سرخ کردن ماهی سرخ کردن گوشت سفید سرخ کردن سالم ترین نوع پخت ماهی روغن سرخ کردنی

برای سرخ کردن ماهی از چه روغنی بهتر است استفاده کنیم روغنی که بتواند خاصیت های ماهی را حفظ کند و باعث بالارفتن چربی بدنمان نشود بهترین روش طبخ ماهی به چه صورت است و پیشنهادات متخصصین تغذیه برای مصرف ماهی سرخ کرده چگونه است

مطالعات نشان می دهد بهترین شیوه پخت ماهی، سرخ کردن آن در روغن زیتون خام و تصفیه نشده است.

به گفته محققان اسپانیایی، سرخ کردن ماهی در روغن زیتون خام موجب می شود روغن از لحاظ میزان اُمگا۳ غنی تر شود.

به گفته محققان دانشگاه باسکیو اسپانیا، روغن سرخ شده در روغن زیتون فوق خام و آماده شده در مایکروویو، سالم ترین نوع پخت ماهی است.

طبق این مطالعه، مشخص شده است تکنیک های سرخ کردن، ماهیت روغن مورداستفاده و گونه ماهی مصرفی بر تغییرات روی داده در زمان سرخ شدن ماهی تاثیر می گذارد.

باربارا نیوآ اکواریا، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «انتخاب روغن پخت و پز، بواسطه تاثیر بر الگوی لیپید موجود در ماهی و بر ایجاد احتمالی ترکیبات سمی در روغن در طول سرخ کردن، بسیار حائز اهمیت است و می تواند بر سلامت مواد خوراکی و انسان تاثیر گذارد.»

برای انجام این تحقیق، فیله ماهی خاردار اروپایی و ماهی سیم در ماهیتابه و در مایکرویو با استفاده از روغن زیتون فوق خام تصفیه نشده و روغن آفتابگردان تصفیه شده سرخ شدند. طبق یافته های این مطالعه، در طول مدت سرخ شدن، نه تنها لیپیدهای ماهی به روغن سرخ کردنی منتقل شدند بلکه اجزای روغن نیز به فیله ماهی منتقل شدند.

مطالعه آشکار ساخت بعد از سرخ شدن، روغن زیتون غنی از اُمگا-۳، گروه های آسیل اُمگا-۱، چربی لینولئیک و چربی اشباع شده (حاصل از ماهی) شده بود.

مهر،

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 29 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • اختلافات مختلف در دنیای خانم ها وآقایان
  • خوراکی های التهاب آور
  • سیگار دشمن دیرینه ریه
  • توصیه های خوراکی برای مادر و شیرخوار
  • برای درمان نفخ و گاز معده این برنامه غذایی یک هفته ای را اجرا کنید
  • عکس های گلاس آینومر سلف لوتینگ
  • با مواد طبیعی بوی خوبی بدهید
  • هشدار بدن برای عارضه آپاندیس
  • محبوبترین ها

  • برطرف کردن رودل با این روش ها
  • با این نشانه ها مبتلا به کمبود اهن هستید
  • خطر ابتلا به آنفلوآنزا در کمین است مراقب باشید!
  • پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا با مصرف مرغ
  • سنگ کلیه کوچک نگران کننده نیست
  • دمای سرسام اور تخت های برنزه کننده
  • پر کاری تیروئید را در دوران بارداری جدی بگیرید
  • مراقبت از بدن در برابر آسم
  • رپورتاژ

  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    تلگرام دکتر سلام
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است