دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی

مصرف شیرین کننده های مصنوعی عوارض شیرین کننده های مصنوعی شیرین کننده های مصنوعی درباره شیرین کننده های مصنوعی استفاده از شیرین کننده های مصنوعی

بهتر است کمتر از شیرین کننده های مصنوعی استفاده کنید چون می توانند اشتهای شما را افزایش دهند و موجب اضافه وزنتان شوند ایجاد اشتهای کاذب نیز از عوارض دیگر این شیرین کننده ها به شمار می رود.در ادامه بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت

مطالعات جدید نشان می دهد شیرین کننده های مصنوعی اشتها را افزایش می دهد و عامل اصلی گرسنگی کاذب هستند.

از مدیکال اکسپرس، مطالعات محققان دانشگاه سیدنی نشان می دهد مغز دارای سیستمی است که شیرینی و انرژی مواد غذایی را شناسایی می کند. زمانی که میزان مصرف شیرین کننده های مصنوعی افزایش یابد، تعادل این سیستم مختل می شود و بدن به کالری بیشتری نیاز پیدا می کند. بنابراین زمانی که مصرف قندهای مصنوعی افزایش یابد، اشتهای کاذب نیز زیاد می شود.
مطالعات محققان روی مگس میوه نشان می دهد افزایش مصرف قندهای مصنوعی، منجر به مصرف 30 درصد کالری بیشتر در این موجودات می شود و دلیل آن نیز پاسخ سیستم پیچیده عصبی به قند مصنوعی است.
شیرین کننده های مصنوعی مهمترین عامل بروز چاقی هستند. اختلال خواب و بیش فعالی از دیگر عوارض این شیرین کننده ها محسوب می شوند. آبمیوه های مصنوعی، کیک و شیرینی، نوشابه های معمولی و انرژی زا حاوی بیشتری مقدار قند مصنوعی هستند. نتایج این تحقیقات در نشریه Cell Metabolism منتشر شده است.

ایرنا

5 1000
ارسال شده در 24 تیر 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x