مصرف تن ماهی عوارض تن ماهی زیاده روی در تن ماهی خوردن تن ماهی تن ماهی

برخی افراد به مصرف تن ماهی علاقه زیادی نشان میدهند می خواهیم درباره عوارض جانبی مصرف بی رویه این ماده غذایی لذیذ اشاره کنیم متاسفانه تن ماهی حاوی مواد شیمیایی مضری برای سلامتی مصرف کنندگان به شمار می رود

اگرچه تُن ماهی، منبع فوق‌العاده‌ای از پروتئین غذایی، اسیدهای چرب امگا ۳، یُد، آهن و ویتامین‌های خانواده B است، اما زیاده‌روی در خوردن آن می‌تواند برای سلامتی افراد، خصوصا زنان باردار، زنان شیرده و کودکان، خطرات مختلفی داشته باشد.اگرچه تُن ماهی، منبع فوق‌العاده‌ای از پروتئین غذایی، اسیدهای چرب امگا ۳، یُد، آهن و ویتامین‌های خانواده B است، اما زیاده‌روی در خوردن آن می‌تواند برای سلامتی افراد، خصوصا زنان باردار، زنان شیرده و کودکان، خطرات مختلفی داشته باشد. البته تُن ماهی سرشار است از مواد مغذی ضروری و نباید آن را از رژیم غذایی کنار گذاشت، بلکه باید در مصرف آن دقت کرد.

تُن ماهی حاوی مقادیر مختلفی از متیل جیوه است که به‌عنوان سم (نوروتوکسین) شناخته می‌شود. اگرچه بدن انسان به‌مرور زمان جیوه را دفع می‌کند، اما مصرف بیش از حد آن باعث تجمع جیوه در بافت‌های بدن از جمله مغز و کلیه‌ها می‌گردد. قرار گرفتن در معرض جیوه با علائم مختلفی همراه است: بی‌حسی در پوست، لرزش و رعشه، مشکل در راه رفتن، مشکلات بینایی، مشکلات حافظه‌ای، تشنج و آسیب مغزی جنین در دوران بارداری.

بیس‌فنول A که با نام BPA هم شناخته می‌شود، نوعی ماده شیمیایی در تُن ماهی است که می‌تواند از قوطی کنسرو به خود تُن ماهی نفوذ کند. براساس گزارش سازمان غذا و داروی آمریکا، بیس‌فنول A اثرات منفی و مخربی بر روی رفتار، مغز و غده پروستات نوزادان، جنین‌ها و کودکان خُردسال باقی می‌گذارد.

یکی از مطالعات سال ۲۰۱۴ میلادی در Journal of Exposure Science and Environmental Epidemiology، نشان می‌دهد که اگرچه مصرف ناهار در مدرسه، خوردن غذاهای آماده بیرون از خانه و نوشیدن نوشابه‌های گازدار باعث افزایش بیس‌فنول A در ادرار می‌شود، اما خوردن تُن ماهی مستقیما با افزایش سطح بیس‌فنول A در ادرار مرتبط نیست.

سلامتیسم،

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 29 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • طول عمر بیشتر درگرو باردارشدن در سنین بالاتر
  • نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری های موسمی
  • برای تشخیص بارداری از چه نوع تست هایی استفاده می کنید؟
  • اطلاعاتی راجع به حاملگی با مشکلات قلبی
  • کنترل دیابت با این میوه ها
  • تغییر زندگی با نوشتن افکار
  • هرآنچه در مورد پریاپیزم باید بدانید
  • 9 منفعت آب طالبی نارنجی
  • محبوبترین ها

  • پونه کوهی گیاهی برای تقویت معده
  • 4 خاصیت ویژه آووکادو برای زیبایی پوست و مو
  • تاثیر گذاری کنگر فرنگی بر سلامتی بدن
  • زنان باردار شیر نارگیل را فراموش نکنند
  • کندر و تاثیرات مختلف آن
  • خواص موز با توجه به تغییر رنگ پوست آن
  • بادمجان و جایگاه تغذیه ای آن
  • سیستم ایمنی قوی با این خوراکی ها
  • رپورتاژ

  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است