شیوه های استفاده از کندر روش مصرف کندر روش خوردن کندر چگونه کندر را درست کنیم

کندر یک ماده گیاهی سرشار از خاصیت های پزشکی است. شاید این گیاه را در هنگام سوزاندن با اسپنددانه دیده باشید. یکی از خصوصیات عصاره ی کندر، طعم بسیار تلخ آن است. سوالات زیادی در رابطه با چگونگی استفاده از این ماده گیاهی پرسیده شده بود. شما می توانید در ادامه شیوه های مصرف کندر را بخوانید.

کُندُر (Olibanum) گیاهی دارویی است از راسته ناترک‌سانان (Sapindales) که از صمغ آن هم به عنوان خوشبو کننده استفاده می‌شود. صمغ کندر را معمولاً با اسپنددانه می‌سوزانند.
نام علمی این گیاه Boswellia thurifera یا B. sacra و همچنین B. carterii است. طعم این عصاره بسیار تلخ است .

نحوه استفاده
آن را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آن‌را در یک استکان آب حل کرده و مصرف کنید. می‌توانید آن را در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنید، البته در این حالت کندر کمی تلخ است.

از نظر حکمای طب سنتی کندر گرم و خشک است و از نظر خواص آن معتقدند که خشک‌کننده و قابض و بندآورنده خون است، گازها را تحلیل می‌برد و در تقویتحافظه بسیار موثر است، از خونریزی‌های خارجی و خونروی از سینه جلوگیری می‌کند و اگر با صمغ خورده شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبتی موثر است. همچنین اگر با عسل خورده شود برای رفع فراموشی مفید است. اگر تا چند روز هر روز 3 گرم آن را در آب بخیسانید و ناشتا بخورید برای رفع فراموشی و زیادی بلغم مفید است.

ناگفته نماند استفاده کندر تا دو هفته مفید است و استفاده طولانی عوارضی بهمراه دارد.

5 1000
ارسال شده در 26 تیر 1395 توسط با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی | 13,138 بازدید
دیدگاه خود را ارسال کنید ( 3 دیدگاه )

تایید کنید که ربات نیستید !!!

  • ﺑﺎ ﺗﺸﻜﺮ ﻓﺮاﻭاﻥ اﺯ اﻃﻼﻋﺎﺕ ﺧﻮﺏ و ﻣﻔﻴﺪﺗﺎﻥ

  • سلام. میشه بدون خیساندن از کندر استفاده کرد؟
    مثلا هر روز یه نخود از آن را مانند قرص قورت دهیم. آیا همان اثرات مفید را دارد؟

    • نحوه استفاده
      کندر را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آن‌را در یک استکان آب حل کرده و مصرف کنید. می‌توانید آن را در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنید، البته در این حالت کندر کمی تلخ است.

      از نظر حکمای طب سنتی کندر گرم و خشک است و از نظر خواص آن معتقدند که خشک‌کننده و قابض و بندآورنده خون است، گازها را تحلیل می‌برد و در تقویتحافظه بسیار موثر است، از خونریزی‌های خارجی و خونروی از سینه جلوگیری می‌کند و اگر با صمغ خورده شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبتی موثر است. همچنین اگر با عسل خورده شود برای رفع فراموشی مفید است. اگر تا چند روز هر روز 3 گرم آن را در آب بخیسانید و ناشتا بخورید برای رفع فراموشی و زیادی بلغم مفید است.

      ناگفته نماند استفاده کندر تا دو هفته مفید است و استفاده طولانی عوارضی بهمراه دارد.

  • پیشنهاد سردبیر

  • تهیه معجون پر خاصیت با لیموترش
  • 10 مورد از خاصیت های باوردنکردی پیاز
  • علت تغییر و غیر طبیعی بودن صدای برخی افراد چیست؟
  • آیا میدانید خروپف چیست و چگونه ساکت میشود؟
  • بررسی کالری به
  • استقرار کاروان بهداشت و درمان مرزهای ایران و عراق
  • 10 توصیه مهم برای دوچرخه سواران
  • دانسته های جامع حاملگی در میانسالی
  • محبوبترین ها

  • سیگار و آسیب های آن برای جنین
  • خطرات مرتبط با آبله مرغان در بارداری
  • رابطه استرس با زایمان زودتر از موعد
  • نقش میوه برسلامت مادر و جنین
  • علل مرگ های ناگهانی نوزادان
  • خانم های باردار و تلفن همراه و وای فای
  • آیا بارداری به قلب شما آسیب می رساند؟
  • چگونه ترک های پوستی ناشی از بارداری را درمان کنیم؟
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما