skin11

آلفالیپوئیک اسید آنتی اکسیدانی بی همتاست چون از پیوند قند به پروتئین جلوگیری می کند (روندی که به آن گلیکاسیون می گویند). هنگامی که قند به پروتئین متصل می شود پروتئین به طور عرضی اتصال برقرار می کند و در نتیجه رشته ها و کلاف های باریک کوچک که به طور طبیعی روی هم می لغزیدند دیگر با اتصال عرضی نمی توانند آزادانه حرکت کنند و خود عامل از بین رفتن انعطاف پذیری پوست می شوند و در نتیجه پوست پیر به نظر می رسد. آلفالیپوئیک اسید از این روند جلوگیری می کند و حتی با معکوس شدن اتصالات قند به کلاژن می شود و با بیشتر شدن متابولیسم قند بدن مانع تجمع آن در سلول می گردد. افزایش سوخت و ساز به طور طبیعی باعث ترمیم آسیب ها می شود به بیان دیگر با محافظت از کلاژن باعث جلوگیری از پیری آن می شود. در حقیقت وقتی آلفالیپوئیک اسید به طور خوراکی مصرف شود از تمام پروتئین های داخل بدن در برابر گلیکاسیون محاظت می کند.