grape-seed-oil

دانه انگور چه فایده هایی برای سلامتی دارد و از چه خاصیت های درمانی بهره مند است در چه زمینه هایی می توانیم از آن استفاده کنیم هسته انگور از دیرباز در طب سنتی مصارف زیادی داشته است بد نیست نکاهی به این مطلب بیندازید

انگور یکی از میوه‌هایی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد . انگور ممکن است با هسته یا بدون هسته (یا با هسته کوچک) باشد . معمولا بیشتر ما انگور بدون هسته را انتخاب می‌کنیم زیرا خوردن آن راحت‌تر است.اما اگر به‌سلامت خود اهمیت زیادی می‌دهید، بهتر است که انگور با هسته را انتخاب کنید.

به گفته محققان خوردن دانه برخی میوه‌ها مانند سیب البته به مقدار بالا می‌تواند سم سیانور در بدن را افزایش دهد؛ درحالی‌که هسته انگور دارای خواص زیادی است.خوردن هسته انگور که کمی طعم تلخی دارد، هیچ ضرری به بدن نمی‌رساند. اما مزیت خوردن انگور با هسته:
با افسردگی مقابله می‌کند:
نتایج تحقیق روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داد که ترکیبی به نام پروآنتوسیانیدین که به‌وفور در هسته انگور یافت می‌شود به افزایش سروتونین و دوپامین در مغز کمک می کند .محققان تأکید کردند که پروآنتوسیانیدین همانند داروهایی که برای برطرف کردن افسردگی بالینی تجویز می‌شود، عمل می‌کند.

از اضافه شدن وزن پیشگیری می‌کند:
برخی ترکیب‌های موجود دردانه‌های انگور، مانع از بالا رفتن وزن می‌شود. این ترکیبات از فعالیت آنزیم‌هایی که چربی را جذب می‌کند جلوگیری می کند.

دانه‌ انگور مانع سرطان می‌شود:
به گفته محققان پروآنتوسیانیدین و ترکیب‌های دیگر موجود در هسته انگور با سرطان مقابله می‌کند.برخی محققان نیز معتقدند که این ترکیب‌ها باعث می‌شود سلول‌های کشنده را از بین ببرند.

واریس را التیام می دهد :
اگر به دنبال درمان برای واریس هستید، بهتر است انگور را با دانه بخورید؛ زیرا پروآنتوسیانیدین موجود در انگور علاوه بر تقویت رگ‌های خون باعث بهبودگردش خون نیز می‌شود. هسته انگور در التیام ورم پا در زنان نیز مؤثر است.

برای سلامت قلب مفید است:
ترکیب‌های موجود در این هسته، ‌کلسترول و خطر بروز تصلب شرائین را نیز کاهش می‌دهد. ضربان قلب را تنظیم می‌کند و خطر حمله قلبی را به حداقل می‌رساند.

از پیری زودرس پیشگیری می‌کند:
انگور غنی از آنتی‌اکسیدان با خاصیت خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد مخرب کننده سلول است و باعث حفظ جوانی پوست می‌شود.آنتی‌اکسیدان‌های موجود درهسته‌های انگور از ویتامین C و E چند برابر قوی‌تر است.

منبع:Prevention

 

روزنامه خراسان

ارسال شده در 29 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • 6 درمان بیماری افسردگی برای داشتن زندگی متفاوت
  • قرص‌هاي چربي سوز
  • پیامدهای روانی ازدواج مجدد همسر سابق
  • علاقه مندان به همبرگر بخوانند
  • انواع مختلف هپاتیت و راههای درمانی هرکدام!
  • گرفتگی بینی خردسالان
  • سوپ کدو حلوایی و رب انار
  • نحوه تغذیه در ورزشهای غیر هوازی
  • آیا عامل ایدز بودن HIV به اثبات رسیده است؟
  • طرفداران ساندویچ بخوانند
  • اگر دوست دارید پوست صاف و درخشانی داشته باشید تخم مرغ را از یاد نبرید
  • هر تم موسیقی چه معنایی دارد
  • مزایای درمانی مصرف پروبیوتیک ها
  • مقابله با زوال عقل با ورزش
  • ترکیب جادویی برای درمان خروپف همراه با طرز تهیه
  • محبوبترین ها

  • جادوی این دو ماده خوراکی در کنار هم
  • تداخلات برخی داروهای گیاهی با هم
  • از خواص به بیشتر بدانید!
  • رفع انفلوانزا با این گیاه پرفایده
  • با این داروهای گیاهی تپش قلب را درمان کنید
  • چگونه درد نوروپاتی محیطی را بطور طبیعی درمان کنیم -6 توصیه
  • چای لاغری را چگونه در منزل درست کنیم؟
  • درمان مشکلات مغزی با داروهای گیاهی
  • چرا زنجبیل خاصیت ضد درد دارد؟
  • حفظ سلامتی در تابستان با طب سنتی
  • برای جمع شدن آب در بدن این درمانهای خانگی موثرند
  • برای پاکسازی کبد آب آرتیشو بنوشید
  • اگر از گلاب استفاده می کنید از خواص آن با خبر شوید
  • راه حلی برای درمان بیماری منیه
  • گل گندم چطوری زخم های بد را از بین می برد؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است