ویژگی های دانه انگور فایده دانه انگور دانه انگور تخم انگور انگور

دانه انگور چه فایده هایی برای سلامتی دارد و از چه خاصیت های درمانی بهره مند است در چه زمینه هایی می توانیم از آن استفاده کنیم هسته انگور از دیرباز در طب سنتی مصارف زیادی داشته است بد نیست نکاهی به این مطلب بیندازید

انگور یکی از میوه‌هایی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد . انگور ممکن است با هسته یا بدون هسته (یا با هسته کوچک) باشد . معمولا بیشتر ما انگور بدون هسته را انتخاب می‌کنیم زیرا خوردن آن راحت‌تر است.اما اگر به‌سلامت خود اهمیت زیادی می‌دهید، بهتر است که انگور با هسته را انتخاب کنید.

به گفته محققان خوردن دانه برخی میوه‌ها مانند سیب البته به مقدار بالا می‌تواند سم سیانور در بدن را افزایش دهد؛ درحالی‌که هسته انگور دارای خواص زیادی است.خوردن هسته انگور که کمی طعم تلخی دارد، هیچ ضرری به بدن نمی‌رساند. اما مزیت خوردن انگور با هسته:
با افسردگی مقابله می‌کند:
نتایج تحقیق روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داد که ترکیبی به نام پروآنتوسیانیدین که به‌وفور در هسته انگور یافت می‌شود به افزایش سروتونین و دوپامین در مغز کمک می کند .محققان تأکید کردند که پروآنتوسیانیدین همانند داروهایی که برای برطرف کردن افسردگی بالینی تجویز می‌شود، عمل می‌کند.

از اضافه شدن وزن پیشگیری می‌کند:
برخی ترکیب‌های موجود دردانه‌های انگور، مانع از بالا رفتن وزن می‌شود. این ترکیبات از فعالیت آنزیم‌هایی که چربی را جذب می‌کند جلوگیری می کند.

دانه‌ انگور مانع سرطان می‌شود:
به گفته محققان پروآنتوسیانیدین و ترکیب‌های دیگر موجود در هسته انگور با سرطان مقابله می‌کند.برخی محققان نیز معتقدند که این ترکیب‌ها باعث می‌شود سلول‌های کشنده را از بین ببرند.

واریس را التیام می دهد :
اگر به دنبال درمان برای واریس هستید، بهتر است انگور را با دانه بخورید؛ زیرا پروآنتوسیانیدین موجود در انگور علاوه بر تقویت رگ‌های خون باعث بهبودگردش خون نیز می‌شود. هسته انگور در التیام ورم پا در زنان نیز مؤثر است.

برای سلامت قلب مفید است:
ترکیب‌های موجود در این هسته، ‌کلسترول و خطر بروز تصلب شرائین را نیز کاهش می‌دهد. ضربان قلب را تنظیم می‌کند و خطر حمله قلبی را به حداقل می‌رساند.

از پیری زودرس پیشگیری می‌کند:
انگور غنی از آنتی‌اکسیدان با خاصیت خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد مخرب کننده سلول است و باعث حفظ جوانی پوست می‌شود.آنتی‌اکسیدان‌های موجود درهسته‌های انگور از ویتامین C و E چند برابر قوی‌تر است.

منبع:Prevention

 

روزنامه خراسان

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 29 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • دست چپ، معیاری برای تشخیص سن استخوانی
  • رسپی یک نوشیدنی سالم و خنک برای روزهای گرم
  • ارتباط بوی بدن با بیماری های جسمی
  • مویز دوست مادر باردار و جنین
  • کم کردن درد عضلات
  • ساندویچ مغذی برای اطفال
  • خاصیت های مختلف عسل برای سلامتی
  • در مورد مسمومیتها این موارد را بدانید
  • محبوبترین ها

  • شما می توانید زمان سرماخوردگی را کم کنید
  • اگزما و مواد غذایی مفید برای آن
  • درمان های غذایی برای برجسته شدن پروستات
  • نوجوانان مراقب کبد چرب باشند
  • درباره توانبخشی قلب چه میدانید
  • نکات مهمی که باید در رابطه با هپاتیت بدانید
  • دفع سنگ در کلیه با این مایعات
  • درمان سیاتیک با داروهای طبیعی
  • رپورتاژ

  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • الو دکتر

    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است