fiber

اگر بخواهیم بدانیم فیبر در کدام گروه غذایی یافت می شود باید بگوییم فیبر در گیاهان یافت می شود. فیبر به دلیل  اسکلت گیاه به تابت بودن شکل و  ساخت  آن خیلی کمک  می کند. انسان ها قادر نیستند فیبر را هضم کنند به همین دلیل زمانی که غذاهایی با پایه ی گیاهان می خوریم، از روده ی کوچک عبور می کند و به روده ی بزرگ می رود و به سلامت آن کمک می کند. بسیاری از افراد به اندازه ی کافی در برنامه غذایی خود فیبر ندارند.
مقدار توصیه شده مصرف روزانه فیبر در افراد ۵۰ سال یا جوانتر در مردان ۳۸ گرم و در زنان ۲۵ گرم گفته شده است. این مقدار برای آقایان و خانم های بالای ۵۰ سال به ترتیب ۳۰ و ۲۱ گرم است
.
مقدار فیبر موجود در غذاهای مختلف به این صورت است:

یک و نیم فنجان لوبیا سفید پخته: ۹.۵ گرم فیبر
یک و نیم فنجان لوبیا کنسرو شده: ۹.۰ گرم فیبر
یک و نیم فنجان عدس پخته: ۷.۸ گرم فیبر
یک و نیم فنجان خرما: ۷.۱ گرم
یک و نیم فنجان لوبیا قرمز پخته: ۶.۵ گرم فیبر
یک و نیم فنجان باقالی پخته: ۶.۷ گرم فیبر
یک و نیم فنجان ماکارونی گوجه فرنگی کنسرو شده: ۵.۹ گرم
یک و نیم فنجان نخود پخته: ۶.۲ گرم فیبر
یک عدد کیک سبوس دار متوسط: ۵.۰ گرم فیبر
یک و نیم عدد گلابی آسیایی: ۵.۰ گرم فیبر
یک و نیم فنجان کنگر فرنگی پخته: ۴.۵ گرم فیبر
یک فنجان بلغور جو دو سر: ۴.۰ گرم فیبر
یک و نیم فنجان میکس سبزیجات پخته شده: ۴.۰ گرم فیبر
یک و نیم فنجان ماکارونی سبوس دار پخته: ۳.۴ گرم فیبر
۲۴ عدد بادام: ۳. گرم فیبر
یک عدد سیب با پوست: ۳.۳ گرم فیبر
یک عدد پرتقال متوسط: ۳.۰ گرم فیبر
یک فنجان بروکلی: ۲.۴ گرم فیبر
یک عدد فلفل دلمه ای: ۲.۴ گرم فیبر
یک عدد شلیل: ۲.۳ گرم فیبر
۲۸ عدد بادام زمینی: ۲.۳ گرم فیب
یک قطعه نان سبوس دار: ۲.۰ گرم فیبر
۱۵ عدد نصف گردو: ۲.۰ گرم فیبر

دکتر کرمانی

ارسال شده در 13 تیر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • از کجا بدانیم شکلاتی که خریدیم مرغوب است؟
  • ارتباط فقدان با افسردگی
  • منع واردات قلیان و تنباکو
  • راههای موثر برای آرامش در خواب
  • فصل تابستان شروع شده آماده هستید؟
  • راههای رسیدن اطفال به وزن ایده آل
  • توصیه های ارزشمند برای بهتر نتیجه دادن رژیم غذایی
  • آیا احتمال دارد اگزما و آکنه به دلیل آلرژی غذایی باشد؟
  • خانم های باردار و جگر
  • چگونه احساسات را در کودک به وجود آوریم؟
  • تهدید آلزایمر با مصرف زیاد این ماده معدنی
  • کارکرد آزمایشگاه روان شناسی
  • حرکات و فعالیت های مناسب برای نوزادان
  • موانع پیشرفت مالی
  • چگونه با خوردن بستنی باهوش شویم
  • محبوبترین ها

  • پس ازساعتها روزه داری میوه ها انتخاب مناسب و سالمی هستند
  • برای مبتلایان به فشارخون بالا رژیم غذایی «دش» توصیه می شود
  • چطوری برای کمک به زیبا شدن غذا انتخاب کنیم
  • برای جلوگیری از ریزش مو این ده خوراکی را فراموش نکنید
  • آیا رابطه ای بین تنگی نفس و تغذیه می باشد؟!
  • تاثیرات مفید دانه‌های کنجد بر مغز جنین
  • شکر بیشتر از نمک برای بیماران قلبی زیان دارد
  • قند موجود در انواع مواد غذایی
  • 5 فایده بسیار بی نظیر سویا
  • افراد چاق مصرف مس را فراموس نکنند
  • نوشابه های رژیمی با بدن شما چه میکند
  • تاثیرات منفی خوردنی های چرب بر ساعت درونی بدن
  • مواد غذایی که قند نهفته دارند
  • فواید پر منعت ترین ادویه جات
  • نقش املاح یا مواد معدنی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است