کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

کاهش وزن کالری غذاها کالری دریافتی رژیم غذایی انرژی مصرفی افزایش وزن ارزش کالری

باید خاطر نشان کرد که کاهش وزن بدون تغییرات اساسی در رژیم غذایی تقریبا غیر ممکن است. می دانیم که در بسیاری از موارد ناآگاهی از ارزش کالریکی غذاها موجب تعادل انرژی مثبت و افزایش وزن می شود. به طوری که فرد احساس می کند چیز زیادی نخورده است اما غذاهایی که مصرف کرده اکثرا از نوع پر کالری بوده است. بنابراین ابتدا فرد باید به جدول مربوط به ارزش کالری کلی غذاها رجوع کند و اطلاعات و آگاهی خویش را در این زمینه افزایش دهد. او باید هر روز خود را درگیر یادداشت برداری از مقدار غذای مصرفی و ارزش کالریکی آن کند تا پس از مدتی به طور کامل بدون محاسبات قادر باشد میزان انرژی تولیدات از هر ماده غذایی را در مقایدر متفاوت تعیین کند.
در این روش فرد باید همیشه ورقه و خودکاری در دسترس داشته باشد و مقدار و نوع ماده غذایی خود را در حد امکان یادداشت کند و سپس با مراجعه به جداول به محاسبه مقدار کالری دریافتی خود بپردازد. برای این منظور داشتن ترازوی دقیق برای کشیدن مواد غذایی در منطل وی ضروری می باشد. پس از این مرحله او باید به یادداشت برداری از مقدار فعالیت بدنی در روز متابولیسم استراحتی و همچنی اثر گرمایی غذا و عوامل دیگر تاثیر گذار بر انرژی مصرفی خود بپردازد تا بداند که حدودا چه مقدار کالری برای چنین شرایطی نیاز داشته است. سپس به مقایسه کالری دریافتی و کالری مصرفی بپردازد. در صورتی که کالری دریافتی بیشتر از کالری مصرفی بود. باید با تغییر در میزان هر یک از آنها تعادل مناسبی را برقرار کند.
عمده مطلب اینجاست که فرد طوری با ارزش کالریکی غذا آشنا شود که بتواند به جایگزینی مواد غذایی در مواقع لزوم بپردازد. برای مثال اگر برخلاف برنامه رژیم غذایی خود مقدار بیشتری انرژی در یک وعده غذایی نهار مصرف کرده است در وعده های دیگر طوری غذای خود را کاهش دهد که تغییرات عمده در برنامه رژیم او بوجود نیاید.

5 1000
ارسال شده در 24 تیر 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • معجزه عسل و نمک در رفع بوی دهان
  • مضرات لیزر برای بینایی کودکان
  • مصرف کدام نوع گوشت برای سلامت شما مفیدتر است؟
  • گوش پاک کن چه بلایی سر گوش شما می آورد
  • علائم بیماری کم کاری تیروئید، ضعف و خستگی
  • با یک همسر خیانتکار چگونه رفتار کنیم
  • رازهایی که مسؤلین پرواز به شما نمی گویند
  • آقایانی که پوست خشک دارند چکار کنند
  • محبوبترین ها

  • رفع اکنه های صورت با دم کرده دارچین
  • شیوه نوین برای کاشتن مو روی سر آقایان
  • استفاده از عسل روی پوست و مو
  • معجزه ماسک کاکائو و قهوه برای خانم ها
  • متناسب با جنس پوستتان کرم ضد آفتاب بخرید
  • ماست و خیار، بهترین پاک کننده ی طبیعی
  • آیا بعد از برگشتن ازمسافرت، باید مراقبت ویژه‌ای از پوستتان بکنید؟
  • filler و رفع چروک های پوستی
  • رپورتاژ

  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • کلینیک چشم پزشکی ساج
  • بالون معده بدون نیاز به بیهوشی و بستری توسط دکتر فرامرزی
  • کرم های موثر و طبیعی شرکت ایده آرای پیشگام
  • تغذیه و تناسب اندام در کلینیک ایران نوین
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x