image_13950429593960

برای سرخ کردن ماهی از چه روغنی بهتر است استفاده کنیم روغنی که بتواند خاصیت های ماهی را حفظ کند و باعث بالارفتن چربی بدنمان نشود بهترین روش طبخ ماهی به چه صورت است و پیشنهادات متخصصین تغذیه برای مصرف ماهی سرخ کرده چگونه است

مطالعات نشان می دهد بهترین شیوه پخت ماهی، سرخ کردن آن در روغن زیتون خام و تصفیه نشده است.

به گفته محققان اسپانیایی، سرخ کردن ماهی در روغن زیتون خام موجب می شود روغن از لحاظ میزان اُمگا۳ غنی تر شود.

به گفته محققان دانشگاه باسکیو اسپانیا، روغن سرخ شده در روغن زیتون فوق خام و آماده شده در مایکروویو، سالم ترین نوع پخت ماهی است.

طبق این مطالعه، مشخص شده است تکنیک های سرخ کردن، ماهیت روغن مورداستفاده و گونه ماهی مصرفی بر تغییرات روی داده در زمان سرخ شدن ماهی تاثیر می گذارد.

باربارا نیوآ اکواریا، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «انتخاب روغن پخت و پز، بواسطه تاثیر بر الگوی لیپید موجود در ماهی و بر ایجاد احتمالی ترکیبات سمی در روغن در طول سرخ کردن، بسیار حائز اهمیت است و می تواند بر سلامت مواد خوراکی و انسان تاثیر گذارد.»

برای انجام این تحقیق، فیله ماهی خاردار اروپایی و ماهی سیم در ماهیتابه و در مایکرویو با استفاده از روغن زیتون فوق خام تصفیه نشده و روغن آفتابگردان تصفیه شده سرخ شدند. طبق یافته های این مطالعه، در طول مدت سرخ شدن، نه تنها لیپیدهای ماهی به روغن سرخ کردنی منتقل شدند بلکه اجزای روغن نیز به فیله ماهی منتقل شدند.

مطالعه آشکار ساخت بعد از سرخ شدن، روغن زیتون غنی از اُمگا-۳، گروه های آسیل اُمگا-۱، چربی لینولئیک و چربی اشباع شده (حاصل از ماهی) شده بود.

مهر،

5 1000
ارسال شده در 29 تیر 1395 توسط با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • جایگزین کردن قارچ بجای گوشت قرمز
  • راه و روش خیرخواه بودن
  • از کجا بدانم نامزدم به بلوغ فکری رسیده است؟
  • هر آنچه درمورد باخ درمانی باید بدانید
  • اگر هنگام تماشای تلوزیون غذا میخورید ، بخوانید
  • ارتباط کولیت روده با استرس
  • دلیل ناسالم بودن هات داگ
  • از این برند خطرناک هرگز خریداری نکنید
  • محبوبترین ها

  • آخر و عاقبت تاتو با حنا
  • تولد یک نوزاد شبیه سالمندان
  • تشییع پیکر حسن جوهرچی
  • فواید مواد غذایی حاوی نشاسته برای سلامت
  • ۱۰ میلیارد تومان کمک خیرین برای اتمام ساخت بیمارستان
  • روایتی از وزیر بهداشت در مورد یکی از کاروان های فاجعه ی منا
  • بزرگترین تومور جهان با وزن صد و ده کیلو
  • فشار ها و خطرات شغلی پرستاران تهدیدی برای سلامت بیماران
  • رپورتاژ

  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما