آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش


soup

در ابن بخش ابتدا شیوه درست کردن سوپ جو و گوجه فرنگی را آموزش میدهیم  و دانسته های تغذیه ای این سوپر ا بیان میکنیم برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به ادامه مطلب توجه کنید

اگر به دنبال سوپی هستید که در عین سادگی و  کم کالری بودن نیاز بدن به فیبر و مواد مغذی را نیز تامین کند آن را پیدا کردید!
مواد لازم:

یک دوم فنجان جو
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک عدد کدو سبز متوسط، که به صورت طولی برش داده شده و خرد شده باشد
۳ حبه سیر، ریز خرد شده باشد
۴۵۰ گرم گوجه فرنگی، به صورت قطعات بزرگ
و لیوان آب مرغ کم نمک
یک دوم قاشق چای خوری نمک
سه چهارم فنجان ریحان خرد شده ( تقسیم شده )
۳۴۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده
روش پخت:

جو را در یک قابلمه بزرگ آب به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که مقداری لطیف شوند بجوشانید. در همین حال در یک قابلمه بزرگ روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید، کدو سبز و سیر را اضافه کنید، دو دقیقه یا تا زمانی که کدو سبز نرم شود بپزید.
گوجه فرنگی، آب مرغ، نمک و یک دوم فنجان ریحان را اضافه کنید، و به جوش آورید، بگذارید آنقدر بجوشد تا گوجه فرنگی ها نرم شوند ( ۷ دقیقه ).
سوپ را بین ۴ کاسه تقسیم کنید، سپس به هر کدام به صورت مساوی جو و ریحان باقی مانده را اضافه کنید.
در آخر روی هر کدام از سوپ ها پنیر پارمسان بریزید و سرو کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
موادی که در این دستور پخت آمد برای ۴ وعده است و مقدار هر وعده حدود یک و یک سوم فنجان سوپ و یک دوم فنجان جو است.

کالری در یک وعده:177

دکتر کرمانی

5 1000
ارسال شده در 15 تیر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • کلید توقف دیابت با این پروتئین
  • برخی خوراکی ها را نباید دوبار گرم کرد!
  • درباره تغذیه ورزشی این نکات ساده را بخاطر بسپارید
  • در امان ماندن از ابتلا به دیابت
  • دیر به ارگاسم رسیدن زنان و راه حلی برای آن
  • معجزه عسل برای درمان زخم های عمیق
  • آیا به جاي بوتاكس بهتر نیست از طب سوزنی استفاده کنیم؟
  • مضرات لیزر برای بینایی کودکان
  • محبوبترین ها

  • مناسب ترین تغذیه برای زنگ تفریح
  • برای این رفتار وعادات کودکتان نگران نباشید
  • عدم تمایل خانواده ها به قصه گویی برای فرزندان
  • نشانه های ابتلا به این بیماری خطرناک در کودکان
  • خود درمانی برای دل درد خردسالان ممنوع
  • مراقبت های مختلف از خردسالان در این ایام
  • آیا نیازی به دومین فرزند داریم یا نه؟
  • تهیه اسباب بازی برای زیر یک سال
  • رپورتاژ

  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • دندان تاجی از زیبایی
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • به اندام خود زیبایی دوچندان ببخشید
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x