image_13950429593960

برای سرخ کردن ماهی از چه روغنی بهتر است استفاده کنیم روغنی که بتواند خاصیت های ماهی را حفظ کند و باعث بالارفتن چربی بدنمان نشود بهترین روش طبخ ماهی به چه صورت است و پیشنهادات متخصصین تغذیه برای مصرف ماهی سرخ کرده چگونه است

مطالعات نشان می دهد بهترین شیوه پخت ماهی، سرخ کردن آن در روغن زیتون خام و تصفیه نشده است.

به گفته محققان اسپانیایی، سرخ کردن ماهی در روغن زیتون خام موجب می شود روغن از لحاظ میزان اُمگا۳ غنی تر شود.

به گفته محققان دانشگاه باسکیو اسپانیا، روغن سرخ شده در روغن زیتون فوق خام و آماده شده در مایکروویو، سالم ترین نوع پخت ماهی است.

طبق این مطالعه، مشخص شده است تکنیک های سرخ کردن، ماهیت روغن مورداستفاده و گونه ماهی مصرفی بر تغییرات روی داده در زمان سرخ شدن ماهی تاثیر می گذارد.

باربارا نیوآ اکواریا، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «انتخاب روغن پخت و پز، بواسطه تاثیر بر الگوی لیپید موجود در ماهی و بر ایجاد احتمالی ترکیبات سمی در روغن در طول سرخ کردن، بسیار حائز اهمیت است و می تواند بر سلامت مواد خوراکی و انسان تاثیر گذارد.»

برای انجام این تحقیق، فیله ماهی خاردار اروپایی و ماهی سیم در ماهیتابه و در مایکرویو با استفاده از روغن زیتون فوق خام تصفیه نشده و روغن آفتابگردان تصفیه شده سرخ شدند. طبق یافته های این مطالعه، در طول مدت سرخ شدن، نه تنها لیپیدهای ماهی به روغن سرخ کردنی منتقل شدند بلکه اجزای روغن نیز به فیله ماهی منتقل شدند.

مطالعه آشکار ساخت بعد از سرخ شدن، روغن زیتون غنی از اُمگا-۳، گروه های آسیل اُمگا-۱، چربی لینولئیک و چربی اشباع شده (حاصل از ماهی) شده بود.

مهر،

ارسال شده در 29 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • رونمایی از داروی نیتروكانتین قلب
  • چطوری میتوانیم در طول دوره درمان سرطان کالری را افزایش داد
  • علت روانی گرایش زنان به جراحی زیبایی
  • هشدارهایی درباره استفاده از سونا
  • با این معجون طبیعی هرگز به سرطان مبتلا نشوید
  • مشکل گرگرفتگی در میانسالی
  • خردسالان و سردردهای آن ها
  • لبهایتان را در خانه لایه برداری کنید
  • مصرف كم كلسيم درمبتلايان به سنگهاي مجاري ادراري توصيه نمي‌شود
  • خواب در میانه روز
  • چرا شیرینی هایی که طبیعی نیستند این قدر چاق می کنند ؟
  • لمس گربه ها ممنوع
  • حس جستجو گری در کودکان بیش فعال
  • ماکارونی و گرما
  • چگونه ماسکارا (ریمل) بزنید؟ آموزش کامل ریمل زدن
  • محبوبترین ها

  • مزو ترابی شیوه ای برای کلفت شدن موهای نازک
  • نکات بسیار خواندنی پیرامون زیبا شدن بدون جراحی
  • مراحل کاشت مو در زنان
  • درجه استاندارد آب برای نظافت موها
  • در 120 دقیقه پوست خودرا شفاف کنید
  • کشورهای مختلف دنیا و روش های مختلف رسیدگی به پوست
  • عوامل ایجاد اگزما
  • معرفی روغنهایی که برای پوست خشک بسیار عالی هستند
  • رهایی از دست جوش زیرپوستی در منزل
  • در فصل پاییز چگونه از پوست مراقبت کنیم؟
  • فایده های بی نظیر آویشن برای بدن
  • آیا لاغر شدن باعث ایجاد چین و چروک می شود؟
  • رسپی اسکراب شکری گریپ فروت برای زیبایی پوست
  • مراقب عواقب انواع جراحی های زیبایی باشید
  • آکنه و درگیری با آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است