111

اکثر پزشکان مصرف غذاهای تند را به بیماران قلبی توصیه می کنند دلیل اصرار آن ها در این زمینه چیست چه فایده هایی برای سلامتی بدن به همراه دارند ادویه های تند در گردش خون و سیستم ایمنی بدن ما چه تاثیری میگذارند

بر طبق یک پژوهش جدید مصرف همیشگی غذاهای تند رابطه‌ی معکوسی با مرگ زودرس و برخی علتهایی که منجر به مرگ افراد می‌شوند دارد.

اگر شما هم از عاشقان غذاهای تند هستید، این خبر، روز شما را می‌سازد. اخیرا مطالعه‌ای در BMJ، یکی از قدیمی‌ترین مجلات پزشکی جهان منتشر شده است، که بیان می‌کند خوردن خوراکی‌های تند می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید.

محققانی که این پژوهش را انجام می‌دادند یک گروه حدودا ۵۰۰،۰۰۰ نفری از بزرگسالان چینی را از ۲۰۰۴ و ۲۰۰۸ تحلیل کرده‌اند و سپس تا ۷ سال بعد یعنی ۲۰۱۵ تحلیل خود را پی‌گیری کردند. البته بسیاری عوامل، نظیر مصرف الکل، فعالیت بدنی، مصرف میوه‌ها، و سبزیجات تازه در نظر گرفته شدند، اما نتیجه‌ی کلی این بود افرادی که غذاهای تند می‌خورند با کاهش خطر مرگ روبه‌رو هستند.

در متن رسمی این پژوهش آمده است، “در این مطالعه‌ی آینده‌نگر بزرگ، مصرف همیشگی غذاهای تند رابطه‌ی معکوسی با مجموع و بعضی از علت‌های خاص مرگ – مستقل از سایر عوامل ریسک مرگ- داشت.” به عبارت دیگر، در مجموع غذاهای تند روی زندگی بهتر این افراد تاثیر زیادی داشت. به طور خاص نیز، “در مقایسه با شرکت‌کنندگان(آزمون‌شوندگان) که کم‌تر از یک بار در هفته خوراکی‌های تند می‌خوردند، افرادی که بیش از شش یا هفت بار در هفته غذاهای تند مصرف می‌کردند کاهش نسبی ۱۴ درصدی خطر مرگ و میر را نشان دادند.

چنانچه شما می‌خواهید از تمام مزایای خوراکی‌های تند بهره‌مند شوید بهتر است خوراکی‌های تازه نظیر، فلفل تازه را به جای محصولات غیرتازه مثل انواع سس‌های تند یا فلفل خشک‌ انتخاب کنید.

این پژوهش می‌افزاید، ” فلفل قرمز تازه منبع غنی مواد فعال‌کننده‌ی زیستی شامل کپسایسین، ویتامین C ، و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین A ،K، و ۶ B، و پتاسیم است. ”

اکنون ما می‌دانیم خوراکی‌های تند باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شوند و می‌توانند در کاهش وزن به ما کمک‌کنند. بنابراین این خبر یک ولع بیشتری برای مصرف خوراکی‌های سالم تند نظیر سالاد سیب‌زمینی تند و مرغ تند به ما می‌دهد.
منبع: لایف‌هک

سایت بازده،

ارسال شده در 28 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تصاویر دستگاه شیکر رولر
  • اهمیت بخشش فردی
  • سوپ گندم و ماست
  • آشنایی کامل با استئوپروز
  • اهمیت یادگیری به ارگاسم رسیدن
  • پیشگیری از عفونت مزمن و مقاومت به انسولین با جلوگیری از یک ماده شیمیایی کلیدی
  • سوسنبر و خواص باورنکردی آن
  • این ادویه دشمن هپاتیت ب است
  • فواید نوشیدن آب در لیوان مسی
  • ورزش با وجود عادت ماهانه
  • به نظر شما خیارشور عامل ایجاد سرطان می باشد؟
  • انتقال ویروس های بیماری زا به اشکال مختلف
  • روغن شترمرغ چه فوایدی برای سلامتی دارد
  • از آزمایش ژنتیک غافل نشوید!
  • ترکیبات دارویی سرفه
  • محبوبترین ها

  • امگا 3 به حفظ سلامت كبد و تحمل انسوليني كمك مي‌كند
  • فرانسوي ها بيشترين مصرف كننده دارو در اروپا
  • دارو‌های ضدافسردگی و مشکلات مردان
  • بهترین مایعات برای نوشیدن با دارو
  • مصرف داروهاي روان پريشي براي سالمندان خطرناك است
  • كاشف واقعي واكسن كيست؟
  • هشدار در استفاده از قطره های چشمی
  • آیا می دانید داروی گلی کلازاید درچه مواردی تجویز می شود
  • نارسايي حاد كليوي و آسيب غير قابل برگشت مغز از عوارض مصرف اكستازي است
  • رادیو داروهای تولید داخل از نوع خارجی خالص‌تر است
  • كاهش تاثير داروهاي ضد افسردگي در صورت مصرف آنها با چاي
  • دریافت انواع مکمل ها
  • خطر اوتیسم برای جنین با برخی داروها
  • ضرورت جمع‌آوري قرص برنج از عطاري‌ها
  • قرص خواب تاثیرگذار روی سکته مغزی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است