عوارض جگر مرغ خطرات مصرف جگر مرغ جگر مرغ بیماری های جگر مرغ

ارزش تغذیه ای جگرمرغ به چه صورت است این ماده غذایی چگونه باید مصرف شود و در چه زمینه هایی برای بدنمان خاصیت دارد با خوردن جگر چه املاح و ویتامین هایی دریافت خواهیم کرد توصیه های متخصصین تغذیه در این زمینه چیست خوردن جگر خوب است یا بد؟توضیحات بیشتر را در ادامه مطلب بخوانید

مصرف بیش از حد متعارف جگر بعنوان یک منبع غنی از آهن، روی و ویتامین B12 می تواند برای بدن دردسرساز شود و افراد را از خوردن آن پشیمان کند.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خوردن جگر گفت: جگر یا کبد محل دفع سموم است بنابراین مصرف زیاد آن عملا سموم بدن حیوان را وارد بدن مصرف کننده می کند.
وی افزود: اگرچه جگر منبع بسیار خوبی از ویتامین ها و املاح (سرشار از آهن، روی و ویتامین B12) و گزینه خوبی برای جبران کمبود این مواد در بدن است اما از طرفی به دلیل منبع دفع سموم بدن حیوانات، انتخاب خوبی نمی تواند باشد.
فرحبخش اظهار داشت: مصرف ماهی یک تا دو بار جگر علاوه بر تامین ویتامین و املاح مورد نیاز می تواند باعث ورود کمتر سموم و آسیب زدن به بدن شود.
وی درمورد مصرف جگر برای خانمهای باردار و کودکان در حال رشد توصیه کرد: این افراد باید از این ماده کمتر استفاده کنند تا از آسیبهای سمی به بدنشان خودداری شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه جگر یکی از غذاهای سفره محسوب نمی شود، گفت: هرگونه طبخ از کبابی تا خوراک شدن این ماده درصورتی که گهگاه مصرف شود مشکلی را ایجاد نمی کند.
وی افزود: با این حال بهتر است در مقدار کم هم به شکل خوراک مصرف شود چرا که کباب شدن باعث از بین رفتن سهمی از ویتامینها و املاح آن می شود ( روی آتش می چکد).
فرحبخش یادآور شد: به دلیل آسیب پذیری بالای جگر، خوردن آن در فصل تابستان زیاد توصیه نمی شود چرا که علاوه بر مشکلات فوق درصد ابتلا به مسمویت و بیماری های گوارشی را افزایش می دهد.
وی همچنین تصریح کرد: در هنگام مصرف جگر به تازه بودن و نگهداشته شدن آن در یخچال توجه شود چون بی توجهی به این امور باعث ابتلا به اسهال و استفراغ بخصوص در روزهای گرم سال می شود.

باشگاه خبرنگاران

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 18 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • اهمیت تنفس با بینی در برخی مکان ها
  • کلید توقف دیابت با این پروتئین
  • مبتلایان به پرخوری عصبی بخوانند
  • سیلوستازول از لخته شدن خون جلوگیری می کند
  • کمبود مواد مغذی در کشور به مرز هشدار رسید
  • راه حل های طبیعی برای بیماری های کودکانه
  • کتابی تحت عنوان جوان و همسرگزینی
  • نکاتی در مورد رویا
  • محبوبترین ها

  • رفع افسردگی با مصرف خوراکی سالم
  • بررسی وضعیت سلامت روان در چرخه زندگی
  • راههای رهایی از زیاد فکر کردن
  • بیماران سرطانی و حس همدردی با آنان
  • گاهی اوقات گریه لازم می شود
  • گام ها و هدف گذاری های افسردگی پس از درمان اولیه
  • افزایش شادی در زندگی
  • علت عشق خانم ها به خرید کردن چیست؟
  • رپورتاژ

  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • لیفتینگ با نخ
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    دکتر هومن عشقی
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است