چای کیسه ای اصل و تقلبی را از هم تشخیص دهید

مدت هاست که صحبت های زیادی پیرامون طبیعی نبودن بسیاری از چای های کیسه ای می شود. بسیاری بر این باورند که ترکیباتی که در برخی از چای های کیسه ای استفاده می شود بسیار خطرناک و حتی سرطان زا هستند. اما سوال اینجاست که چگونه می توان چای کیسه ای طبیعی را از تتقلبی تشخیص داد. دکتر علی اصغر اسماعیل زاده در این باره توضیحات بیشتری داده است. با ما همراه باشید.

دکتر «علی‌اصغر اسماعیل‌زاده» اظهار کرد: چای کیسه‌ای ناسالم، رنگ‌های شیمیایی و طعم‌های مصنوعی افزودنی دارد که در دراز مدت می‌تواند بستری را برای بروز انواع بیماری‌ها در مصرف‌کنندگان ایجاد کند.

وی خاطرنشان کرد: مشکل اساسی در تولید چای کیسه‌ای، تقلبات و استفاده از افزودنی‌ها برای ایجاد طعم یا رنگ هم‌چنین استفاده از ضایعات چای با ناخالصی زیاد و فاقد کیفیت است که تولید آن در کارگاه‌های زیرزمینی و غیرمجاز بسیار زیاد است.

رعایت بهداشت در فرآوری و بسته‌بندی چای کیسه‌ای هم‌چنین کیفیت فیلتر کیسه و نخ دوخت مورد استفاده در تهیه این محصول عامل موثری در سلامت آن است.

اسماعیل‌زاده خاطرنشان کرد: سرعت رنگ دادن چای کیسه‌ای سبب شده افرادی زیادی از آن استفاده کنند اما شهروندان تنها با وجود پروانه ساخت روی بسته چای کیسه‌ای می‌توانند از سلامت آن اطمینان حاصل کنند.

ارسال شده در 19 تیر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • بررسی ایده ها از جوانب مختلف
  • کم و زیاد کردن داروی فشار خون
  • هرآنچه درمورد افراد چند شخصیتی باید بدانید
  • افراد چاق مراقب ابتلا به بیماری های ریوی باشند
  • درمان و رفع کالاپنداری در بانوان
  • فایده های تاثیرگذار درمانی برای گریپ فروت
  • از درد های فانتوم چه می دانید؟
  • قهرکردن بی فایده است
  • تصاویری از جالب ترین پیتزاهای دنیا
  • واکنش زوجین نسبت به وارد شدن همسرانشان به دنیای مجازی
  • شما هم نمیدانید کدو سبز این خاصیتها را دارد
  • با مدیتیشن سالم بمانید
  • محروميت دو سوم مبتلايان ايدز دركشورهاي فقير از داروهاي موثر
  • 5 چای سالم که باید امتحان کنید
  • اسفناج داخل قارچ
  • محبوبترین ها

  • با ذرت و بوقلمون ساندویچ درست کنید
  • سیب زمینی سرخ کردن مردم فرانسه
  • املت را کم کالری بپزید
  • طبخ رول فاهیتا با گوشت سفید
  • رولت مرغ و پوره سیب زمینی
  • سالاد رژیمی برای کاهش وزن
  • دلمه فلفل ازمیر
  • طبخ برای سالم ماندن
  • در منزل اینگونه ترخینه درست کنیم؟
  • روش تهیه ماهی با طعم ماست
  • تارت آناناس خامه ای با گردو
  • بادمجان داخل گوشت چرخ کرده
  • اک مک شیر
  • طرز تهیه سینه مرغ سوخاری کنجدی
  • شیرینی سفید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است