دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه

image_13950427732122

برخی مواد غذایی را هرگز نباید دور بیندازید و بهتر است از خاصیت های مفید آن ها بهره مند شوید ،پوست هندوانه، پوست پیاز ،دانه های طالبی و هندوانه و … از جمله مواد دوریختنی خوراکی بسیار پرارزش برای سلامتی تان هستند 

بعضی از بخش‌های میوه‌ها و سبزیجات به‌عنوان مواد زاید و دورریختنی شناخته می‌شوند، اما تا حالا فکر کرده‌اید که شاید این مواد هم مفید باشند؟!

 واقعیت این است که وقتی این مواد را دور می‌ریزید، مزایای تغذیه‌ای جدی و مهمی را از دست می‌دهید!

دانه های طالبی: خیلی از کسانی که می‌خواهند طالبی بخورند، اولین کاری که می‌کنند این است که تخمه‌های طالبی را دور می‌ریزند و فکر می‌کنند که این تخمه‌ها هیچ فایده‌ای ندارند. در صورتی که تخمه‌های طالبی حاوی پروتئین، فیبر، ویتامین E و منیزیم است که همگی آن‌ها برای سلامتی انسان‌ها مزت‌های زیادی دارند. می‌توانید این تخمه‌ها را همراه با روغن زیتون درون تابه تفت دهید و بعد به‌راحتی بخورید.

پوست پیاز: شاید فکر کرده باشید که پوسته‌های بیرونی پیاز به هیچ دردی نمی‌خورند، اما این پوسته‌ها حاوی ترکیب خاصی به نام کوئرستین هستند. کوئرستین ترکیب خاصی است که می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند و نقش مثبتی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته باشد. می‌توانید این پوسته‌های پیاز را به آبگوشت یا خورش اضافه کنید تا طعم و عطر خوبی به آن بدهید و درست قبل از خوردن غذا، این پوسته‌ها را از غذا جدا کنید.

پوست هندوانه: بخشی از همین مواد است که نباید آن‌ها را دور بریزید چون حاوی اسید آمینه خاصی به نام سیترولین است. این اسید آمینه می‌تواند جریان خون را بهبود بخشد. می‌توانید پوست هندوانه را همراه با گوشت هنداونه، توت‌فرنگی و مقداری آب پرتقال ترکیب کنید و یک اسموتی جذاب و مقوی بخورید.

برگ‌های بروکلی: حاوی مقادیر بالای ویتامین A، ویتامین C و کلسیم می باشد. می‌توانید برگ‌های کلم بروکلی را خُرد کنید و همراه با خود کلم بروکلی تف بدهید و بعد به‌راحتی مصرف کنید.

برگ‌های کرفس: اغلب افراد از ساقه کرفس استفاده می‌کنند و برگ‌های کرفس را بدون استفاده دور می‌ریزند. اما این برگ‌ها مثل ساقه کرفس دارای خاصیت‌های مهمی هستند. برگ‌های کرفس علاوه بر عطر خوبی که دارند، حاوی ویتامین C ، منیزیم برای عضله‌سازی، و کلسیم برای تقویت استخوان‌ها می باشند. می‌توانید برگ‌های کرفس را به سوپ سبزیجات یا سوپ مرغ اضافه کنید .

پوست پرتقال: علاوه بر بوی خارق العاده ای که دارد، سرشار از فیبرهایی است که تاثیر مثبتی در بهبود عمکرد دستگاه گوارش دارد. ضمنا مقدار زیادی ویتامین C در پوست پرتقال وجود دارد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مهم است. می‌توایند پوست پرتقال را روی ماهی یا مرغ رنده کنید و همراه با این غذاها بخورید.

ساقه‌های برگ چغندر: دارای فواید مهمی است که نباید آن را نادیده گرفت. این ساقه‌های ارغوانی سرشار از کاروتنوئیدها هستند که به‌عنوان آنتی ‌اکسیدان،‌ توانایی بالایی برای مقابله با بیماری‌ها دارند. ضمن این‌که سرشار از از ویتامین K هستند که برای تقویت سلامت استخوان‌ها لازم است. می‌توانید ساقه برگ چغندر را همراه با قارچ و پیاز تف دهید و همراه با غذای اصلی‌تان بخورید.

پایگاه اطلاع رسانی تغذیه و سلامت(به سایت ایران)،

5 1000
ارسال شده در 28 تیر 1395 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x