عوارض جگر مرغ خطرات مصرف جگر مرغ جگر مرغ بیماری های جگر مرغ

ارزش تغذیه ای جگرمرغ به چه صورت است این ماده غذایی چگونه باید مصرف شود و در چه زمینه هایی برای بدنمان خاصیت دارد با خوردن جگر چه املاح و ویتامین هایی دریافت خواهیم کرد توصیه های متخصصین تغذیه در این زمینه چیست خوردن جگر خوب است یا بد؟توضیحات بیشتر را در ادامه مطلب بخوانید

مصرف بیش از حد متعارف جگر بعنوان یک منبع غنی از آهن، روی و ویتامین B12 می تواند برای بدن دردسرساز شود و افراد را از خوردن آن پشیمان کند.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خوردن جگر گفت: جگر یا کبد محل دفع سموم است بنابراین مصرف زیاد آن عملا سموم بدن حیوان را وارد بدن مصرف کننده می کند.
وی افزود: اگرچه جگر منبع بسیار خوبی از ویتامین ها و املاح (سرشار از آهن، روی و ویتامین B12) و گزینه خوبی برای جبران کمبود این مواد در بدن است اما از طرفی به دلیل منبع دفع سموم بدن حیوانات، انتخاب خوبی نمی تواند باشد.
فرحبخش اظهار داشت: مصرف ماهی یک تا دو بار جگر علاوه بر تامین ویتامین و املاح مورد نیاز می تواند باعث ورود کمتر سموم و آسیب زدن به بدن شود.
وی درمورد مصرف جگر برای خانمهای باردار و کودکان در حال رشد توصیه کرد: این افراد باید از این ماده کمتر استفاده کنند تا از آسیبهای سمی به بدنشان خودداری شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه جگر یکی از غذاهای سفره محسوب نمی شود، گفت: هرگونه طبخ از کبابی تا خوراک شدن این ماده درصورتی که گهگاه مصرف شود مشکلی را ایجاد نمی کند.
وی افزود: با این حال بهتر است در مقدار کم هم به شکل خوراک مصرف شود چرا که کباب شدن باعث از بین رفتن سهمی از ویتامینها و املاح آن می شود ( روی آتش می چکد).
فرحبخش یادآور شد: به دلیل آسیب پذیری بالای جگر، خوردن آن در فصل تابستان زیاد توصیه نمی شود چرا که علاوه بر مشکلات فوق درصد ابتلا به مسمویت و بیماری های گوارشی را افزایش می دهد.
وی همچنین تصریح کرد: در هنگام مصرف جگر به تازه بودن و نگهداشته شدن آن در یخچال توجه شود چون بی توجهی به این امور باعث ابتلا به اسهال و استفراغ بخصوص در روزهای گرم سال می شود.

باشگاه خبرنگاران

5 1000
ارسال شده در 18 تیر 1395 توسط با موضوع تغذیه | 495 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • خوردن کافئین؛ ضروری ولی به اندازه
  • هشدار! خطر ابتلا به زگیل تناسلی در کمین است مراقب باشید
  • اگر رژیم غذایی لاغری دارید به این نکته توجه کنید
  • میزان مصرف شکلات برای هرنفر در هفته
  • تمرینات مهم برای بالا بردن قوای عضلات شکم
  • مشکل گوشه رفتن ناخنتان را اینگونه درمان کنید
  • نسل جدید ماساژور پا سری 2015
  • خوردن صبحانه چه فوایدی دارد؟
  • محبوبترین ها

  • غذا هایی که خوردن آنها باعث کاهش وزن می شود
  • مصرف آجیل و این فایده های بی نظیر
  • فواید مختلف روغن گردو را بخوانید
  • قاتل فشار خون را بشناسید/ مواد غذایی پتاسیم دار
  • محصولات ارگانیک را در سفره غذایی خود جای دهید
  • خوردن و آشامیدن از دیدگاه طب اسلامی
  • مواد غذایی غنی از فیبر
  • خوشحالی با این بوها را تجربه کنید
  • رپورتاژ

  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما