذاهایی با پایه ی گیاهان می خوریم، از روده ی کوچک عبور می کند و به روده ی بزرگ می رود و به سلامت آن کمک می کند. بسیاری از افراد به اندازه ی کافی در برنامه غذایی خود فیبر ندارند.
مقدار توصیه شده مصرف روزانه فیبر در افراد ۵۰ سال یا جوانتر در مردان ۳۸ گرم و در زنان ۲۵ گرم گفته شده است. این مقدار برای آقایان و خانم های بالای ۵۰ سال به ترتیب ۳۰ و ۲۱ گرم است
.
مقدار فیبر موجود در غذاهای مختلف به این صورت است:

یک و نیم فنجان لوبیا سفید پخته: ۹.۵ گرم فیبر
یک و نیم فنجان لوبیا کنسرو شده: ۹.۰ گرم فیبر
یک و نیم فنجان عدس پخته: ۷.۸ گرم فیبر
یک و نیم فنجان خرما: ۷.۱ گرم
یک و نیم فنجان لوبیا قرمز پخته: ۶.۵ گرم فیبر
یک و نیم فنجان باقالی پخته: ۶.۷ گرم فیبر
یک و نیم فنجان ماکارونی گوجه فرنگی کنسرو شده: ۵.۹ گرم
یک و نیم فنجان نخود پخته: ۶.۲ گرم فیبر
یک عدد کیک سبوس دار متوسط: ۵.۰ گرم فیبر
یک و نیم عدد گلابی آسیایی: ۵.۰ گرم فیبر
یک و نیم فنجان کنگر فرنگی پخته: ۴.۵ گرم فیبر
یک فنجان بلغور جو دو سر: ۴.۰ گرم فیبر
یک و نیم فنجان میکس سبزیجات پخته شده: ۴.۰ گرم فیبر
یک و نیم فنجان ماکارونی سبوس دار پخته: ۳.۴ گرم فیبر
۲۴ عدد بادام: ۳. گرم فیبر
یک عدد سیب با پوست: ۳.۳ گرم فیبر
یک عدد پرتقال متوسط: ۳.۰ گرم فیبر
یک فنجان بروکلی: ۲.۴ گرم فیبر
یک عدد فلفل دلمه ای: ۲.۴ گرم فیبر
یک عدد شلیل: ۲.۳ گرم فیبر
۲۸ عدد بادام زمینی: ۲.۳ گرم فیب
یک قطعه نان سبوس دار: ۲.۰ گرم فیبر
۱۵ عدد نصف گردو: ۲.۰ گرم فیبر

دکتر کرمانی

5 1000
ارسال شده در 13 تیر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آیا خواب بیشتر در روز تعطیل به سلامت آسیب میرساند؟
  • پیشگیری تا درمان آبسه دندان
  • نکات پرفایده و موثر برای والدین و تربیت فرزندان
  • تعامل با بیماران سرطانی
  • رفع بی خوابی های مکرر
  • از قند ها استفاده کنید و به راحتی آنها را پاکسازی کنید
  • غذایی جدید با کلم و گوشت
  • کارکرد یک ویروس در اضافه وزن و دیابت
  • محبوبترین ها

  • بهبود متابولیسم گلوکز با تیازولیدن دیونها
  • کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 با خوردن پسته
  • در امان ماندن از ابتلا به دیابت
  • ورزش هوازی و درمان دیابت نوع 2
  • دیابتی ها بعد از صرف غذا پیاده روی کنند
  • بررسی ارتباط دیابت نوع2 والتهاب
  • خطر آلوده شدن هوا برای امراض قندی
  • خطر سکته قلبی برای خانم های دیابتی
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • تغذیه و تناسب اندام در کلینیک ایران نوین
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • کلینیک فوق تخصصی مو و زیبایی چهره نو
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x