سرطان کولون سرطان روده پیشگیری از سرطان کولون پیشگیری از سرطان روده

سرطان روده چه نوع عارضه ای است راههای موثر برای پیشگیری از بروز این سرطان خطرناک در مبتلایان چیست چه کارهایی لازم است انجام دهیم تا مانع بروز این نوع سرطان شویم توصیه های مختلف پزشکان در این زمینه چیست آیا این سرطان خطرناک قابل درمان است ؟چه حالت هایی در بدن خبر از این بیماری میدهند

اگرچه سرطان کولون به عنوان یک سرطان مهم، چندان مورد اهمیت قرار نمی گیرد، اما در حقیقت باید توجه بیشتری به این سرطان بشود.

از بنیاد امور بیماری های خاص، این سرطان، سومین سرطان شایع در ایالات متحده امریکا می باشد که سالانه در 140000 نفر تشخیص داده می شود و بیش از یک میلیون نفر در این ایالت زندگی می کنند که ابتلا به سرطان کولون در تاریخچه پزشکی ایشان مشاهده می شود.

اما با همه این تفاسیر خبر خوبی هم در مورد سرطان وجود دارد و آن این است که سرطان کولون، قابل پیشگیری است. خوشبختانه 75 درصد از همه موارد ابتلا به سرطان کولون، با کارهایی که هر فردی می تواند انجام دهد؛ قابل پیشگیری هستند. با به کار بردن توصیه هایی که در ادامه آورده شده اند، می توانید خطر ابتلا به این سرطان را در خود کاهش دهید:

1- به صورت منظم غربالگری انجام دهید:
انجام آزمایش های منظم برای سرطان کولون، تنها راه و بهترین راه برای محافظت از خودتان در برابر ابتلا به سرطان کولون می باشد. غربالگری می تواند سرطان را در مرحله ای که هنوز قابل درمان است، تشخیص دهد و جلو پیشرفت آن را بگیرد.

2- در وزن سالم باقی بمانید:
به جز سیگار کشیدن، هیچ چیز به اندازه اضافه وزن و چاقی احتمال ابتلا به سرطان را در فرد افزایش نمی دهد. حداقل 11 سرطان مختلف وجود دارند که با اضافه وزن و چاقی در ارتباط هستند و یکی از آنها سرطان کولون است.

3- سیگار نکشید:
اگرچه این موضوع آنقدر روشن است که دیگر نیاز به یاد آوری ندارد، اما نکشیدن سیگار بهترین کاری است که می توانید برای سلامت خود انجام دهید.
سیگار کشیدن یکی از بزرگترین عوامل خطر ابتلا به بیماری های جدی نظیر بیماری های قلبی و عروقی، سکته مغزی و آمفیزم است. سیگار کشیدن یکی از عمده ترین عوامل ابتلا به بیش از 14 نوع سرطان از جمله سرطان روده بزرگ است.

4- مصرف گوشت های قرمز، به خصوص گوشت های فرآوری شده را محدود کنید:
مصرف زیاد گوشت‌های قرمز مثل همبرگر، می تواند خطر ابتلا به سرطان کولون را افزایش دهد و مصرف گوشت های فرآوری شده نظیر سوسیس و کالباس حتی بیشتر این، خطر را افزایش می دهد. سعی کنید بیش از 3 وعده در هفته از این موارد استفاده نکنید، البته اگر بتوانید کمتر آنها را مورد استفاده قرار دهید برایتان بهتر خواهد بود

ارسال شده در 21 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • عمل های جراحی برای آب سیاه چگونه هستند؟
  • بهداشت و اهمیت بهداشت باشگاه ها و سالن های ورزشی
  • مبتلایان به امراض قلبی و استفاده از لبنیات پرچرب
  • بررسی برخی بیماری های بی علامت
  • آیا گربه هم ورزش میکند؟
  • اهمیت تغییر سبک ورزشی
  • سیاهی و کبودی و پف آلودگی اطراف چشم
  • کارکرد صحیح معده باهلیله سیاه
  • محبوبترین ها

  • داروهای خانگی برای بیماری کرون
  • مصرف این ماده در دوران بارداری سبب سقط جنین می شود
  • 7 خاصیت بی نظیر فلفل سیاه
  • فواید چای برای بدن
  • بهداشت روده ها با این روش های ساده
  • خواص گیاهان داروئی!
  • یک دنیا فایده برای استفاده از سرکه سیب
  • درمان انواع مشکلات بدن با زنجبیل
  • رپورتاژ

  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    پرپین آلا

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است