نوتلا مواد سازنده نوتلا مصرف نوتلا کاکائوصبحانه استفاده از نور آفتاب استفاده از نوتلا 100خواص باقلا و دیابت
علاقه به این ماده خوراکی به صورت باورنکردنی زیاد شده است اما این افراد آیا از محتوای این کاکائوهای صبحانه اطلاعی دارند و میدانند از چه موادی تشکیل شده است می خواهیم مضرات استفاده از این خوراکی محبوب را بدانیم و از پیامدهای آن برای نوجوانان و کودکان اطلاع پیدا کنیم

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه گفت: نان و پنیر وسبزی عصرانه سالم جوانان در گذشته بوده است ولی این روزها بستنی ها در انواع مختلف و نوتلا بارها با شیک های اشتها برانگیز جای عصرانه های  گذشته را پر کرده اند.
وی اذعان داشت: امروزه شکلات صبحانه را در انواع و اقسام خوراکی ها به کار می برند و همین امر سبب می شود کالری آن ها افزایش یابد.
انوشه اظهار داشت: روغن پالم، فندق، شکر، کاکائو، شیرکم چرب و آب پنیر از مواد اصلی و سازنده نوتلاها می باشد.
انوشه در ارتباط با مضرات مواد تشکیل دهنده  نوتلا خاطر نشان کرد: روغن پالم اسید چرب اشباع شده است که باعث افزایش کلسترول خون و در نتیجه انسداد عروق می شود و مصرف بیش از حد آن به کلیه،ریه و قلب آسیب های جدی وارد می کند.
90 درصد مواد معدنی آب پنیر که یک محصول گاوی است و حاوی هورمون ها و آنتی بیوتیک است در اثر حرارت و خشک شدن از بین می رود و در نتیجه خاصیت خود را از دست می دهد.
وی تاکید کرد: هرقاشق غذاخوری نوتلا حاوی 100کیلو کالری است که برای سوختن کالری آن باید 2 کیلومتر پیاده روی کرد.
انوشه در پایان یاداور شد: طرفداران پر و پا قرص نوتلا باید حتما بین مصرف مواد غذایی و فعالیت روزانه شان به ویژه در زمان مصرف این عصرانه پرکالری برقرار کنند.

5 1000
ارسال شده در 20 تیر 1395 توسط با موضوع تغذیه | 504 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • ۷ مواد غذایی که می توانید برای کاهش وزن در آشپزخانه نگهداری کنید
  • زخمهای بدن خردسالان را چگونه باید ترمیم کنیم
  • رعایت اصول بهداشتی برای استراحت
  • راز افزایش عمر چینی ها در مصرف نوعی غذای ایرانی نهفته است
  • علائم و درمان ایست قلبی
  • مادران شاغل و فرزندان تنها
  • تصویر انواع سردکننده نمونه
  • اینگونه از آنفلوآنزا دوری کنیم!
  • محبوبترین ها

  • در هنگام سرماخوردگی از انجام این اشتباهات بپرهیزید!
  • با این نشانه ها شما مبتلا به آلزایمر هستید
  • بیماری های خطرناک دستگاه گوارش را بشناسیم
  • جراحی کاهش وزن به کاهش بیماری قلبی کمک میکند
  • با عفونت پرده صفاق داخل شکم چکار کنیم؟
  • مضرات ورود هلیکوباکترپیلوری به معده
  • درد شکم و نفخ
  • هشدار به افراد چاق! مراقب ابتلا به سرطان مری باشید
  • رپورتاژ

  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما