weight-loss-and-obesity

بررسی آثار محیط و وراثت اغلب دشوار است. تحقیقات روی دو قلوهای همسان که نقش وراثت در آنها از 50% تا 90% است، نشان می دهد که وراثت از 10 تا 50 درصد بر چاقی اثر گذار است. ژن هایی که در چاقی نقش دارند، احتمالا آنهایی هستند که با قابلیت اثرگذاری بر اشتها و متابولیسم با محیط واکنش نشان می دهند. کارکرد نادرست یک ژن ممکن است خطر چاقی را بیشتر افزایش دهد. اغلب تحقیقات بر روی ژن هایی که در چاقی دخالت دارند به سه ژن خاص توجه داشته اند. ژن چاقی (ob) تولید لپتین را تنظیم می کند که احساس سیری و میزان انرژی مصرفی را افزایش می دهد. ژن B3 آدرنورسیتور به طور عمده در بافت چربی قرار گرفته و تصور می شود که متابولیسم استراحت و تجزیه چربی را تنظیم می کند و در نهایت ژن D2 گیرنده دوپامین که تولید دوگامین را تنظیم می کند. همانطور که می دانیم دوپامین افزایش دهنده ی اشتها است.
تعداد سلول های چربی نقش تعیین کننده ای در بروز چاقی دارد. در واقع می توان گفت که وراثت تعیین کننده محدوده فیزیولوژیکی سلول های چربی از نظر تعداد و اندازه است. در حالی که محیط سطح رسیدن به این محدوده را معین می سازد. در یک سالگی اضافه وزن همراه با افزایش اندازه سلول های چربی است اما برای چاقی بزرگسالی تعیین کننده نیست. چاقی در 4 تا 11 سالگی همراه با افزایش تعداد سلول های چربی است که باعث افزایش خطر چاقی در طول عمر می شود. چاقی بزرگسالی معمولا همراه با افزایش اندازه سلول های چربی است تا به گنجایش نهایی خود برسند و بعد از آن ممکن است افزایش تعداد نیز پیش بیاید.
حدود 25 درصد اختلاف در چربی کل بدن و 25 تا 30 درصد اختلاف در چربی زیر جلدی و شکمی به علت عوامل ارثی است.

ارسال شده در 18 تیر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • خود شیفتگی آفت جامعه!
  • برای نخستین بار به کمک یک پل الکتریکی عصبی یک دست فلج حرکت کرد
  • با این آمپول دیگر چاق نمی شوید!
  • بلافاصله پس از احساس افسردگی این کار را بکنید
  • پلیپ رحم را با تغذیه کنترل کنید
  • تاثیر مصرف دارو بر حسب نوع جنسیت
  • اطلاعات پزشکی نادرست در اینترنت
  • ترس از ریاضیات و ربط آن به DNA
  • انتقال ویروس های بیماری زا به اشکال مختلف
  • مصرف داروی مبتلایان به افسردگی در دوران حاملگی
  • کمک آسپرین در نظافت
  • فواید فوق‌العاده آب برای بدن
  • مقابله با بوی کفش
  • پایان دادن به زندگی با نشستن طولانی
  • پذیرایی از مهمانان با دسر بادام
  • محبوبترین ها

  • طعم متفاوت کیک با کدو
  • چگونه لیموناد اسطوخودوس درست کنیم
  • حلقه خمیری با استفاده از مرغ و پنیر پیتزا
  • خوراکی از بادمجان و گوشت و پوره
  • این بار حلوای آرد را اینطور درست کنید
  • دسر توت فرنگی جالب و لذیذ
  • شیرینی سیب و پرتقال
  • سوپ هویج و بامیه
  • انواع بستنی های خانگی با طعم های مختلف
  • نان پاسکالیا
  • آووکادو و زنجبیل شیک پروتئین
  • چگونه لبوی خوش طعم و رنگی بپزیم
  • کیک لیمویی نرم
  • سالاد عدس سبز و قارچ
  • اسموتی موز و سیب برای کاهش کلسترول بد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است