سرخ کردن ماهی سرخ کردن گوشت سفید سرخ کردن سالم ترین نوع پخت ماهی روغن سرخ کردنی

برای سرخ کردن ماهی از چه روغنی بهتر است استفاده کنیم روغنی که بتواند خاصیت های ماهی را حفظ کند و باعث بالارفتن چربی بدنمان نشود بهترین روش طبخ ماهی به چه صورت است و پیشنهادات متخصصین تغذیه برای مصرف ماهی سرخ کرده چگونه است

مطالعات نشان می دهد بهترین شیوه پخت ماهی، سرخ کردن آن در روغن زیتون خام و تصفیه نشده است.

به گفته محققان اسپانیایی، سرخ کردن ماهی در روغن زیتون خام موجب می شود روغن از لحاظ میزان اُمگا۳ غنی تر شود.

به گفته محققان دانشگاه باسکیو اسپانیا، روغن سرخ شده در روغن زیتون فوق خام و آماده شده در مایکروویو، سالم ترین نوع پخت ماهی است.

طبق این مطالعه، مشخص شده است تکنیک های سرخ کردن، ماهیت روغن مورداستفاده و گونه ماهی مصرفی بر تغییرات روی داده در زمان سرخ شدن ماهی تاثیر می گذارد.

باربارا نیوآ اکواریا، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «انتخاب روغن پخت و پز، بواسطه تاثیر بر الگوی لیپید موجود در ماهی و بر ایجاد احتمالی ترکیبات سمی در روغن در طول سرخ کردن، بسیار حائز اهمیت است و می تواند بر سلامت مواد خوراکی و انسان تاثیر گذارد.»

برای انجام این تحقیق، فیله ماهی خاردار اروپایی و ماهی سیم در ماهیتابه و در مایکرویو با استفاده از روغن زیتون فوق خام تصفیه نشده و روغن آفتابگردان تصفیه شده سرخ شدند. طبق یافته های این مطالعه، در طول مدت سرخ شدن، نه تنها لیپیدهای ماهی به روغن سرخ کردنی منتقل شدند بلکه اجزای روغن نیز به فیله ماهی منتقل شدند.

مطالعه آشکار ساخت بعد از سرخ شدن، روغن زیتون غنی از اُمگا-۳، گروه های آسیل اُمگا-۱، چربی لینولئیک و چربی اشباع شده (حاصل از ماهی) شده بود.

مهر،

5 1000
ارسال شده در 29 تیر 1395 توسط با موضوع پزشکی | 379 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • بهره مندی از ویژگی های مختلف نان سبوس دار
  • با استفاده از برنج و نان به وزن دلخواه برسید!
  • شیوع گسترده ی سیاه زخم در سیبری
  • درمان ریزش مو با طب هومیوپاتی
  • درمان های مختلف با میوه کیوی
  • ناهنجاری مربوط به رشد استخوانی
  • آیین جالب این قوم در کشورمان برای بارداری
  • شایعات تغذیه ای راجع به آجیل و کاهش وزن
  • محبوبترین ها

  • فصل تابستان شروع شده آماده هستید؟
  • تجربه شخصی افراد در کنترل پرخوری و افزایش وزن
  • تغذیه در پیشگیری و کنترل پرفشاری خون
  • این دانه روغنی رفیق دستگاه گوارش
  • کنترل استرس و رسیدن به تناسب اندام
  • خانمها چگونه باید سریع و سالم لاغر شوند
  • چربی سوزی با مصرف روغن کنجد
  • رژیم 21 روزه لاغری لاغرشو – روز هشتم
  • رپورتاژ

  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما