vegetarian-diet

تغذیه مادر بدون شک روی شیری که به نوزادش میدهد تاثیرمیگذارد می خواهیم تاثیرات مصرف میوه های مختلف را بر کیفیت شیردهی مادر بدانیم آیا مزه و طعم شیرمادر با مصرف خوراکی های مختلف تغییر خواهد کرد یا خیر؟

شیر مادر بهترین ماده برای تغذیه نوزاد است؛ اما به شرطی که مواد غذایی ازجمله میوه ای که مادر مصرف می‌کند، مضر نباشد. به نقل از سایت ام‌اس ان برخی نوزادان از شیر طعم دار خوششان می‌آید اما پس از مدتی دچار ناراحتی معده، بی‌قراری و تغییر در مدفوع می شوند و تمایلی به خوردن شیر مادر ندارند.با مصرف کردن برخی میوه‌ها شیر مادر طعم بدی پیدا می کند و به گفته محققان شیر مادر فاسد می‌شود.اما زیاده روی در کدام میوه‌ها چنین تأثیری دارد؟

*مرکبات :مصرف میوه‌هایی مانند پرتقال،انگور و لیمو با اینکه سرشار از ویتامین C است اما طعم شیر را تند می‌کند.مرکبات باعث ناراحتی معده در کودک می‌شود.
*توت‌فرنگی: مصرف بیش‌ازحد توت‌فرنگی هنگام شیردهی می‌تواند حساسیت شدیدی در کودک به وجود بیاورد و نشانه‌های آن شامل گاز در معده، اسهال، بی‌قراری و گاهی نیز کهیر زدن پوست است.
*کیوی: مصرف این میوه ممکن است باعث ایجاد گاز معده و نفخ شکم در کودک شود.
*گیلاس :گیلاس در صورت مصرف زیاد می‌تواند مسهل باشد. بنابراین از مصرف آن در زمان بارداری بپرهیزید.
*آلو: این میوه نیز خاصیت مسهل دارد و مصرف زیاد آن باعث مشکل نوزاد می شود.
*سیب: اگرچه خوردن این میوه زیاد توصیه می‌شود اما فیبر موجود در آن می تواند باعث نفخ در کودک شود؛ درنتیجه باید از مصرف زیاد آن پرهیز کرد.
منبع:روزنامه خراسان

ارسال شده در 31 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع زنان و زایمان , سلامت مادر و نوزاد

پیشنهاد سردبیر

  • مراقبت از کفش ها
  • داروی جدید برای معالجه موثر نوروپاتی دردناک
  • در سلامت قلب چه شیوه هایی درست است
  • در مورد رفتار جرات مندانه بیشتر بدانیم
  • شادابی پوست در فصل پاییز با این ماسکهای زیبایی
  • عکس های چمبر فشار بالا تولید اکسیژن
  • بیش فعالی و مشکلات رشد با این تنقلات
  • کتابی در خصوص گیاهانی که خاصیت دارویی دارند
  • ایا وقتی دچار سرما خوردگی شدیم ورزش زیان دارد یا نه؟
  • غذای مانده خوردن و این آسیب ها
  • چرا از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنیم؟
  • مردان جوان و تقویت اسپرم
  • مواردی برای کاهش ریسک های مانیکور و پدیکور
  • تخمین سلامت بدن در خانه
  • تغییرات غذایی برای بوی دهان
  • محبوبترین ها

  • تاثیرات مفید فلاونوئیدها بر امراض قلبی
  • شیوه تولید ماکارونی‌های غنی‌شده
  • خوردن این غذا ها اعتیاد آور است
  • هر آنچه در مورد همبرگر باید بدانید
  • شیوه صحیح پخت ماکارونی
  • ابتلا به انواع بیماری ها با مصرف فست فود
  • با این مواد غذایی قند خون خود را کنترل کنید
  • تقویت و افزایش شانس باروری مردان با گردو
  • چربی سوزی از طریق تغذیه
  • ضرورت وجود تخم مرغ بر روی میز صبحانه
  • تاثیر برخی مواد خوراکی بر اخلاق
  • معرفی چای هایی با خاصیت لاغری
  • عیب و ایراد غذاهای لطیف با غیرلطیف در چیست
  • جایگاه تغذیه ای این دانه روغنی پرارزش
  • لاغری از راه استفاده از کربوهیدرات ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است