aid48725-728px-Deal-With-a-Spouse's-Previous-Marriage-Step-5-Version-2
اگر می خواهید همیشه مورد تایید همسرتان باشید و وی را راضی و خرسند نگه بدارید توصیه می کنیم در ترغیب مهر و محبت و علاقه وی تلاش کنید و به علاقیات و رفتارهای مورد پسند وی اهمیت بیشتری دهید به شیوه ای که دوست دارد با او صحبت و رفتار کنید و از بروز اختلاف و تشنج در زندگی تان پرهیز کنید

کارشناسان حوزه روانشناسی راهکارهایی برای ارتباط قوی و موثر بین زوجین در هر سنی را برای ابراز علاقه و اهمیت به یکدیگر پیشنهاد می کنند.
در محیط خانه با یکدیگر چگونه رفتار کنید؟
محیط خانه را بویژه خانم ها آرام، تمییز و بدون تنش قراردهند زیرا بر اساس تحقیقات اولین منظره ای که مرد در بدو ورود به خانه می بیند تا ساعت ها در ذهن او باقی می ماند.
استقبال گرم و صمیمانه از همسر هنگامی که از سر کار به خانه برمی گردد.
اهمیت دادن به او بویژه در جمع خانوادگی و پرهیز از خشونت ، بی احترامی و نادیده گرفتن همسر.
پختن غذا و یا تهیه نوشیدنی های مورد علاقه همسر .
خودداری از برهم زدن آرامش همسر و تغییر دادن وسایل و ابزارهای کار او.
تهیه چای و یا قهوه تازه دم و حتی تعارف آن به همسر هنگامی که مشغول تماشای تلویزیون یا انجام کارهای خود است.
تنظیم نور اتاق ها، دما ، استفاده از گل ها و گیاهان زیبا و خوشبو همینطور تزیین خانه به زیباترین شکل ممکن با امکانات موجود می تواند موجی از رضایت را در خانواده به وجود آورد.
چگونه اوقات خوشی را با هم بگذرانید؟
اختصاص وقت و زمان ویژه برای بودن و سپری کردن زمان در کنار همسر بدون حضور فرزندان.
بیان احساسات به همسر، ابزار علاقه ، محبت و همدلی با همسر و حمایت روحی و عاطفی از او بویژه درزمان های بحران های کاری و احساسی.
اختصاص زمانی خاص برای تماشای تلویزیون یا برنامه ورزشی محبوب همسر و یا فعالیت تفریحی مورد علاقه او .
صحبت کردن به آرامی و حتی بدون صحبت کردن صرفاً حضور داشتن در کنار همسر که این مورد بویژه در مورد آقایان بسیار اهمیت دارد زیرا آنها در پاره ای از زمان ها تنها می خواهند فکر کنند و تمایلی به صحبت ندارند.
تماس تلفنی گرفتن با همسر و یا ارسال پیام کوتاه در طول روز به او و ابزار عشق و علاقه و محبت کردن و جویای حال شدن می تواند صمیمیت را بین زوجین تا حد زیادی بالا ببرد.
صحبت با همسر در خصوص اهداف خانواده و برنامه ریزی مهمانی ها، مسافرت ها و مناسبت های خانوادگی چون جشن تولد ها و پرسیدن نظر همسر و لحاظ کردن نظرات او تا همسر احساس کند مورد حمایت و احترام خانواده قرار دارد.
لبخند زدن به همسر و کاستن از استرس او می تواند حس اطمینان را در زوج ها بوجود آورد.
مراقبت های سلامتی از یکدیگر را فراموش نکنید
اهمیت دادن به حفظ سلامت زوجین بسیار مهم است، پیگیری وضعیت سلامت، یاد آوری زمان مصرف داروها ، همراهی در مراجعه به پزشک همگی باعث افزایش مهر و محبت بین زوجین می شود.
درهنگام بیماری مراقبت از همسر ، تهیه مواد غذایی پرهیزانه، آرامش خانه و نگهداری از فرزندان باعث ایجاد حس قدردانی و احترام بین زوجین می شود.
