ویژگی های دانه انگور فایده دانه انگور دانه انگور تخم انگور انگور

دانه انگور چه فایده هایی برای سلامتی دارد و از چه خاصیت های درمانی بهره مند است در چه زمینه هایی می توانیم از آن استفاده کنیم هسته انگور از دیرباز در طب سنتی مصارف زیادی داشته است بد نیست نکاهی به این مطلب بیندازید

انگور یکی از میوه‌هایی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد . انگور ممکن است با هسته یا بدون هسته (یا با هسته کوچک) باشد . معمولا بیشتر ما انگور بدون هسته را انتخاب می‌کنیم زیرا خوردن آن راحت‌تر است.اما اگر به‌سلامت خود اهمیت زیادی می‌دهید، بهتر است که انگور با هسته را انتخاب کنید.

به گفته محققان خوردن دانه برخی میوه‌ها مانند سیب البته به مقدار بالا می‌تواند سم سیانور در بدن را افزایش دهد؛ درحالی‌که هسته انگور دارای خواص زیادی است.خوردن هسته انگور که کمی طعم تلخی دارد، هیچ ضرری به بدن نمی‌رساند. اما مزیت خوردن انگور با هسته:
با افسردگی مقابله می‌کند:
نتایج تحقیق روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داد که ترکیبی به نام پروآنتوسیانیدین که به‌وفور در هسته انگور یافت می‌شود به افزایش سروتونین و دوپامین در مغز کمک می کند .محققان تأکید کردند که پروآنتوسیانیدین همانند داروهایی که برای برطرف کردن افسردگی بالینی تجویز می‌شود، عمل می‌کند.

از اضافه شدن وزن پیشگیری می‌کند:
برخی ترکیب‌های موجود دردانه‌های انگور، مانع از بالا رفتن وزن می‌شود. این ترکیبات از فعالیت آنزیم‌هایی که چربی را جذب می‌کند جلوگیری می کند.

دانه‌ انگور مانع سرطان می‌شود:
به گفته محققان پروآنتوسیانیدین و ترکیب‌های دیگر موجود در هسته انگور با سرطان مقابله می‌کند.برخی محققان نیز معتقدند که این ترکیب‌ها باعث می‌شود سلول‌های کشنده را از بین ببرند.

واریس را التیام می دهد :
اگر به دنبال درمان برای واریس هستید، بهتر است انگور را با دانه بخورید؛ زیرا پروآنتوسیانیدین موجود در انگور علاوه بر تقویت رگ‌های خون باعث بهبودگردش خون نیز می‌شود. هسته انگور در التیام ورم پا در زنان نیز مؤثر است.

برای سلامت قلب مفید است:
ترکیب‌های موجود در این هسته، ‌کلسترول و خطر بروز تصلب شرائین را نیز کاهش می‌دهد. ضربان قلب را تنظیم می‌کند و خطر حمله قلبی را به حداقل می‌رساند.

از پیری زودرس پیشگیری می‌کند:
انگور غنی از آنتی‌اکسیدان با خاصیت خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد مخرب کننده سلول است و باعث حفظ جوانی پوست می‌شود.آنتی‌اکسیدان‌های موجود درهسته‌های انگور از ویتامین C و E چند برابر قوی‌تر است.

منبع:Prevention

 

روزنامه خراسان

ارسال شده در 29 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تاثیر آب کلم در درمان یبوست
  • توصیه های سلامت برای روزه داری سالم
  • ترفندهای مناسب برای بازکردن اشتهای اطفال
  • اطلاعات کامل درمورد کتامین و خطرات آن
  • چرا نباید از بطری های پلاستیکی استفاده کنیم؟
  • راهنمایی های مهم تغذیه ای برای بانوان باردار
  • آموزش فیکس آرایش
  • پوره در کنار جوجه
  • خورد و خوراک مبتلایان به تنبلی تخمدان
  • سه تحریک کننده اعجاب آور آسم
  • داروهای خانگی برای پوکی استخوان
  • تاثیرات منفی غذاهای آماده برای زنان باردار
  • روش های طلایی برای کارمند و مادری موفق بودن
  • باید و نباید های یک رابطه مثبت
  • شیوع فراگیر آلزایمر
  • محبوبترین ها

  • کند راه رفتن افراد سالخورده را جدی بگیرید
  • علائمی جدید و کم نظیر از آلزایمر
  • پیدایش مشکلات ذهنی با آپنه خواب
  • آرتروز کمر با این علائم به سراغتان می آید
  • افراد سالخورده بدانند
  • ورزش های مناسب برای افراد مسن
  • مقابله و حفاظت از سالمندان در برابر پوکی استخوان
  • مقابله با زوال عقل با ورزش
  • آرامش یافتن سالمندان
  • اهمیت سیستم ایمنی بدن در این بیماری سالمندان
  • ترمیم سلول های شنوایی با این روش ها
  • چگونه پیر به نظر نرسیم
  • تاثیر سن بالا بر اشتها
  • نکات ورزشی مفید برای سالخوردگان
  • جلوگیری از افت حافظه با استفاده از این مواد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است