33

 

فویل های آلومینیومی که غالبا برای بسته بندی موادغذایی به کار میروند می توانند برای سلامتی افراد مصرف کننده مضر باشند بهتر است با عوارض آن ها آشنا شوید و اجازه ندهید در مجاورت موادغذایی تان باشند چون وارد آن ها و سپس به درون بدنتان رخنه خواهند کرد

دانشمندان می‌گویند: استفاده از آلومینیوم در دوز بالای مورد استفاده به صورت روزانه، می‌تواند سبب مشکلات سلامتی در مراحل بعدی زندگی شود.
، یک محقق با انتشار قطعه‌ای ویدئویی نشان داده است که چگونه فویل آلومینیومی می‌تواند باعث صدمه زدن به سلامت انسان شود.

«غزه باسیونی» از دانشگاه عین‌الشمس قاهره گفته است: «بر اساس تحقیقی که انجام داده‌ام، انتقال یا مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی طی روند پخت و پز یا پیچیدن غذا در فویل آلومینیومی بیش از حد مجاز تعیین شده از سوی سازمان بهداشت جهانی صورت می‌گیرد».

باسیونی توضیح داد که قابلمه‌ها و ظروفی که با لایه‌های آلومینیومی پوشیده شده‌اند نیز از نظر شیمیایی تمایل به اکسیده شدن و راه یافتن به مواد غذایی ما دارند بجز آن دسته ظروفی که با لایه‌هایی به منظور جلوگیری از این تمایل محافظت شده باشند.

در این گزارش همچنین اشاره شده است که دانشمندان اکنون در حال تحقیق درباره ارتباط بین بیماران مبتلا به آلزایمر و سطح بالای آلومینیوم پیدا شده در بافت مغزی آنها هستند.

بر اساس مطالعات بهداشتی دیگری مشخص شده که مصرف مقدار آلومینیوم زیاد می‌تواند باعث کاهش رشد سلول‌های مغز یا آسیب‌های مضری به افراد مبتلا به بیماری‌های استخوانی شود.

منبع :میرو

سلامت آنلاین

 

ارسال شده در 29 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • بهترین راهکار ها برای افزایش اشتها
  • همه چیز درمورد آب معدنی های تقلبی
  • آپنه خواب را کنترل کنید تا بیماری چشمی به سراغتان نیاید
  • درد در ستون فقرات و این راههای پیشگیری
  • انتقال بیماری ها از راه عطسه و سرفه
  • عوارض مصرف همزمان لیموترش با نمک
  • نوشیدنی سالم: تقویت کننده استخوان
  • اثرات جبران ناپذیر نوشابه انرژی زا روی کودک
  • شخصیت سازی کودکان با نحوه تربیت والدین
  • مصرف مواد مخدر صنعتی و ایدز
  • اگر کودک شما عاشق پیتزا است
  • بزرگی خوش خیم پروستات باعث بوجود آمدن چه نشانه هایی در فرد می شود؟
  • زایمان طبیعی قد بلندها
  • اختلال خوردن در مبتلایان به بیماریADHD
  • پیراشکی املت
  • محبوبترین ها

  • پیراشکی اسفناج و گوشت
  • اسموتی موز و قهوه افزایش دهنده انرژی
  • کوکی با چاشنی مختلف
  • کاچی با شیره انگور
  • چگونه خمیر کرپ درست می شود؟
  • آموزش تهیه سوپ با طعم جو و قارچ
  • سوپ گندم و ماش
  • کیک پرتقالی با آرد برنج
  • چگونه برای زمستان در فریزر لوبیا سبز نگه داریم
  • از شکلات کاسه درست کنید
  • برای تزیین سالاد این مدل هار ا ببینید
  • غذای سیر کننده- نخودفرنگی و سیب زمینی
  • کیک سیر کننده
  • عطر ترخون در کنار مرغ
  • پیراشکی با طعم واقعی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است