25598

 بهتر است آبلیمو و آبغوره را در برخی ظروف نگهداری نکنید سعی کنید در مراقبت از آن ها بیشتر دقت کنید و این عصاره ها را در ظروف پلاستیکی قرار ندهید

نگهداری آبغوره، آبلیمو در ظروف پلاستیکی مشکلات زیادی برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد می‌کند.

سوری راغبی اظهار کرد: ظروف یکبار مصرف پلاستیکی به دلیل قابلیت استفاده و دور ریختن سریع به شدت مورد استفاده قرار گرفته و انباشته شدن این زباله‌های پلاستیکی تبدیل به یکی از معضلات زیست محیطی شده است.

یک متخصص تغذیه در خراسان‌جنوبی، گفت: نگهداری آبغوره، آبلیمو و یا سرکه در ظروف پلاستیکی مشکلات زیادی برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد می‌کند.

سوری راغبی اظهار کرد: ظروف یکبار مصرف پلاستیکی به دلیل قابلیت استفاده و دور ریختن سریع به شدت مورد استفاده قرار گرفته و انباشته شدن این زباله‌های پلاستیکی تبدیل به یکی از معضلات زیست محیطی شده است.

وی با بیان اینکه بطری‌های آب معدنی نیز که در معرض نور خورشید و آفتاب قرار دارند سلامت انسان را به خطر می‌اندازد، ادامه داد: بسیاری از افراد برای خنک شدن آب، بطری‌ها را در فریز گذاشته، که در درازمدت عوارض سرطان‌زایی در فرد ایجاد می‌کند.

این متخصص تغذیه در استان با بیان اینکه نگهداری آبغوره، آبلیمو و یا سرکه در ظروف پلاستیکی مشکلات زیادی برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد می‌کند، بیان کرد: استفاده از ظروفی مانند چینی و روی مناسب‌ترین ظروف برای نگهداری غذا بدون اثرات زیست محیطی و سلامتی است.

راغبی با اشاره به اینکه استفاده از هر یک از ظروف یکبار مصرف، برای ماده غذایی مشخصی است، عنوان کرد: ظروف یکبار مصرف کاغذی و یا آلومینیومی که از دیگر ظروف یکبار مصرف قیمت بالاتری دارند برای نگهداری کوتاه مدت مواد غذایی مناسب هستند همچنین استفاده از این ظروف باید با توجه به ترکیب ماده غذایی و سردی و گرمی آن ماده استفاده شوند.

وی با بیان اینکه ظروف یکبار مصرف برای یک بار استفاده ساخته شده‌اند، تصریح کرد: در صورت تکرار شیارهای بسیار کوچکی در ظروف به وجود می‌آید که انسان را در معرض انواع سرطان قرار می‌دهند.

این متخصص تغذیه در استان با بیان اینکه از ریختن مواد داغ در ظروف یکبار مصرف خودداری شود، گفت: برای نوشیدنی‌های گرم از لیوان‌های کاغذی یا ظروف پلی استایرنی سفید رنگ و برای نوشیدنی‌های سرد از ظروف پلی استایرنی بی‌رنگ و شفاف استفاده شود.

راغبی با بیان اینکه ظروف یک‌بار مصرف گیاهی سالم‌ترند، بیان کرد: ظروف یک‌بار مصرف گیاهی منشأ نشاسته داشته و مضرات ظروف یک‌بار مصرف عادی را ندارند و می‌تواند جایگزین خوبی برای ظروف فعلی باشند و از جهت حفظ بهداشت فردی این ظروف یکبار مصرف مفید هستند و از بیماری‌های عفونی جلوگیری می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: بهترین راه حل برای کاهش آلودگی‌های ناشی از ظروف یکبار مصرف، فرهنگ‌سازی برای استفاده نکردن از آنهاست که پیشگیری یا کاهش مصرف را در پی‌خواهد داشت.

این متخصص تغذیه در استان یادآور شد: انباشته شدن این مواد در طبیعت به خصوص در پارک‌ها از نظر دیداری باعث نازیبایی مناظر و در نتیجه ناراحتی بسیاری از مردم می‌شود.

5 1000
ارسال شده در 13 تیر 1395 توسط با موضوع علمی

پیشنهاد سردبیر

  • این میوه صاف کننده خون است
  • حجامت و بیماری هپاتیت چه ارتباطی باهم دارند؟
  • دخالت در زندگی جوانان، چگونه باعث اختلاف میشود؟
  • نحوه ی صحیح عطر زدن را بدانیم
  • اطلاعاتی در باره ضرر و زیان جرم گیری از دندان
  • تصاویر دستگاه امواج درمانی
  • شناخت بهتر و کامل هموکروماتوز
  • از روی بوی بدن چه چیزهایی می توان فهمید؟
  • محبوبترین ها

  • کنسرو برای فشار خون بالا مضر است
  • ارتباط خوشبختی با مادیات
  • رفتارهای ناخودآگاهانه با همسر
  • بالا رفتن فعالیت مغز در فصول گرم سال
  • کاهش وزن با وجود تیروئید
  • قد کوتاه و پیامدهای آن
  • لزوم استفاده کمتر افراد از تبلت و موبایل
  • نکات مهم پیرامون هندزفری
  • رپورتاژ

  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • جراحی های زیبایی و ترمیمی دکتر بهجو
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما