Aragula-2

این سالاد حاوی مواد ضدسرطانی مفید است که می تواند باعث تغییرات مثبت در بدنمان علیه بیماری های خطرناک و انواع سرطان ها شود برای تهیه این سالاد لذیذ بهتر است به ادامه مطلب توجه کنید  با ما همراه باشید

رنگ قرمز در هر میوه و سبزی‌ای نشان از وجود آنتی‌اکسیدان‌های قوی در آن است. کلم قرمز از مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدانی است که رادیکال‌های آزاد را که عامل اصلی سرطان است، در بدن از بین می‌برند.
کلم قرمز یک ماده غذایی ضد‌سرطان است. سالاد اندونزی یکی از سالادهای خوشمزه و خوش طعمی است که بوسیله مخلوط کردن کلم قرمز با سس، باعث نرم‌تر شدن آن و خوردن راحت‌ترش می‌شود.

برای تهیه سالاد اندونزی به این مواد نیاز دارید:

کلم قرمز خرد شده: یک لیوان، ژامبون گوشت یا سینه مرغ پخته: 200 گرم، هویج : 2 عدد، نخودفرنگی: نصف لیوان، ذرت بخار پز شده: نصف لیوان، خیار شور: 6عدد، سس مایونز: مقدار لازم و نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

کلم را به صورت رشته‌های باریک خرد می‌کنیم. هرچه رشته‌های کلم را باریک‌تر خرد کنید، سالاد زیباتر و خوش طعم‌تری خواهید داشت که خوردن و هضم آن راحت‌تر است. هویج را رنده کنید و به کلم اضافه کنید.

ذرت، نخود فرنگی پخته، کالباس خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید.

سس مایونز، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید، ظرف سالاد را 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود وسس به خورد مواد برود.
چاردیواری ضمیمه روزنامه جام جم