انجام تمرینات ورزشی، اهمیت به حفظ تناسب اندام همسر، تهیه و تدوین رژیم غذایی سالم برای خانواده  و در نظر گرفتن زمانی برای انجام ورزش های گروهی با اعضای خانواده و همراهی با همسر در ورزش مورد علاقه او از راه های بهبود روابط عاطفی بین زوجین است.
فعالیت های غافلگیرانه که همسرتان را مجذوب شما می کند
خرید هدیه به مناسبت های مختلف از جمله سالگرد ازدواج، آشنایی، تولد فرزندان ، روز پدر یا مادر همگی می تواند زوجین را مانند روزهای اول آشنایی به هم علاقه مند کرده از بروز یکنواختی و روزمرگی در زندگی آنها بکاهد.
پیشنهاد رفتن به رستوران، سینما، کنسرت ، تئاتر یا یک بعداز ظهر قدم زدن به تنهایی با همسر می تواند به زندگی آنها طراوت تازه ای بدهد.
تشویق همسر در کسب و کاری که به آن اشتغال دارد و اهمیت دادن به کار او و بویژه رفتاری مناسب و با رعایت کلیه اصول تربیتی می تواند باعث افزایش اعتماد به نفس همسر و موفقیت بیشتر او در حرفه و نیز توان مقابله بیشتر با ریسک های کاری شود.
پوشیدن البسه زیبا و متناسب  برای همسر می تواند ارزش و توجه بین زوجین را بالاببرد، پوشیدن البسه نامناسب، کثیف ، عدم توجه به بهداشت فردی، ظاهر ناآراسته همگی همسر بویژه شوهران را نسبت به زندگی دلسرد و موجبات اختلافات و حتی جدایی و خیانت را فراهم می کند.
خلاق باشید و کارهایی انجام دهید که می دانید همسر شما را شگفت زده می کند و باعث خوشحالی او می شود.
دعا کردن و اعتقادات مذهبی و درخواست از خدا برای حفظ سلامت روحی و جسمی همسر و فعالیت های کاری او و به طور کلی خوشبختی خانواده می تواند باعث شکرگزاری همسر و افزایش ایمان قلبی و اعتماد به نفس او شود.
کارهایی که هرگز نباید انجام دهید
دعوا و نزاع بویژه در خصوص مسائل بی اهمیت که با گفتگو قابل برطرف شدن است.
تصمیم گیری به تنهایی و قرار دادن همسر در مقابل عمل انجام شده که می تواند باعث رنجش و ناراحتی و آسیب دیدن زندگی خانوادگی شود.
صحبت بی ادبانه بویژه در مقابل جمع و فرزندان با همسر که می تواند احترام و ارزش همسر را از بین ببرد.
عدم صداقت در زمینه های کاری ، تحصیلی ، منابع مالی که می تواند در صورت آشکارشدن لطمه ای شدید به پیکره خانواده وارد کند.
عدم رازداری و افشای مطالب شخصی همسر به خانواده و دوستان که باعث نارحتی و تنش های فراوان می شود.
عدم بیان احساسات و مشکلات با همسر که می تواند به جدایی آنها از هم منجر شود.
خودداری از سرزنش و نصیحت های خارج از عرف که می تواند زمینه برای عدم احساس صداقت برای بیان مشکلات را در آینده بین زوج ها به وجود آورد.
وادار کردن همسر به انجام وظایف بیشتر از حد توان او در امور مختلف کاری ، مراقبت از فرزند، سالمند ، فرد بیمار و امور خانه که می تواند علاوه بر از بین رفتن احترام بین زوجین زمینه برای اختلافات گسترده و نزاع های خانوادگی را به وجود بیاورد.
پرهیز از صحبت های طولانی و قراردادن همسر در موقعیت های پرتنش و استرس زا که می تواند باعث بیماری همسر و یا ایراد تصمیمات غلط شود.
خودداری از مقایسه همسر با دیگران بویژه اقوام ، دوستان و همکاران زیرا این کار باعث بروز حس تنفر و خود کم بینی در همسر می شود.
با رعایت موارد بالا زوج ها می توانند به یک زندگی عاطفی منحصربفرد دست یابند و با یکدیگر انبوه حوادث و توفان های زندگی را پشت سر بگزارند و این حس عاطفه، نوع دوستی و احترام به یکدیگر را به نسل های بعدی انتقال دهند.
منبع: marriagemissions
انتهای پیام/