sugar brown

بهترین راه جلوگیری از گلیکولیزه شدن به حداقل رساندن مصرف قندهای تصفیه و بسته بندی شده است. در صورت علاقه به مصرف شیرینی جات بهتر است از میوه های تازه و شیرین استفاده کنید. شما ممکن است از انواع مختلف قند نظیر قند یا شکرهای قهوه ای خام استفاده نمایید اما به نظر من قند، قند است و انواع مختلف آن فرقی نمی کند. ممکن است در شکرهای قهوه ای مقدار مواد معدنی بیشتری یافت شود اما قندی که باعث گلیکولیزه شدن می شود در آن نیز وجود دارد. بهتر است مواد معدنی مورد نیاز خود را از غذاه یا سالم یا مکمل ها به دست آورید و سعی کنید که مصرف قند را در رژیم غذایی خود به حداقل برسانید.