دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت

7-Life-Changing-Reasons-To-Eat-More-Anthocyanins-Top-Foods

مواد خوراکی به رنگ بنفش و آبی چه خاصیت هایی برای سلامتی ما به همراه دارند این قبیل خوردنی های سالم چه تاثیری روی بدنمان میگذارند مصرف آن ها چه فایده های درمانی به همراه دارد می خواهیم در مورد سبزیجات و میوه های بنفش بیشتر بدانیم

خوردن سبزیجاتی که رنگ بنفش یا متمایل به بنفش دارند می‌تواند باعث حفظ سلامت و بویژه شادابی شود.

متخصصان تغذیه مصرف انواع میوه و سبزی به رنگ های مختلف را توصیه می کنند چراکه تنوع رنگ در این موادغذایی عامل جذب طیف وسیعی از ریزمغذی ها به بدن است.

آنتی اکسیدان ها یکی از ترکیب های مورد نیاز بدن هستند که سبزیجات و میوه های بنفش یا ارغوانی رنگ اغلب حاوی مقادیر قابل توجهی از آنها هستند و به همین دلیل افزودن این نوع از سبزی ها و میو ه ها به رژیم غذایی روزانه ضروری است.

پنج سبزی بنفش که مصرف آنها به حفظ سلامت و شادابی بدن کمک می کند،به شرح زیر است:

**گل کلم بنفش
این سبزی مانند گل کلم سفیدرنگ مغذی و حاوی آنتی اکسیدان هایی است که برای سلامت بدن مفیدند. این نوع سبزی هنگام طبخ، سبزرنگ می شود. هرچند می تواند برای حفظ رنگ این سبزی در غذا آن را به صورت خام مصرف کرد.

**کلم پیچ بنفش
کلم پیچ بنفش نسبت به نوع سفیدرنگ آن از میزان بیشتری پلی فنول برخوردار است و پلی فنول ها نیز از ترکیبات مهم برای حفظ سلامت بدن هستند.

**هویج بنفش
هویج بنفش دارای خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی بالا است. نتایج یک بررسی بر موش ها نشان می دهد آب هویج بنفش ناراحتی ها و بیماری های ناشی از مصرف حجم زیاد کربوهیدرات نظیر پیش دیابت، فشارخون بالا و آسیب های قلبی و کبدی را برطرف می سازد. همچنین این نوع هویج نسبت به هویج معمولی حاوی میزان بیشتری آنتی اکسیدان است.

**بادمجان
مصرف بادمجان به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها، آهن، کلسیم و دیگر انواع ویتامین ها توصیه می شود.

**سیب زمینی بنفش
بررسی ها نشان می دهد میزان آنتی اکسیدان این نوع سیب زمینی نسبت به نوع معمولی آن بالاتر است.

انجمن ام اس ایران

5 1000
ارسال شده در 27 تیر 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x