مشاوره زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی


غذای کم کالری طرز تهیه سوپ جو وگوجه فرنگی سوپ کم کالری سوپ جو ارزش تغذیه ای سوپ جو و گوجه فرنگی آموزش سوپ

در ابن بخش ابتدا شیوه درست کردن سوپ جو و گوجه فرنگی را آموزش میدهیم  و دانسته های تغذیه ای این سوپر ا بیان میکنیم برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به ادامه مطلب توجه کنید

اگر به دنبال سوپی هستید که در عین سادگی و  کم کالری بودن نیاز بدن به فیبر و مواد مغذی را نیز تامین کند آن را پیدا کردید!
مواد لازم:

یک دوم فنجان جو
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک عدد کدو سبز متوسط، که به صورت طولی برش داده شده و خرد شده باشد
۳ حبه سیر، ریز خرد شده باشد
۴۵۰ گرم گوجه فرنگی، به صورت قطعات بزرگ
و لیوان آب مرغ کم نمک
یک دوم قاشق چای خوری نمک
سه چهارم فنجان ریحان خرد شده ( تقسیم شده )
۳۴۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده
روش پخت:

جو را در یک قابلمه بزرگ آب به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که مقداری لطیف شوند بجوشانید. در همین حال در یک قابلمه بزرگ روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید، کدو سبز و سیر را اضافه کنید، دو دقیقه یا تا زمانی که کدو سبز نرم شود بپزید.
گوجه فرنگی، آب مرغ، نمک و یک دوم فنجان ریحان را اضافه کنید، و به جوش آورید، بگذارید آنقدر بجوشد تا گوجه فرنگی ها نرم شوند ( ۷ دقیقه ).
سوپ را بین ۴ کاسه تقسیم کنید، سپس به هر کدام به صورت مساوی جو و ریحان باقی مانده را اضافه کنید.
در آخر روی هر کدام از سوپ ها پنیر پارمسان بریزید و سرو کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
موادی که در این دستور پخت آمد برای ۴ وعده است و مقدار هر وعده حدود یک و یک سوم فنجان سوپ و یک دوم فنجان جو است.

کالری در یک وعده:177

دکتر کرمانی

5 1000
ارسال شده در 14 تیر 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x