brown-sugar

بر اساس یافته های مرکز دیابت آمریکا افراد تمام شیرین کننده را باید با شکر یکسان بدانند

گاهی ادعا می شود که نوعی شکر خاص شاخص گلیسمی پایین تری دارد. اما متاسفانه این شاخص ها استاندارد نیست و نمی توان زیاد به آنها اهمیت داد.

اگر فردی بالغ و سالم هستید، مقدار شکر یا قند اضافی مصرفی خود را در طول روز کمتر از 10 درصد کالری روزانه نگه دارید. اگر مبتلا به دیابت هستید یا قند خونتان بالا است، شاید بهتر است با مشورت دکتر جایگزینی برای شیرین کننده های خود پیدا کنید.

افراد معمولا برای بدست آوردن شیرین کننده ای سالمتر به سراغ شیرین کننده های جایگزین می روند، اما برخی تحقیقات اظهار داشته اند که این جایگزین ها در برخی مواد می توانند تاثیرات منفی به جای بگذارند از جمله ایجاد تغییر در باکتری های روده و یا حتی تحت تاثیر قرار گرفتن تنظیمات سیری در مغز.

انواع مایع شیرین کننده ها مانند عسل یا ملاس، می توانند در کنار شیرینی به شما آنتی_اکسیدان و مواد معدنی نیز برسانند.

پس این انتخاب ها در کنار کالری یکسانی که با شکر دارند می توانند مزایای مواد مغذی را نیز داشته باشند.
شکر قهوه ای نیز نام دیگری از شکر است و ممکن است برخی افراد فکر کنند در مقایسه با شکر سفید گزینه سالم تری است.

با این حال شکرقهوه ای از نظر مواد مغذی برتری نسبت به به شکر سفید ندارد. با اینکه موارد استفاده آنها کمی متفاوت است، اما در مصرف هر دو باید مواظب بود

دکتر کرمانی

 

ارسال شده در 20 تیر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • دانستنی های مهم جنسی راجع به زنان
  • اگر حواستان سرجایش نیست….
  • مقابله با عفونت در بدن
  • عوارض آبله مرغان و درمان آن
  • ترفندهای ساده برای پرپشت کردن مو و ابروها
  • روانشناسی افراد بر اساس استاتوس های فیسبوکی
  • رایج ترین خطاها در زندگی زوجین
  • آموزش تصویری بدنسازی در 6 هفته ( بخش 1)
  • فواید سرکه بر روی پوست
  • تکلیف ما با دندان عقل چیست
  • کالری خردل
  • زمان طلایی برای میل این خوراکی روزمره
  • آیا افراد خاصی در معرض فشار خون بالا هستند؟
  • این دسته از افراد آنتی بیوتیک نخورند
  • تنبلی بیشتر و عدم تحرک با پشت میز نشینی
  • محبوبترین ها

  • غذاهای حساسیت زا را بیشتر بشناسیم
  • در ماه رمضان با این خوردنیها هرگز تشنه نمیشوید
  • داشتن سرگیجه را جدی بگیرید!
  • کمک های اورژانسی در مواقع مختلف
  • از مایکروفر چطوری استفاده کنیم که زیان نداشته باشد
  • سطح تی اس اچ (TSH) و تشخیص تیروئید کم کار، پرکار
  • مقابله با ایجاد آنفولانزا در بدن
  • چرا سینه را بزرگتر میکنند؟
  • مسمومیت خردسالان با گیاهان آپارتمانی
  • فواید کلاژن برای بدن انسان
  • معرفی انواع فوق تخصص های پزشکی
  • پیامدهای چاقی در دوران کودکی و نوجوانی
  • محمدرضا خلعتبری درگذشت
  • با کم خوری سرماخوردگی زودتر بهبود می یابد
  • عوارض ضد آفتاب ها برای آبزیان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است