شیوه های استفاده از کندر روش مصرف کندر روش خوردن کندر چگونه کندر را درست کنیم

کندر یک ماده گیاهی سرشار از خاصیت های پزشکی است. شاید این گیاه را در هنگام سوزاندن با اسپنددانه دیده باشید. یکی از خصوصیات عصاره ی کندر، طعم بسیار تلخ آن است. سوالات زیادی در رابطه با چگونگی استفاده از این ماده گیاهی پرسیده شده بود. شما می توانید در ادامه شیوه های مصرف کندر را بخوانید.

کُندُر (Olibanum) گیاهی دارویی است از راسته ناترک‌سانان (Sapindales) که از صمغ آن هم به عنوان خوشبو کننده استفاده می‌شود. صمغ کندر را معمولاً با اسپنددانه می‌سوزانند.
نام علمی این گیاه Boswellia thurifera یا B. sacra و همچنین B. carterii است. طعم این عصاره بسیار تلخ است .

نحوه استفاده
آن را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آن‌را در یک استکان آب حل کرده و مصرف کنید. می‌توانید آن را در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنید، البته در این حالت کندر کمی تلخ است.

از نظر حکمای طب سنتی کندر گرم و خشک است و از نظر خواص آن معتقدند که خشک‌کننده و قابض و بندآورنده خون است، گازها را تحلیل می‌برد و در تقویتحافظه بسیار موثر است، از خونریزی‌های خارجی و خونروی از سینه جلوگیری می‌کند و اگر با صمغ خورده شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبتی موثر است. همچنین اگر با عسل خورده شود برای رفع فراموشی مفید است. اگر تا چند روز هر روز 3 گرم آن را در آب بخیسانید و ناشتا بخورید برای رفع فراموشی و زیادی بلغم مفید است.

ناگفته نماند استفاده کندر تا دو هفته مفید است و استفاده طولانی عوارضی بهمراه دارد.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز : 5٫00 out of 5)
Loading...
ارسال شده در 26 تیر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی
دیدگاه خود را ارسال کنید ( 3 دیدگاه )

تایید کنید که ربات نیستید !!!

  • ﺑﺎ ﺗﺸﻜﺮ ﻓﺮاﻭاﻥ اﺯ اﻃﻼﻋﺎﺕ ﺧﻮﺏ و ﻣﻔﻴﺪﺗﺎﻥ

  • سلام. میشه بدون خیساندن از کندر استفاده کرد؟
    مثلا هر روز یه نخود از آن را مانند قرص قورت دهیم. آیا همان اثرات مفید را دارد؟

    • نحوه استفاده
      کندر را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آن‌را در یک استکان آب حل کرده و مصرف کنید. می‌توانید آن را در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنید، البته در این حالت کندر کمی تلخ است.

      از نظر حکمای طب سنتی کندر گرم و خشک است و از نظر خواص آن معتقدند که خشک‌کننده و قابض و بندآورنده خون است، گازها را تحلیل می‌برد و در تقویتحافظه بسیار موثر است، از خونریزی‌های خارجی و خونروی از سینه جلوگیری می‌کند و اگر با صمغ خورده شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبتی موثر است. همچنین اگر با عسل خورده شود برای رفع فراموشی مفید است. اگر تا چند روز هر روز 3 گرم آن را در آب بخیسانید و ناشتا بخورید برای رفع فراموشی و زیادی بلغم مفید است.

      ناگفته نماند استفاده کندر تا دو هفته مفید است و استفاده طولانی عوارضی بهمراه دارد.

  • پیشنهاد سردبیر

  • آیا گوشی هوشمند سردرد و میگرن را به دنبال خودش دارد؟
  • ابتلا به سرطان سینه با رنگ مو و روش ضد بارداری
  • پیشگیری از دیابت با شیرالات پرچرب
  • مراقبت از دندان ها در ایام عید
  • شنیدن صدای سوت از گوش
  • کنار گذاشتن شبکه های مجازی
  • آسیب های مختلف افتادگی مثانه
  • ايتاليايي ها واکسن آنفلوانزاي مرغي توليد مي کنند
  • محبوبترین ها

  • آسیب های عدم نوشیدن آب با دارو
  • مصرف داروهاي تقلبي به قلب آسيب مي رساند
  • جلوگيري از بروز سكته قلبي با تزريق واكسن آنفلوآنزا
  • دیازپام چرا و چگونه مصرف می شود؟؟
  • محقق ايراني موفق به ابداع روشي نوين براي طبقه بندي كيفي داروها شد
  • هشدارنسبت به عوارض تجويزبي‌مورد«سفالكسين» وساير آنتي‌بيوتيك‌هاي نسل چهارم
  • “اكسي متازولين “موجود در اسپري‌هاي بيني خاصيت ضد التهابي دارد
  • كيفيت دارو مهم‌ترين مناقشه حاميان كارخانه‌هاي داروسازي و مخالفان اين صنعت است
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • الو دکتر

    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است